Annesi Arya sizin onu terk ettiğinizi hic düşünmemiş.bilakis sizin için direnmiş. Yakın bir arkadaşım yenidoğan yoğun bakim servisinde bebek bakımından sorumlu çalıştı yıllarca. Ben ona soruyordum nasılsın vs diye. O anlatıyordu.bazen bazı bebekler 1 yaşına kadar direniyor. Işte o bebeklere biz çok şaşırıyoruz.durumu çok ağır olanlardan bahsediyorum.çok güclü çok iyi kalpli anneleri olduğu için çok güzel bir bağ kurduğu için oluyor biz biliyoruz diyordu.ama takdir i ilahi geldiginde illa ki ayrılık oluyor.belki de Allah o güzel anneyi bu ayriliga alıştırıyor derdi.beni etkileyen siz kızım istersen kal istersen git deyişiniz. Kızınızın çektiği acıya dayanmayışınız.ben sizin o kalbinize dayanamam. Allah o güzel kalbi hiç bozmasın. Allahın yarattığı bir güzelliksiniz resmen
bence kendinizi toparlayın. Içinizde bir yerlerde yeni bir bebek gelmek için sabırsızlanıyor olabilir. Evet cok çektiniz ama artık bitti. Minik meleginiz ahirette kucaginizda olacak. Ahirette kimsenin bebegi olmazken sizin olacak ❤ ama bu dünyada sizin çocuğunuz olmayı hak eden hücreler tam içinizde.
Ve sizin çocuğunuza seslenmek istiyorum.belki yıllar geçer ve siz ona bu sayfaları gösterirsiniz.
"Güzel yavrum annen o kadar güzel kalpli bir kadın ki sen de onun gibi ol. ❤" Güzel kalpli insanlar bu dünyada çogalsın.Rabbim size hayırli evlatlar nasip etsin. Içime doguyor ki sizin aslan gibi bir oğlunuz olacak