Çok sert uslup yazmaktansa karsısındakini anlamayı tercih ederdim ben.
Şu an ne duygular içinde oldugumu ne hissettigimi kim bilebilir ki?
herkes kendine göre istedigini yazıyor işte.
yok işte tedaviye git falan.Ne kadar canım yanıyor.Bir ben bilirim bir de Allahım.
Ama sizin anlaşılacak bir tarafınız yok ne yazık ki.
Yaşadıklarınız çok ağır. Çok derin bir sevgiyle bile affedilemeyecek şeyler aslında.
Yaşadıklarınızın sizin de ruh sağlığınızı bozduğunun farkında değilsiniz.
Eğer sağılklı düşünebilseydiniz bu yaşadıklarınızın ne kadar ağır oludğunu ve asla çekilmemesi gerektiğini farkedebilirdiniz.
Ve burada size bu yorumları yapan herkes sizin kendinizi değersiz bulup bütün bunlara izin verdiğiniz için size kızıyor.
Çünkü siz kendinize değer vermezseniz ve bütün bunlara izin verirseniz bir sonraki için karşınızdakine hak vermiş olursunuz.
Hepimizin amacı artık yapma. Artık dur de. Kendine değer ver. demek
Başka hiçbirşey değil.
Çok sert uslup yazmaktansa karsısındakini anlamayı tercih ederdim ben.
Şu an ne duygular içinde oldugumu ne hissettigimi kim bilebilir ki?
herkes kendine göre istedigini yazıyor işte.
yok işte tedaviye git falan.Ne kadar canım yanıyor.Bir ben bilirim bir de Allahım.
Canının acısının gecmesi icin insanlar seni yönlendirmeye calısıyorlar. Ama sen o kadar çelişkili şeyler yazıyorsun ki soru işaretleriyle dolusun. Keşke IP tespiti bu sitede mümkün olsaydı da işten değil de teyzenden nete girdiğini kanıtlayabilseydin :S
eve gitmek istemiyorum arkadasım izin de alamam ki dün ögleden sonra aldım vermezler bu sefer
benm annem için daha zor tek kızıyım o kadr uzagım ben bu öküz için ne kadar kırdım oysa onları off yarabbim.
valla en yakın oturan annem 3 saat digerleri 4 saatlik mesafede
ne bileyim cnm izin almanın okadar zor olduğu bi işyerinde pat die senelik izin verilmesi bana garip geldide.şahsen kendimden biliyorum senin gibi zor bi yerdeyim bende pat die izin alamam hayatta.2 hafta sonra annenlerden hergün 6 saatlik yolu nasıl çekeceksinki.Pardon da size senelik izin aldıgımı ifade etmedim mi 2 haftalık? 2 hafta izinliyim su an.
ne bileyim cnm izin almanın okadar zor olduğu bi işyerinde pat die senelik izin verilmesi bana garip geldide.şahsen kendimden biliyorum senin gibi zor bi yerdeyim bende pat die izin alamam hayatta.2 hafta sonra annenlerden hergün 6 saatlik yolu nasıl çekeceksinki.
ve 1 senelik evlisin daha işyerinde 1 yılın bile dolmadan 2 hafta senelik izin okadar zor izin alınan bi yer nasıl verebiliyorki.şanslısın bence ozaman işyeri açısındanda
arkadaşım çok üzüldüm...bayadır girmiyordum..benim durumlarıda biliyorsun işte..zor gerçekten çok zor yaşadıkların...2 hafta değil istersen 2 ay dinlen yinede içindeki sızı geçmiyor...ama acımadı ki deyip hayata devam ediyorsun bir şekilde...canını sıkma..istersen özelden msj at..seni bu durumda yalnız bırakmak istemem tamam mı canım
cnm senin durumda bir gelişme varmı?eşin hala aynımı?boşanma oldumu.konun kapanmış okuyamadım
konu sahibi, kocasına kızıp burda öküz diyor diye niye kınıyorsunuzburda hiçbiriniz kocanıza kızdığınızda arkasında verip veriştirmezmisiniz..bırakın Allah aşkına yaaaaa........
annesine yardım etmek için işyerinden izin alıyor kayınvalidesine gidiyor..yemeğini yapıyor misafirlerini ağırlıyor yardımcı oluyor kendince..karşılığında bu muameleyi hakediyormu..teşekküretmesi gerekirken böyle davranan adama ne denir..öküz denmezmi...evet kocanın arkasından böyle hitap edilmez ama konu sahibide bunu biliyordur heralde...neler hissettiğini anlayabiliyormusunuz içinde ne kadar hayal kırıklığı ve öfke yaşadığını...bu lafı haetden kocalar var haketmeyen kocalar var......kusura bakmayın da böyle davranan birinede hanginiz beyefendi diyecek...
bugün kocalarınız aynı şeyi size yapsın..kayınvalidenizin evini süpürmedin diye dövsün hırpalasın sizi..siz ne yapardınız...öküz demezmiydiniz..eminim daha ağırları çıkardı ağızdan...yüzüne söylemeseniz bile içinizde yaşardınız bu öfkeyi..
şimdi burda kimse kimseye ahkam kesmesin...
ben kocamın arkasından verip veriştirmem,çok çok kızdığımda arkasından dediğim tek şey gıcıktır.diğer sözlere terbiyem müsade etmez.tek eşime değil hiçkimseye verip veriştirmem.tek yapacağım allaha havale etmektir.
sabir abla sabrini anlat bizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?