Bir boşanma vakası

Arkadaşlar bir de söylemeden geçemeyeceğim lütfen meslek genellemesi yapmayalım bu ülkede yüz binlerce bu mesleğe gönül vermiş, onurlu, ahlaklı insan var... Ben de eşi doktor onu aldatmış örnekler gördüm diye genelleme yapamam. Lütfen rica ediyorum mesleğimizi ön plana çıkarmayın, karakter meselesi ve vicdan.

Yaşadığınız şey çok acı verici, her şey yolu da zannederken böyle bir şeyle karşılaşmak kötü giden bir evlilikten daha yaralayıcı oluyor. Allah size acımış ki evlat sahibi olmamışsınız. Allah sabır versin, çok güzel günleriniz olsun inşallah

Tazminat ve zina davası açtım. Daha kadına da dava açacağım. Peşindeyim. Umarım adalet yerini bulur da gönlüm bir nebze ferahlar.
İnşallah kadının eşinin de haberi olmuştur. Bu arada başınıza gelenler çok üzücü.. Gerçekten kadınlar dişi kuş mantığıyla her şeye göz yumuyor ve göz yumulan her şey dönüp dolaşıp göz oyuyor... Hiçbir şeye göz yummamak lazım gerçekten. Sinyaller karşımıza çıkıyor ama görmek istemiyoruz maalesef... düzeltebilirim diyoruz ama kimsenin asla düzelmeyecegini değişmeyeceğini bilmemiz gerek... İyi ki çocuğunuz yokmuş demek istiyorum.. Daha zor olurdu sizin için bir de babasız bir çocuk derdiniz olurdu. Onu bahane edip barıştırmak isteyenler olurdu...

Eşi nasıl kabul etti bu durumu acaba.

Geçmiş olsun. Kadından intikam almak istiyorsanız tazminata pek bel bağlamayın. Yani bu talebin reddedildiği kararlar çıkıyor , fakat konut dokunulmazlığını ihlalden yargılanabilir kadın . Bunun içinde şikayetçi olmanız lazım. Ve süreye tabi. Avukatınıza danışın isterseniz. Bir meslektaşının evini bu şekilde iğrenç bir amaç için kullanan kadın da bunu hakediyor aslında.

Çocuğun da yok kurtuluş senin için bizim gibi cocuklu olanlar ne yapsın cocukla boşanma buyuk trajedi. Senin yerinde olmayı isterdim bosandıgım gun davul zurna oynarım Allah'tandır cocugun olmamış vallahi hiç üzülme sevin

Çok üzgünüm ama meslekten men falan edilmiyor . Nerden biliyorsun diyeceksin çalıştığım okulda kimler kimleri taciz etti okul muduru evli cayciyla okul içinde cinsel ilişki yaşadı hemde şahitli şekilde çıktı ortaya ne oldu ? Müdürü sadece görevden alıp başka okula verdiler . Diger tacizcilere de hicbirsey olmadi .Şuan başka birini daha biliyorum o da müdür o da başka okulun caycisiyla okul içinde ilişki yaşıyor ikiside evli şikayet etsem ne olacak bütün pislik benim üzerime kalacak o yüzden çok üzgünüm ama hicbirsey olmuyor sadece rezillik .

çok geçmiş olsun .ama tam zamanında ALLAH size eşinizin gerçek yüzünü göstermiş.
tabiki sancılı ,acı bir süreç.
ama bu süreçten böyle dimdik kurtulabilmeniz beni çok sevindirdi
birçok şeyin farkına varmışsınız tebrik ederim.
hayatınıza hafiflemiş ve mutlu olarak devam etmenizi diliyorum.

Sevmeden mantık evliliği yapmış.ilgi sevgi destek gördükçe şımarmış.Allahin sevdiği kulusunuz ki yakalamışsıniz yoksa senelerce bu şekilde devam da edebilirdi.umarim kolay atlatırsınız

Sizin için çok üzüldüm. Umarım hemen toparlanırsınız ve güzel bir hayat kurarsınız. Allah'ın sevgili kuluydunuz belki de çocuk olmaması anlamında. Belki başarısız hamilelikler çok canınızı yakmıştır ama en azından o beyefendiyle bir daha herhangi bir konu için görüşmek zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…