Bir boşanma meselesi ; vicdanimla mantığım arasında kaldım :(

Ya onun ödediği 30 bine karşılık sizden kac katını almış
Maasinizi hesaplarsaniz durum ortada
Maaşınız 3000 lira olsa ki daha fazladir
10 ayda sizin bütün borcunuz bitmiş olur
Ki eşya da varmış o borcun içinde
Tek siz mi kullandınız o eşyaları
Kendi akşamları gelip yayılmadi mi o koltuklara

Adam resmen sizinle maaşınız için evlenmis
Kendisinin gerçek yüzünü görünce vazgeçeceginizi bildiğinden borcunuzu kabul etmiş

30 bin borcunuz kac senedir canınızı çıkarmış
Hem maddi anlamda sömürülen siz olmussunuz hem hakaretin bini bir paraymis üstelik şiddette varmış

Bulabileceğiniz en dişli başarılı avukati tutun
Dava dilekçesine siz de kac senedir maaş kartınızin onda olduğunu ve hakaret ederek size para verdiğini ekleyin
Onlar iftira atmaya utanmiyor siz niye gerçeği söylemeyesiniz

+1000
Adı borcunu ödemiş kac katını parasını almış

Bilemiyorum.ama ben alirdim.herhalde herseyini o an ne dusur nasil yapar insan bilemwdim. Ama.lutfen bu örnek olsun herkse banka kartiniizi esiniz bike olsa vermeyin yanlis o banka kartinda sizin ismizi yaziyorsa sizin cuzdanizda kalmali. Tabi esinizin borcu varsa paraya ihityaci varsa paylasin verin parayi ama karti degil. Harclik veren konumda olun ustunluk sizde olsun asla harclik alan konumuna dusmeyin. Evliliklerde karti vermek buyuk hata bence

Canım sen elinden geleni yapmışsın ins hakkında hayırlısı olur.kizinin ve senin ruh sağlığınız bozulmadan olur ins herşey.benim en çok zoruma giden sizi ikna Edip evlilik noktasında ısrar Edip sonrada yaptıklarını başa kalması oldu.herseyu bilip neden bu kadar üzerine giderki bir insan.maas kartınizi da vermişsin daha ne istiyor.Allah yardımcın olsun ins eminol gecicek bu günler dua et Rabbimize sığın.buyuk imtihandasin herşey durulacak güzel günlerde gelicek ins kendini yıpratma.

Konu sahibi o sizin kocaniz gibi boşanmış ikinci el adamlarla evlenecek kadınlar burada 500 liralik nafakalara bile küfür ediyorlar
Siz bu kadar cefa çektiniz dünyanın hakaretini çektiniz üstüne şiddet gördünüz bosanacaksiniz elalemin kadını sizin maaşınızla alınan evde arabada oturacak üstüne arkanizdan dedikodu yapıp iftira atacak

Yakın ortalığı zaten karşı karşıya gelinebilecek iyi bir baba olsaydı 6 aydir kızını görmemezlik yapmazdi

Ilk mahkeme oldu deliller için ikinciye kaldı. Kartim bende. Şuanda kızımın ve Evimin bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.
Aman borç falan yapayım deme sana karşı kullanır bunları hep harcamalarında dikkatli ol. Sen talep et mahkeme ikiye bölecektir zaten araba satılır kalan yarısı size gider, bebeğinizin hakkı o zaten. Madem içimiz rahat değil Ben olsam bebeğim açına birikim hesabı açtırıp ona yatırırım böylece bu vicdan olayı ortadan kalkar. Altınlar her durumda senin hakkın zaten nafakayı bebeğine vermek zorunda

Gercektenmi sizdemi hic birsey almadiniz?Çocuğunuz varmı ne kadar süre sonra evlendi.Evet yalan değil bende böyle pişman olmaktanda korkuyorum bazen
Ben sıfır çıktım gurur yaptım zaten oda mal mülk pesindeydi arabayi vermem karşılığında boşanmayi kabul etti ama arabadan hakkımı verecegine soz ve yeminler etti ne mihir ne araba ne ev hic bisey sıfır çıktım bnm arabamla is kurdu şimdi eşiyle sefasını sürüyor ha bende evlendm rabbm banada nasip etti ama hakkım helal deil...

Lütfen rica ediyorum biliyorum uzun ama okuyun fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Bence hakkin olanı al o borç ödediği zaman da sende çoğu şeyden mahrum kaldin niye vicdan yapiyosun. Avukatlar bisey kabul etmeyip boşanan kadınlar sonrasında çok mağdur oluyor hakkınız olan neyse alın diye ısrar ediyorlar

4 yıl boyu çalıştın harçlıklarla yaşadın borcun bitmedi mi?

Seni anlıyorum nefret etmişsin kalsın üstüne para vereyim başımdan defolsun derdindesin.
Ama ondan alabildiğini al gözü önünde çöpe at inan daha iyi.
Böyle pisliklere müstehak.

geçmişinle neden ezildiğini anlamış değilim sen yalvarmamışsın ki ne olur şu borçlarımı öde de evlenelim dememişsin ki.tüm bunları teklif eden o canavar. seni eziklerken sende ben mi yalvardım öde diye deyip çıkabilirdin. neyse bunlar geçmiş artık şuan gözünün yaşına bakma sen o na değil o sana 4 yıllık bir ömür borçlu sen daha neyin borçluluğundan bahsediyorsun. avukatı yabana atma ne diyorsa uy. avukat bile senin ailenden çok seni düşünmüş helal olsun o avukata. o borçları seni rahatça hırpalamak için mi ödemiş o pis herif. ağzında altın dişi bile varsa onu bile söktür acıma

Arkadaşım, zaten sen 4 yıl boyunca maaşını ona vermişsin. Hiç çalışmayan bir bayan olsaydın o adam sana bakmak zorundaydı. En az 3bin tl adamın elinde olsa maaşından 48x3000=144 bin yapar ki sen borcunu kendin ödemiş, hatta yiyip içtiklerini de ödemiş, hatta üstüne ona para bırakmışsın. Üstüne de dayak hakaret yemişsin. Kesinlikle hakkın olanı sonuna kadar almalısın. Hakaretleri ona yedirmelisin.

Ah kıyamam ya hu .. Nasık bie sadistmiş bu yaratık. Lütfe sonuna kadar ne gerekiyorsa al . onu taptığı şey olan para işe vur.

lütfen, ihtiyacın olsun olmasın ne alabiliyorsan al.
ha benim boğazımdan geçmesin diyorsan onun verdiği, git ihtiyacı olan birine ver her ay.
ama lütfen ne alabiliyorsan al...
unutmadan; asıl borçlu olan o,

Sizin kartınız ondaymış zaten. O bir şey ödememişki. Ayrıca senelerdir size çektirdikleride yanına kar kalmış. Ne var ne yok alın elinden. Yapabiliyorsanız yapın bunu hiç düşünmeyin bile.

Alabileceğin herşeyi al, hukuk senden yanadır.

Kendi boşanmamda gurur yaptım onun malına mı muhtacım ben dedim. Sonra dank etti kafama. Al ne var ne yoksa.

Canım lütfen duygusal davranma ve tüm haklarını al zaten kartını ona vermişsin ben de ilk evlendigim yıllar çalıştım sadece evin giderlerine ortak olduk gerisi benimdi 5lira 10 lira harçlık diyorsun zaten borcunu fazla fazla odemisssin yarın bir kadınla evlenir sana yapmadığı masrafı yapar zoruna gider kızın hakkı için duygusal olma mantığını kullan gözyaşlarinin gencecik yaşta kızımla yapayalniz kalmamanin bedeli olsun avukatına da helal olsun işi ona bırak 5 yıl sonra bu cümleleri hatirlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…