bir bakın lütfen, eski eşimle ilgili...

bende dogumdan hemens onra ayrıldım ,
bebegımı ayrılık surecınde 2 kere gordu 19 aylıkken suanda 23 aylık oglum
düşün işte
neden barışmam biliyormusun madem barışacaktık ben neden en güzel günlerimi acılar içinde ailemin yanında gecirmek zorundakaldım anne olmamanın cocugum olmasısnın tadını doya doya yasamayamadım
baska sebeblerımde olurdu
ama ben olsam asla düşünmezdim 1.5 seneme acırdım

haklısınız aslında ben kafamı hiç bulandırmayayım. ben hamileliğimi tek başıma yaşadığımı, doğuma tek gittiğimi, bu zamana kadar tek başıma baktığımı hiç bir zaman unutmicam. içimde kalacak. her tartışmada da tekrar su yüzüne çıkacak. barışmak için bir kez geldi, ama kızını görmeye 2 ayda bir gelio artık. bilmiyorum, kapanmış sayfayı açmaya gerek yok sanırım

hiç acma , gerçekten acma
sen belkı bır daha anne olamayacaksın
dogum yaptıgını gule oynaya karsıladınmı
sevındım ama ıcının hep bı tarafı cürük değilmiydi
benim öyleydi yazarkende suanda gözlerim dolu dolu yazıyorum ne zaman bı anne baba cocuk gorsemm çok özeniyorum çok imreniyorum öyle olmak ıstıyorum kucuk bebek goresım gelmıyor babayla bebek grosem dayanamıyorum hanı madem barısacaktık2-3 ay ayrı kalınırdı kafalar toplanılırdı dıye dusunurdum
benımkı gormuyor oglum baba sevgısı almadan buyudu ve oylede buyuyecek babada bıyolojık baba affedersın benım bebegım tüp bebek
ben hakkımı helal etmıyorum degıl herseyı haram edıyorum o adama
sımdı ben evlenmek uzereyım eylulde ınsallah hıc evlenmemıs kalbı hıc kırılmamıs bırıyle evlenecegım ınsallah
oglumda yanımda
boşver hayat cok guzel gerıye dogru bakma ılerı dogru bak kafanı karıstırma

peki benimde hatalarim var demissiniz nedir o hatalar ( paylasmak isterseniz tabi )

ya bilmiyorum, eşim (eski eşim) bazen öyle bir konuşuyo ki, herşey çok normalmiş gibi anlatıyo. bende o zaman acaba ben sabretmesini bilmiyor muyum, çok mu vicdansızım, onlar bana esip gürledikçe kayınvalide deyip kin tutmamam mı gerekiyodu diyorum. ama yok. dönüp kendime baktığım zaman tek hata olarak gördüğüm ben orda çok bocaladım. tek başıma bakkala bile göndermiyolardı. tek bi akrabam eşim dostum akrabam yoktu. bende sürekli istanbula ailemin yanına gitmek istiyordum kafa dağıtmaya. belki de diyorum iki ev arasında kaldığım için evimi ısınamadım.
deli olcam.

senin adına çok sevindim, umarım bundan sonra oğlunla sen güzel bi hayat yaşarsınız.
tabi ki doğuma nasıl gittiğimi bir ben bir Allah biliyor. anne baba çocuk görsem içim gidiyor. 3 yaşında bi yeğenim var, o kızımla oynarken laf arasında "ama onun babası yok ki" dedi. çocuk işte, nerden bilsin. ama ben öldüm resmen duyunca. ben bu kadar kötü olduysam kızım neler yaşayacak diye deli oldum.
şimdi açıkçası annemin evindeyken para konusunda hiçbir sıkıntım yok, Allah razı olsun annem abim babam hep yanımdalar. benim hayatımı nasıl düzene sokarlar onu düşünüyorlar. en basit örneği, ben sadece kızımla ilgileneyim diye, annem günlük yardımcı aldı. evde bi bulaşık bile yıkamıyorum, yatağımı toplamıorum, yemek yapmıyorum. abim desen git ehliyet al, sana dükkan açayım hayatını kur diyor. ama yetmiyor. önüme dünyaları serseler mutlu olamıyorum. hep suratım asık dolaşıyorum. artık annem senin bu suratın yüzünden eve gelmek istemiyorum bazen diyor. yani maddi konu da çok destekler ama manevi yönden eksiğim.
eşe dosta gidemiyorum çünkü onları mutlu görünce (Allah daha da mutlu etsin) ben niye olamadım diyorum. kızım bebeğim garibimin hiçbir şeyden haberi yok. ben ilerde evlensem, öyle bir şansım da yok. kızı başka bi adama baba diyemezmiş. off. artık bende panik atak başladı. haftada bir hastaneye kaldırıolar, diazem vuruluyorum. yarım saatte bayıltan iğneyle ben sabahlara kadar oturuyorum. çok doluyum. orda olmuyo burda olmuyo

Eşinizi, hayatınızı siz biliyorsunuz ama ben olsam aynı yerde evi kabul ederdim ; tek şart öne sürerdim bana yardımcı tutulacak şartını..

Yani kendinize bir yardımcı tutun hergün gelecek, dolayısıyla hem evinizin işini görür hemde abisiyle ilgili ağır işler olursa yardımcı olur.

Böylece siz hem eşinizle, çocuğunuzla ilgilenirsiniz hemde huzursuz olmazsınız.

Uzaktan konuşmak çok zor ama abisini yalnız bırakmamasında çok haklı eşiniz.Ben olsam bende bırakmazdım..

Annesi biraz toparlasın kendisini.Size huzur versin.Bu konudada konuşun.Kurun yuvanızı, eğer bundan başka sorunlarınız yoksa şimdi ya da önceden.

merhabalar eşinizi seviyorsunuz belli ki oda sizi seviyor.... ama görünüş o ki çok fazlada sorumluluk yüklenmiş eşinizin omuzlarına ...
hayat sizin hayatınızın kararlılığınızı sürddürün en az 15 dk mesafe olacak 2 evin arasında .... haftada 1 gün gidilecek .... haaa ihtiyacları olur 2 gün ardı ardınada gidilir o ayrı diyin ... onun dahilinde hiç bir şekilde kabul etmeyin şartlarınızı belirleyin .....

yardımcılık bi olay yok ki, abisinin zor bi olayı yok. tuvalete giderken kolundan tut, yemeğini ver, suyunu ver. onu ben seve seve yaparım. KONU ABİSİ DEĞİL.

canim gercekten kafan cok karisik anlamadim ki bende
dün esim verdigi sözü tutar dedin benide ezdirmez dedim bende sana bir nevi ne düsünüyorsun daha dedim
ama bugün asudenin yazdiklarina bakiyorum onada haklisin dönmiyim diyorsun ..

canım saçmalamaya başladım farkındayım. ne dediğimi ne düşüneceğimi bende bilmiyorum artık. normalde gerçekten beni kendi anneme bile ezdirmez. o kavgalarda hiç durun napıosunuz demedi ailesine. sonra yılbaşında buraya geldiğinde, ben o durumda kimseye sen haklısın sen haksızsın diyemezdim olay daha da büyürdü dedi. annem sana birşey dediği zaman ben senin yanında cvp vermiyordum ama tekken çekip konuşurdum dedi. ben bunları bilmediğim için eski paylaşımlarımda beni korumuyo diyordum. büyülüyo bu adam beni, ne dese inandırıyo. kusura bakmayın kafanızı bulandırdım.
ben bu kafayla doğru kararlar veremicem galiba. en iyisi zamana bırakmak. yada psikoloğa gidip olduğu gibi baştan sona anlatsam mı? yabancı bi göz belki daha mantıklı yaklaşmamı sağlar.

senin neler yaşadığını bilemem agır şeylerdir ayrıldığına göre ama eşinin penceresindeen bakınca anne ve abi başka kimse yoksa nasıl bırakıp senle başka şehire taşınsın buna ne vicdan ne akıl izin verir aynı durumda biz olsak diplerinden ayrılmayız aynı evde oturun demiyorum ama yakın olsun ne olcak kapa kapını otur evinde eşin arada kalmış bence

Bence de bir uzmanla görüşmelisin
Ebru72 ve asudenin söylediklerine katılıyorum
Eşin bu zamana kadar hayatına kimseyi dahil edemedi ve şimdi etekleri tutuşmuş bir şekilde sana yaklaşıyor
Bence barışmamalısın çünkü tekrar ayrılmak istersen çocuğunuz babasına alışacak daha zorluk çekeceksin

Son düzenleme:

mutluluk bıraz da bızım verecegımız kararlara baglıdır , suan duygusal bır bosluktasınız gbı dusunuyorum bu yuzden de saglıklı dusunemıyorsunuz sıze bunca sey yasatıp deger vermeyen bır adamın annesıne takılmıs durumdasınız annesınden once eskı esınızın davranıslarını bı dusunun bunca seyden sonra sızı hakedıyormu aılenız yazdıklarınıza gore elınden gelenı yapıyor sızın ıcın kusura bakmayın ama daha ne ıstıyorsunuz hobı edının kendınıze ugrascak bırseyler bulun calısmaya baslayın mesela kendınıze guvenınız gelsın yenıden sımdıkı dusuncelerınızı kendınızde yanlıs bulacaksınız...

bahane canım bahane boşandıysa da el kızına dönmüyor yine yuvasına dönüyor

iki ucu b.klu değnek diye tabır ettiğimiz konular erkeği çok yıpratıyor arada bırakıyor gercekten
benımde boyle bır konum var.
kayınvalıdemle aynı evdeyız ve anlaşamıyoruz.
mesele şu ki kendisi dul, geliri yok ve baska cocugu yok.
şöyle bı çözüm getirdik.
aileminde yardımıyla ev aldık.mayısta evimi düzüyorum.
artık hafta sonları falan en azından evımde olucam.ailem geldiği zaman yada bı arkadaşım geldiğinde.
sizdede boyle bısey olabılır aynı sokaktan yada mahalleden ancak olursa iyi olur.
arada uğranılır bazen yemeğe cagrılır.
ama en azından kafan attıgında kendi kapını acabılecegın eviniz olur.
bunaldığınızda kaçabılecegınız...
yada cok acil duurmlarda koşabılecegıniz kadar yakın fakat her daim size gelemeyecek kadar uzak bir ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…