How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bir derdim var...:(

Su ev hanimligini bu kadar abartmayin ne olur.en keyifli is.isi yapmak keyfine bakiyor.ben haftanin bes gunu kursa gidiyorum.sinavlara hazirlaniyorum kpss(ogretmenlik)yinede ev isleri hicmi hic yormuyor.
Diger konunuza gelirsek.bastan sart koyacaktiniz.kesin sartinizi koyup evlenecektiniz.yapacak bisey yok.ev hayatina alismaktan baska

sen kpss kursuna gidiyormuşsun ya
orada türkçe testlerinde uzun paragraf sorularına dikkat et
çünkü okuduğunu anlamayla ilgili sorunun var
kızın babası baştan şart koşmuş
kız çalışacak diye koca dönmüş sözden
ayrıca ev işlerinden yoruldum demiyor
sıkılıyorum diyor
neden yapacak bişey olmasın ki ayrıca
her türlü çözüm mevcut bence

Şu cümle:

"Evlenmeden önce eşimle babamda çok konuştu bu mevzuyu bende ..kızım çalışıcak dedi.ona göre evlenin,onA göre sonradan evlendi,evde oturcak durumu olmasın dedi.tamam dendi"

baştan şart koşmak değildir de nedir?

aynen öyle baştan zaten şart koymuş.

insanlar ne kadar acımasız yorum yapıyorlar.haftanın 5 günü kpss ye çalısıyomuşta,ev işleri koymuyormuş.konuyu açan arkadas ev işi yoruyor dememiş.senin gibi yıllarca uğraşmış didinmiş öğretmen olmuş zaten. mevzu başka ama insanlar saçmalıyor gerçkten

sen kpss kursuna gidiyormuşsun ya
orada türkçe testlerinde uzun paragraf sorularına dikkat et
çünkü okuduğunu anlamayla ilgili sorunun var
kızın babası baştan şart koşmuş
kız çalışacak diye koca dönmüş sözden
ayrıca ev işlerinden yoruldum demiyor
sıkılıyorum diyor
neden yapacak bişey olmasın ki ayrıca
her türlü çözüm mevcut bence

insanlar ne kadar acımasız yorum yapıyorlar.haftanın 5 günü kpss ye çalısıyomuşta,ev işleri koymuyormuş.konuyu açan arkadas ev işi yoruyor dememiş.senin gibi yıllarca uğraşmış didinmiş öğretmen olmuş zaten. mevzu başka ama insanlar saçmalıyor gerçkten

Senin baban bir çeksin kulağını böyle mi söz vermiştin?
Ben sözünü tutmayan adama mı verdim kızımı diye utandırsın.
Bak nasıl yola geliyor bencil şey!

Ik mık uzatırsa verdiğim gibi üzersen almasını da bilirim kızımı desin noktayı koysun.
Kendine gelir belki o zaman. Okumuş adamdaki bu kafaya inanamadım:ssz:

Su ev hanimligini bu kadar abartmayin ne olur.en keyifli is.isi yapmak keyfine bakiyor.ben haftanin bes gunu kursa gidiyorum.sinavlara hazirlaniyorum kpss(ogretmenlik)yinede ev isleri hicmi hic yormuyor.
Diger konunuza gelirsek.bastan sart koyacaktiniz.kesin sartinizi koyup evlenecektiniz.yapacak bisey yok.ev hayatina alismaktan baska

Merhaba mükemmel bayan;
Atan ve sonra yaz buraya hem ev işlerimi kusursuz yaptım hem de atandım bakınnnnnn diye..

Ev hanımlığı bence en zor meslek.
Senin zorlanmıyor oluşun bu gerçeği değiştirmez.

Kaldı ki konu sahibi baştan konuşuldu söz verdi şimdi sözünden caydı diye belirtmiş.
Algı sorununa bakılırsa hepsini aynı anda yürütmen sandığın kadar kusursuz değil.
Türkçe, paragraf konusunda eksiklerin var..
Ev işlerinden dolayı olabilir.
Allah kolaylık versin..

Merhaba mükemmel bayan;
Atan ve sonra yaz buraya hem ev işlerimi kusursuz yaptım hem de atandım bakınnnnnn diye..

Ev hanımlığı bence en zor meslek.
Senin zorlanmıyor oluşun bu gerçeği değiştirmez.

Kaldı ki konu sahibi baştan konuşuldu söz verdi şimdi sözünden caydı diye belirtmiş.
Algı sorununa bakılırsa hepsini aynı anda yürütmen sandığın kadar kusursuz değil.
Türkçe, paragraf konusunda eksiklerin var..
Ev işlerinden dolayı olabilir.
Allah kolaylık versin..

bu yazınızı okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu.ince bi nüansla çok güzel anlattınız hanımefendinin durumunu..:49: ...tişşkler

bu yazınızı okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu.ince bi nüansla çok güzel anlattınız hanımefendinin durumunu..:49: ...tişşkler

Gülümsetebildiysem ne mutlu..

Tekrarlıyorum..
Kocan dayak istiyor babanı devreye sok:27:

bence siz bir çalışmaya başlasanız para tatlı gelir sonra siz işi bırakmak isteseniz de eşiniz bıraktırmaz :)
etrafımda öyle çok örnek var çünkü
benim eşimde başta çalışmasan da olur falan diyordu ama işe başlayınca adam amannn canım ne yap ne et kpss yi kazan memur ol. Tek maaşla çok zorrr demeye başladı

kpss süreci zor bi süreç..düzenli ve tempolu çalışmam lazım.yanımda eşim olmayınca ,inanın kitabı açıyorum sanki kötü birşey yapıyormuşum gibi kapatıyorum kitabı..insan ailesinden eşinden dostundan destek görmeyince başarılı olamıyorki...beni gaza getirse ,yanımda oldugunu söylese öyle mutlu olucam kii..yine kendimce yapıyorum bişeyler ama burdaki yorumlara cok ihtiyacım vardı,ailemi devreye sokmadan bunun üstesinden gelemicem...yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum..çok moralim bozuk ve kimseyle paylaşamıyordum..allah hepinizden razı olsun kızlar...

Kim ne derse desin ev hanımligi zor ,ev temizle yemek yap ayni düzen çalışmsa hayatı olsa yine zor ama sıkı bir düzen gerektirmiyor oda belki daha çok yorar ama en azından ev disinda sosyal hayat. .ve sen o kadar oku elin oğlu gelsin taş koysun anlamıyorum onca sneni nasıl çöpe atmani ister. ..baban konuşsun birde,aman dikkat et hamile kalma bu sefer bebek var diye izin vermez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ...bütün gün burda sizlerle dertleştim,herkez beni haklı görünce iyice bi triplere girdim..eşim işten gelince moralim bozuk bozuk tv izlemeye başladım.nasıl geçti günün ne yaptın ne ettin dedi...ne olsun bişey yok,evin içerisinde ne olabilirki ne anlatayım sana dedim.bide soruyomusun ne yaptın diye bana diye delirdim.sonra konu konuyu açtı ,iş çığrından cıktı...beni köle yaptına kadar getirdim konuyu...oda benim sana sunacagım hayat bu,işine gelmiyosa seni tatmin etmiyosa çeker gidersin dedi.evdeki tabakları yere attım.gözlüğünü kırdım.sinir krizi geçirdim resmen.çok fena kavga ettik anlıcagınız.bidaha bana bu konuyu açıcaksan hiç açma çek git babanın evine git atan ne yapıosan yap ondan sonra dedi.

kızlar ...bütün gün burda sizlerle dertleştim,herkez beni haklı görünce iyice bi triplere girdim..eşim işten gelince moralim bozuk bozuk tv izlemeye başladım.nasıl geçti günün ne yaptın ne ettin dedi...ne olsun bişey yok,evin içerisinde ne olabilirki ne anlatayım sana dedim.bide soruyomusun ne yaptın diye bana diye delirdim.sonra konu konuyu açtı ,iş çığrından cıktı...beni köle yaptına kadar getirdim konuyu...oda benim sana sunacagım hayat bu,işine gelmiyosa seni tatmin etmiyosa çeker gidersin dedi.evdeki tabakları yere attım.gözlüğünü kırdım.sinir krizi geçirdim resmen.çok fena kavga ettik anlıcagınız.bidaha bana bu konuyu açıcaksan hiç açma çek git babanın evine git atan ne yapıosan yap ondan sonra dedi.

Bu nasil bir evlilik ya cnm saygi yok verdigi sozleri tutmak yok
ben olsam saniye durmazdim

ben eşimle aramızda geçen bu konularla ilgili konuştuklarımızı hatırladım da ben 12 yaşında çalışmaya başlayan biriyim aynı zamandada okudum kendi çabamla senin gibi kutsal olarak gördüğüm bi meslek edinemedim ama eşimle çalışma konularını konuştuğumuzda evlenmeden önce küçük yaşdan beri çalıştın çok ezildin yoruldun olumlu yanlarıda çok oldu ama çalıştığında özel sektörde çalışacaksın benim güvenim yok kesinlikle sömürüyorlar insanları dedi ama bir öğretmen memur vs vs gibi olsaydın çalış derdim dedi evlendik alışmışım çalışmaya ev hanımlığı zaten asla bana göre deil daraldım çalışmak istiyorum dedim istemedi inanki yorulmanı ev iş arası didinmeni istemem ama kendini iyi hissedeceksen çalış servisini yaparım dedi saolsun ama başka nedenlerden dolayı çalışmadım ama hala tekrar oku başka bi bölüm der durur oda anaokulu öğretmeni olsan sınıf öğretmeni ne iyi olurdu der hep ailene öncelikle helal olsun sonrada sana okumuşsun mesleğini yapmak istiyorsun ne istediğini bilen kendine saygı duyanda bir insansın vazgeçme motivasyonunu düşürme karşındaki insan herzaman doğru düşünmeye doğruyu bilmeye bilir bu seni yıldırmasın gazada gelme sakin olki başda sen yıpranmayasın eşine gelince söz vermiş evlenene kadar sonrasında dönmüş sözünden bu iş büyüyüp babanla karşı karşıya kalınca ne diyecek merak ediyorum doğrusu

Şoktayım adama bak hem suçlu hem güçlü:53:

O evde durman kabahat artık toplan ve git zaten seni seviyorsa arkandan gelir ve şatını kabul eder yok gelmezse çok şükür kölelikten kurtuldum dersin yada babanı çağır gelip konuşsun olmuyorsa seni alıp gider bu konuşmadan sonra susup oturursan onun istediğini kabul etmiş olursun.

Ya Allah askina insanları yorumlarinizla bu derece gaza getirmeyin. Okumak meslek sahibi olmak ne kadar zorsa evliliği yürütmek ondan daha zor ve ondan daha çok emek ister. Yok kendini ezdirme yok bilmem ne derken bir yuvanin huzurunu düşünün. Siz yorumunuzu yapar gözünüzü kapatir başka basliklara gidersiniz ama yorum yaptiginiz insan sizle ayni fitratta değildir yada esi sizin esinizle ayni fitratta değildir ve fisss elinde soner sizin TAKTİGİNİZ... Sekil 1a da olduğu gibi.
Sayin cheec buralarda çok ateşli yorum yapanların gazina gelmeyin lutfen . bir Dr her hastaya ayni receteyi yazmaz yada bir öğretmenin yapması gereken öğrencilere bireysel görevler vermektir çünkü her çocuğun kapasitesi o umumi ödev için yeterli olmayabilir. Yikmak kolay ama yapmak zordur. Nedense her konuda en iyisini yapalim derken yuvayi muhafaza icin kolay olani seciyoruz.

Ya Allah askina insanları yorumlarinizla bu derece gaza getirmeyin. Okumak meslek sahibi olmak ne kadar zorsa evliliği yürütmek ondan daha zor ve ondan daha çok emek ister. Yok kendini ezdirme yok bilmem ne derken bir yuvanin huzurunu düşünün. Siz yorumunuzu yapar gözünüzü kapatir başka basliklara gidersiniz ama yorum yaptiginiz insan sizle ayni fitratta değildir yada esi sizin esinizle ayni fitratta değildir ve fisss elinde soner sizin TAKTİGİNİZ... Sekil 1a da olduğu gibi.
Sayin cheec buralarda çok ateşli yorum yapanların gazina gelmeyin lutfen . bir Dr her hastaya ayni receteyi yazmaz yada bir öğretmenin yapması gereken öğrencilere bireysel görevler vermektir çünkü her çocuğun kapasitesi o umumi ödev için yeterli olmayabilir. Yikmak kolay ama yapmak zordur. Nedense her konuda en iyisini yapalim derken yuvayi muhafaza icin kolay olani seciyoruz.

valla helalolsun.burda gaza geliyorlar ayrılma noktasına geliyorlar sonra

Saldiriya ugramisin:) ev hanimligi cok zor meslek kucumsemiyorum,yazmis ya konu sahibi orda koptum gerisini okumadim.anlama kapasitem gayet yerinde.sim di hepiniz sakin olun.olay ev hanimligini abartanlardan ibaret yani.konu sahibinin abartmadigini biliyoruz.genel yazdim oraya.neyse laf yetistirecek zamanim yok.daha sakin

Bu nasil bir evlilik ya cnm saygi yok verdigi sozleri tutmak yok
ben olsam saniye durmazdim

Acaba senin evlilik hayatın nasıl çok merak ettim Annan'ın karnına mı düştün yada bir elin yağda biride balda mı kimse babasının ne oğluyla nede kızıyla evli hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değil unutma bunu burda dertleş ama yorumlarla ilerleme zararlı sen çıkarsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back