Ben insanların inançları gereği eşlerinin çalışmasını istememelerine saygı duyarım ama o zaman gidip çalışmayan ya da kendisi için işi bırakacak biri ile evlenecek. Bu şekilde hem verdiği sözden dönüp hem de zorbalık yapan adama benim zerre saygım olamaz.
Konu sahibi arkadaşım, sen güzellikle halletme yoluna gitmişsin. Henüz bir çocuğun da yokken bence bu durumu hallet. Git atamalara başvur. Atanınca da hayır gidemezsin mi diyecek? Eve mi bağlayacak? Bu şekilde ömür geçer mi? Sen kendini bundan 5 yıl sonra nerde görüyorsun? Bence yok yakınken ve çocuğun yokken yap ne yapacaksan.
en korktugum şey ailemin 'biz sana demiştik bizi dinlemedin' demesi...güzellikle söyledim olmadı..üzülüyorum bu sekilde mutuzum ,okula gitmek öğretmenliğimi yapmak istiyorum bu bana huzur veriyor dedim..olmadı...ne yani böyle sürekli evde oturup sana yemekmi pişircem bumudur yani diye çirkinleştim olmadı..küstüm olmadı,her yolu denedim olmadı arkadaslar...kpss ye başvurdum,sınava cok az kaldı ama bu sene çalışamadım ,hadi diyelim kazandım tam bi kaos olucak benim için..bazen diyorum al başını git atandıgın yere,kendinede ev hanımı bi kadın bul onunla yaşa de diye...ileride çok pişman olmaktan korkuyorum...