How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bir derdim var...:(

boş durmak yaramamış,biran önce çalışmaya başla:34:

Acaba senin evlilik hayatın nasıl çok merak ettim Annan'ın karnına mı düştün yada bir elin yağda biride balda mı kimse babasının ne oğluyla nede kızıyla evli hiç kimsenin evliliği dört dörtlük değil unutma bunu burda dertleş ama yorumlarla ilerleme zararlı sen çıkarsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adsm once babasina soz veriyor sonra cayiyor ustune karisinin ne isredigi ne düşündüğünü umursamiyor varsa yoksa kendi egolari ustunude evden kovuyo ve siz bu adama koruyosunuz
konu sahibi arkadas sen kocanin sozunu dinle senin ailenin istekleri degil esinin egosu daha onemli kocana sahip cik o ne derse o olur

allah sizin yetistirdiginiz cocuklariniza da yardin etsin ezilen kiz cocuklari ezen erkek cokuklari ama siz halkisiniz yine de

Eşi yüksek mühendis olan bir arkadaşım da yaşadı yaşadığınızı ve 5 senelik evli halen de çalışmıyor.

Okul bitince hemen düğün telaşına soyundular bende yapma bak askere gitmedi gidip gelsin sen atan ondan sonra dedim. Uzun zamandır görüşüyoruz, evlilik sünnet vs deyip bildiğini okudu. İlk sene kursa yazdırdı eşi ama hemen de hamile bıraktı 9 aylıktı sınava girdiğinde. Olmadı. Bu biraz büyüsün tekrar hazırlanacağım dedi şimdi de 2. çocuğunu dünyaya getirdi. Şimdi de eşi sen bizim çocuklarımıza öğretmen ol bu daha önemli demiş.

Bu yazıyı okuyup bekar olan varsa işlerini yoluna koymadan evlenmesinler.

Eşinle de baban konuşsun, verdiğin sözü tut oğlum bu kızı bir dershaneye yazdır kaynağını al desin. Eşin de erkek adamsa sözünü tutsun. Kendi mesleğini yapmak gibisi yok. Branşın ne?

kızlar ...bütün gün burda sizlerle dertleştim,herkez beni haklı görünce iyice bi triplere girdim..eşim işten gelince moralim bozuk bozuk tv izlemeye başladım.nasıl geçti günün ne yaptın ne ettin dedi...ne olsun bişey yok,evin içerisinde ne olabilirki ne anlatayım sana dedim.bide soruyomusun ne yaptın diye bana diye delirdim.sonra konu konuyu açtı ,iş çığrından cıktı...beni köle yaptına kadar getirdim konuyu...oda benim sana sunacagım hayat bu,işine gelmiyosa seni tatmin etmiyosa çeker gidersin dedi.evdeki tabakları yere attım.gözlüğünü kırdım.sinir krizi geçirdim resmen.çok fena kavga ettik anlıcagınız.bidaha bana bu konuyu açıcaksan hiç açma çek git babanın evine git atan ne yapıosan yap ondan sonra dedi.

Yorumların hangisinde git kocanın gözlüğünü kır, sana köle gibi davranıyor evdeki tüm tabakları kır diyor? Kendi kendinize triplere girmişsiniz, haklı iken haksız konuma düşmüşsünüz sonra bizi suçluyorsunuz.:45:

Kimsenin sizi gazladığı falan yok belli ki hep başkalarının ardına sığınıyorsunuz yanlışlarınızda. Olayı yapan siz suçlu yorum yapanlar. Burası özgür bir platform çok aykırı öneriler de gelebilir. Öğretmen olmuş mürekkep yalamış biri olarak bunları gözden geçirip kendinize uygun olanları seçmeliydiniz.

Biz sizin anlattığınız kadarını bilip ona göre yorum yapabiliriz. Eşinizi, tavırlarını görüp geleceği kestiremiyoruz malesef. Yaptığınız hareket ve tavır çok çirkin.:50:

hanımlar parmaklarınızı yormayın,konu sahibi 2 üyelikle 2 konu açmış:34:

kızlar çok mutsuzum ..evleneli 6 ay oldu ama ..ama işte...
biraz özet geçiyim durumumdan..27 yaşındayım,bu zamana kadar aileminde benimde tek istediğimiz şey benim öğretmem olmamdı.yıllarca okudum çabaladım,uğraştım ,en sonunda oldum öğretmen .ama atanma olayları biraz zordur hemen atanamadım.o atanamadıgım yıllardada eşimle tanıştım,evlenmeye karar verdik.bu arada benim ailemde herkez öğretmen..annem öğretmen.babam öğretmen,abimin eşi,aynı yaştayız oda öğretmen.evlenmeden önce eşimle babamda çok konuştu bu mevzuyu bende ..kızım çalışıcak dedi.ona göre evlenin,onA göre sonradan evlendi,evde oturcak durumu olmasın dedi.tamam dendi anlaşıldı.evlendikten 1 ay sonra eşim başladı asla çalışmıcaksın.ben sana bakarım.neyin eksik demeye.psikolojim bozuldu.onun ailesinde kadınlar çalışmıyor.kız kardeşleride hayatlarını evde geçiren insanlar.şu an 6 ay olmasına rağmen çok sıkıldım yemek pişir,ev temizle olayından.ev hanımlıgını asla küçümediğimdendeğil hatta dünyanın en zor işiymiş.bunu anladım.ama evlendiğim yerde hiç kimsem yok,başka yere gelin geldim.1 tane arkadasım yok.çevrem yok.6 aydır evin içinde temizlik yapıp yemek yapmaktan ve başka hiç bi işe yaramamaktan psikolojim bozuldu.hayatım böyle geçerse öliyim daha iyi.boşunamı okudum yıllarca boşunamı didindim.zaten istediğim hayat ev kızlığı olsaydı hiç okumadan direk evlenirdim..eşimle çok kavga ettim bu yüzden,evin altını üstüne getirdim,ama sonuç yine çalışmıcaksın oldu.ne yapıcam ben şimdi,ne halt edicem?? :S

Birincisi baştan taviz vermeyecektiniz hocam.
İkincisi bir öğretmen olarak yazım-imla kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Türkçede iki nokta yoktur. Bir de "herkez" değil "herkes" doğrudur. :45:

Esiniz sacmaliyor bence.Ogretmenlik bayanlar icin en guzel meslek.Bayanin calisma hayatina erkek karismamali.Bence ailenizle konusun bu konuyu

eşim inş.mühendisi.hatta amerikada master ını yaptı..fakat ailesi kadınların çalışmaması gerektiğini savunan insanlardan..kız kardeşleri tesettürlü, .evlenmeden önce aklın nerdeydi diceksiniz..ama hep kendime güvendim..onlarla pek içli dışlı olmam,işime gider gelirim ,hayatıma bakarım dedim..babamla ne zaman konuşsak ses tonundaki hayal kırıklıgını duyuyorum..resmen kendim ettim kendim buldum..babam çok demişti o insanlar bize göre değiller bak iyi düşün diye ama dinlemedim...eşimden hergün para istemek,bişey alırken 50 kere düşünmek çok zormuş. yıllarca babam beni böyle büyüttü.kendi ayaklarının üstünde durucaksın kimseye eyvallahın olmasın dedi,ama şimdi ne oldum ben böyle...yemin ederim psikolojim acayip bozuk eğer babama söylersem olaylar büyür beni alır giderler burdan

canım babam beni alır gider diye korkuyorsun ama böyle de yaşayan ölü gibisin....hayalin çalışmaksa bu hayalinden vaz mı geçeceksin eşinin emri vakisiyle...
diyecem ki eğer baştan konuşulmamış olsa, evlenince çalışmak şartı koyulmamış olsa hadi eşine hak vericem, ona göre ters gelebilir bayanın çalışması saygı duyarım diyecem...ama baştan konuşulmuş söz verilmiş...bu ne şimdi??
köprüyü geçene kadar mıyıdı verdiği söz? üstelik erkeğin verdiği söz namus sözüdür yani...
ama bu zamanda söz möz kalmıyor demekki...
benim eşim de verdiği bi sözü tutmamıştı :(

sen kpss kursuna gidiyormuşsun ya
orada türkçe testlerinde uzun paragraf sorularına dikkat et
çünkü okuduğunu anlamayla ilgili sorunun var
kızın babası baştan şart koşmuş
kız çalışacak diye koca dönmüş sözden
ayrıca ev işlerinden yoruldum demiyor
sıkılıyorum diyor
neden yapacak bişey olmasın ki ayrıca
her türlü çözüm mevcut bence

Hahahhahaha yorumunuza bayıldım hahahah..bende şu ev hanımlarının ben ev hanımıyım herkes olsun tavrına hastayım..en güzel işmiş ..tabii kendisinin başka bir iş deneyimi olmadığından kendisi ev hanımlığını büyütüyor bence..köylerde okuma yazma bilmeyenlerde.. ev hanımı..ev hanımı olmak extra bir eğitim ve kabiliyet gerektirmiyor..yıllarca okumuş didinmiş niye? Kocasının baskısına boyun eğip kendini kurban etsin kaderine razı olsun diye..

Bu ülkede kadınlardakş kaderime razı olmalıyım ben ayrı bir birey değilim ben babama kocama uyum sağlamalıyım onun doğrularına uymalıyım tavrı değişmediği sürece kadınlara değer verildiğini göremicez..

İkincisi bir öğretmen olarak yazım-imla kurallarına ve noktalama işaretlerine dikkat etmelisiniz. Türkçede iki nokta yoktur. Bir de "herkez" değil "herkes" doğrudur. :45:
Sevgili yazı uzmanı ,edebiyat profesörü arkadasım,insanlar özgün ve özgür yazılar yazarken üç nokta,iki nokta,5noktalı yazılar yazabilirler,herkezi herkes yazmış olabilirler. zira burda konuyu Saptırıp saçmamaya gerek yok diye düşünüyorum!sanırım herşeyiniz dört dörtlük ve kusursuz bir insansınız ne mutlu size!!üç nokta...

bende tam bunu diyordum.ne olucak bu türkçemin hali.!!! tam türkçede 2 nokta koyulurmuki diye tartışırken hopp siz geldiniz ve çözdünüz işi iki dakkada..
bide bi sorum olucak ,ünlü yumuşamasını bi türlü anlıyamamıştım lisedeyken onuda hazır konumuz buyken anlatıverseniz çok sevinirim.saygılar.

Sevgili yazı uzmanı ,edebiyat profesörü arkadasım,insanlar özgün ve özgür yazılar yazarken üç nokta,iki nokta,5noktalı yazılar yazabilirler,herkezi herkes yazmış olabilirler. zira burda konuyu Saptırıp saçmamaya gerek yok diye düşünüyorum!sanırım herşeyiniz dört dörtlük ve kusursuz bir insansınız ne mutlu size!!üç nokta...

Konuyu saptirip sacmalamayin. Siz de avukatsiniz galiba...

Back