How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

bir bakın lütfen, eski eşimle ilgili...

Evinizin icinde ve sizin icinizde olup bitenleri biz bilemeyiz ve anliyamayiz. Bende kayinvalidem turkiyede ve ben yurtdisinda olmama ragmen esimle cok tartistik ben evimi birakip ucbucuk ayligina ailemin yanina gittim. Esim den hayatimizi bir duzene sokmayincaya kadar benim donmiycegimi soyledim. Eve dondugumde esimin ailesiyle birbucuk sene gorusmedim,burda bana cok yakin olan gorumcemi evime almadim. Kisaca tavrimi koydum ben sizin pesinizden degil siz benim pesimden geliceksiniz dedim, esim benden uzak durmaya dayanamiyor simdi gidip gelip sen iyiki varsin yanimdasin diyor. Gorumcelerim ve kayinvalidem kocamin bana simdiki duskunlugunun farkinda ne olursa olsun biz birbirimizi cok sevdik halada seviyoruz, Allah bozmasin. Sunu diycem benim cocugum olmamasina ragmen ben tekrar dondum tekrar denedim ve denedigime degdi, eger doneceksen tavrini koy dislerini goster saygini sevgini esirgemeden dengeyi saglamaya bakicaksin.

off ne yapacağımı bi bilebilsem. annesi olmasa abisine hep bakayım. gerçekten çok üzülüyorum onun durumuna. ama olmuyo yanlarında yakınında. çocuğum olmasaydı bende gözü kapalı tekrar denerdim. ama bebeğim var, ona bu gitgelleri yaşatamam. doğduğunda zaten ayrıydık, şimdi yine yapamazsak babasından ayıramam. bi karar verip arkasında durmam gerekiyo. belki de zamana bırakmalı...

cooooooooooooooooooooooooooooook üzüldüm cooook ne aci :43:
kac yasindasiniz birilerine muhtac olacaksiniz anneniz size hala bakmak zorunda kalacak bunlarda yetmiyormus gibi kardesinizin bir nevi sizin yüzünüzden daha dogrusu siz engellisiniz diye yuvasi yikilacak :50::50::50::50: icim sizladi ben sadece onun yerine koyuyorum kendimi ve ................ :43::43::43:

Yapmayin derim sakin kimin ne olacagi hic belli olmaz sakin böyle bir sarti bile koymayin esinize tamam ayni evde kalmak zor olabilir ama Allah askiniza bukadarda bencil olmayalim ayni bahcede ayri evlerde otursaniz arada sirada bir tas yemek fazla koysaniz sofraniza ne olur ki ????
Hani size akil veren sizi savunan size cocugunuza kiyamayan abiniz varya o sizin kardesiniz iste digeride kocanizin kardesi !!
Ne olur kizmayin bana ama böyle bir sebepten dolayi cocugunuzda babasiz büyümeyi hak etmiyo
hele hele bukadar duyarli kocaniz terkedilmeyi hic haketmiyor ne kadar vicdanli negüzel bir insanki birakamiyor kardesini helall olsun böyle insanlar okadar az ki kiymetini bilin derim demekki yarin öbürgün Rabbim göstermesin ama size bisey olsa sizide birakmaz ...

kafam o kadar dolu ki anlatamıyorum yanlış anlaşılıyorum. sorun önlerine koyacağım bi tas çorba değil yemin ediyorum. ben zaten birlik oturmayı en başta abisi engelli diye kabul ettim. aynı durumda benim ailemden biri olsa eşim bakmak istemese zoruma gider dedim, birlik oturdum. ama olmadı annesi yüzünden. açıkcası annesi yüzünden abisi arada kaldı. evet eşim çok merhametli, bu yüzden de annesinin iki ağlamasına bana tavır yapabiliyordu. şimdi seviyoruz birbirimizi diye göze alamıyorum.

kafam o kadar dolu ki anlatamıyorum yanlış anlaşılıyorum. sorun önlerine koyacağım bi tas çorba değil yemin ediyorum. ben zaten birlik oturmayı en başta abisi engelli diye kabul ettim. aynı durumda benim ailemden biri olsa eşim bakmak istemese zoruma gider dedim, birlik oturdum. ama olmadı annesi yüzünden. açıkcası annesi yüzünden abisi arada kaldı. evet eşim çok merhametli, bu yüzden de annesinin iki ağlamasına bana tavır yapabiliyordu. şimdi seviyoruz birbirimizi diye göze alamıyorum.

canim ben cevap yazarken sen kayinvaliden ile ilgili bir sey yazmamistin..bende yanlis anladim helal et hakkini
eger kayinvaliden öyle ise anlat kocana konus anlasmaya calisin
sen tanirsin esini söz verse tutarmi yada anladimi annesinin yaptiklarini
ne bileyim haklisin diyormu sana anlamismi yani seni

canim ben cevap yazarken sen kayinvaliden ile ilgili bir sey yazmamistin..bende yanlis anladim helal et hakkini
eger kayinvaliden öyle ise anlat kocana konus anlasmaya calisin
sen tanirsin esini söz verse tutarmi yada anladimi annesinin yaptiklarini
ne bileyim haklisin diyormu sana anlamismi yani seni

helal olsun canım, gönül koymadım. eşim bi söz verdiyse tutar, beni bile bile ezdirmez o konuda güvenim tam. ama anne iste, ne kadar da olsa etkisinde kalır diye düşünüyorum

başka şehirde oturup abiyi yanınıza alsanız..

başka şehir keşke olsa, keşke abisi bizle oturmayı kabul etse. abiside zor bi adam, bana az küfürünü hakaretini duymadim ama onun stresine veriyorum. hem işi yuzunden ayrı şehir olmuyor. aynı şehir biraz uzak desek abisi annesini birakmaz. off! olan benim çocuğuma oluyor

helal olsun canım, gönül koymadım. eşim bi söz verdiyse tutar, beni bile bile ezdirmez o konuda güvenim tam. ama anne iste, ne kadar da olsa etkisinde kalır diye düşünüyorum

negüzel iste güveniyorsunda esine
bak galiba seni birazda abin etkilemis
sen istersen abinlede bir konus
esini hala sevdigini söyle , ona güvendigini söyle , bir kizin oldugunu ne zamana kadar onlarla durabilecegini söyle , yada kizina kim kendi babasi gibi babalik yapabilir ? aslinda tekrar denemek istedigini ama onlarin konusmalarinin seni etkiledigini söyle böylede olunca kararsiz kaldigini ama birkez daha demezsem hep icimde kalacak de
ve evet gercektende öyle olucak bence hep acaba diyeceksin denesemiydim ?

Bunu sor bi kendine ki ben eminim öyle olmas bunu yazmazdin bile buraya ..
Iyi düsün ayrilik kararini herzaman verebilirsin ama bu son sansin olabilir!!

evet aslinda abim kafamı allak bullak etti. abim kizgin eşime çünkü neden bir kere geldi, burda karısı kızı var, seni ikna edene kadar devam etmeliydi, bu is mahkemeye gitmemeliydi diyo. aslinda biraz haklı. en iyisi acele karar vermemek, zamana bırakmak. tesekkur ederim yorumlariniz icin benim cikmam lazim. kızım uyanmak üzere. iyi geceler

Eşinizin aklı şimdiye kadar nerelerdeymiş.
Bence eski kayınvalideniz bu arada oğlu için mutlaka birşeyler yapmaya çalışmıştır.
Ama eşiniz pek talep görevek biri değil.
Boşanmış, annesi ve engelli kardeşiyle oturmak zorunda kalan bir adama rağbet pek olmayacaktır.
Çaresizliğinden geldiğini düşünüyorum.
Eğer öyle olmasaydı bu adam en başından beri sizi ikna etmek için çabalardı.
Kardeşiniz de çok haklı. Düzeninizi kurdunuz.
Ve artık ilk düşünmeniz gereken bir kızınız var. Allah bağışlasın.
O, bu düzene alışmış.
Eğer giderseniz ve işler istediğiniz gibi gitmezse ne size ne eşinize birşey olmaz.
Ancak kızınız çok bocalar. Sonrasında onu kurtarmak için çabalamak zorunda kalabilirsiniz.

Eşinizin aklı şimdiye kadar nerelerdeymiş.
Bence eski kayınvalideniz bu arada oğlu için mutlaka birşeyler yapmaya çalışmıştır.
Ama eşiniz pek talep görevek biri değil.
Boşanmış, annesi ve engelli kardeşiyle oturmak zorunda kalan bir adama rağbet pek olmayacaktır.
Çaresizliğinden geldiğini düşünüyorum.
Eğer öyle olmasaydı bu adam en başından beri sizi ikna etmek için çabalardı.
Kardeşiniz de çok haklı. Düzeninizi kurdunuz.
Ve artık ilk düşünmeniz gereken bir kızınız var. Allah bağışlasın.
O, bu düzene alışmış.
Eğer giderseniz ve işler istediğiniz gibi gitmezse ne size ne eşinize birşey olmaz.
Ancak kızınız çok bocalar. Sonrasında onu kurtarmak için çabalamak zorunda kalabilirsiniz.

:46::46::46:bır kere yuzgoz olunmus ,
onların evıne gıtmesenız bıle mecbur yakına tasınmak zorundaymıssınız
kaynananızın yıne sorun cıkarmayacagına sız ınanıyormusunuz ?
cocugunuz olabılır ama sızınde bır hayatınız var ve gdıp yıne pısman olup donmeye kalkarsanız
bu sefer arkanızda dayanacak abınız de olmayabılır bunları ıyı dusunun lutfen
sız tek basınıza dogum yapmıssınız bebegınızı buyutmussunz en zor zamanlarda
bu zamana kadar bebegınıze nasıl baktıysanız yıne bakarsınız
sadece bır defa geldı dıyorsunuz bn sevgısıne ınanamadım dogrusu
yınede karar sızın en dogru kararı verırsınız umarımmm

bilmiyorum ama iyi düşünün bu sitede evlilikler ne sbeplerle yıkılıyor inanın tahmin edemezsiniz... ne acılar yaşanıyor...
kayınvalide ve engelli bir abi sizin anneniz ve kardeşiniz olsa ve diğer kardşleriniz hiç sahip çıkmasa ne yapardınız ?????

bunu düşünün lütfen o zaman doğru cvbı bulacaksınız bence

merhaba,

benim eşimin 2 erkek kardeşi var engelli.
birisi yatalak durumda.diğeri görme engelli.
ailem başta vermek istemedi.onlara sen bakmak zorunda kalırsın dedi.
tamam biz birlikte oturmuyoruz.kayınvalidemle de çok iyi anlaşırız ama eşinin kardeşine bakmak istemesi gayet normal.kardeşi sonuçta.
inan kayınvalidem 24 yaşına gelmiş kaynımın altını alıyor, banyosunu yaptırıyor, yemeğini yediriyor, haftada 2 kere sırtında fizik tedaviye götürüyor.
küçük kaynım ise (küçük dediysem 22 yaşında) görme engelli.kendi işini yapabiliyor şimdilik.2-3 ay önce doktora götürdüler bel ağrısından.omuriliğinde tümörler var.birkaç seneye o da yatalak olabilir.kendisi durumunu bilmiyor.
kayınvalidem bunları yaparken kaynım utanıyor çekiniyor.baba eli ayağı tutuyor.gönül isterki erkek evlada baba (yoksa erkek kardeş) baksın.
kayınpederim ise dünyaya gelmelerinden başka yardımı dokunmamış, çalışmıyor, emekliliği falan olmayacak haliyle.
bakan için de yatan için de çok çok zor. bizzat şahidim.
yarın öbür gün kayınlarıma eşimle ikimiz bakmak zorunda kalabiliriz.sonuçta artık onlar benim kardeşim oldular.onların yerinde ben de olabilirdim.
şuan sağlıklıysak kıymetini bilelim arkadaşlar.

senin düşünceni yermek için yazmıyorum bunları.biraz içimi döküyorum belkide.
eşin bence doğru olanı yapıyor fakat, seni arayıp sormayarak yanlış yapmış.
doğrular ve yanlışların toplamını sen daha iyi bilirsin. umarım kızın ve kendin için en doğru kararı verirsin.

Öncelikle net söyleyeyim, kesinlikle eski eşinize dönmemelisiniz..

Şimdi neden böyle söylediğimi açıklayayım;

Öncelikle sizin o evde yaşadığınız ve sizi hamile halinizle boşanma kararı almaya iten olayları hatırlayalım..

Eşinizin annesi ve abisinin bakıma muhtaç olduğu ve onlarla yaşanacağı size söylendi, kabul ettiniz tamam. Ama birlikte yaşamaya başlayınca kayınvalidenin sizi rahatsız eden tavırlarından yoruldunuz, sıkıldınız. Bir noktada gitmenizle eşinizi sınayarak, evi ayırmasını sağlamak istediniz..

Bir kere evi terk ettiniz, eşiniz sizi "ayrı ev tutacağı vaadiyle" geri getirdi; ama döndüğünüzde düzen değişmemişti.

İpler gergindi. Artık odanızdan çıkmamaya, yemeği bile kendinize ayrı pişirip bir evin içinde 2 ayrı yaşam kurmaya çalıştınız. Bu durumda eşiniz de hal ve harekatınızdan rahatsız olup, suratsızlığınız yüzünden eve dahi gelmek istemediğini söylüyor, o da sizin yanınızda olmuyordu.

En sonunda annenizin yanında tatil yapma isteğiyle başlayan tartışma, ciddi boyutlara taşındı. Eşinizin abisi sizin ve annenizin üzerine yürürken, size küfürler ederken, eşiniz sadece kavgayı ayırmakla yetindi. Hamile olduğunuz halde size sahip çıkmadı. Hamile bir kadının sinir krizleri içinde bayılmasına, ayıldığında yine hakarete maruz kalmasına duyarsız kaldı.

Bu durumda anneniz, evladına sahip çıkan her anne gibi, yavrusunu kanatlarının altına aldı, yuvasına götürdü..

Eşiniz 1,5 senede sadece 1 kere dön dedi, onda da size güzel vaadlerde bulunmadı. Ayrıca resmi olarak boşanmanın gerçekleşmesine göz yumdu.

Evladınızı öz babasıyla birlikte büyütmek istemenizi anlıyorum. Gönül öyle olmasını ister.. Ama ya mantık?

Bakın eşiniz hala size gelirim İstanbul'a, kendimize yeni bir hayat kurarız demiyor.. Önce Antalya demiş, sonra işi aynı bahçeden eve kadar düşürmüş..

Siz çocuğunuz yokken bile kaynana ve kaynınızla anlaşamayan, onlarla aynı evde yaşayıp aynı tencereden yemeyecek kadar onlara soğuk bir insandınız.. Şimdi aradan 2 sene geçmiş, artık hiç içiniz almaz onları.. Kaldı ki birlikte yaşadığınız dönemde karı koca bir yere çıkarken bile onlardan izin alınıyormuş. 2 sene içinde o insanlar evrim geçirmediğinize göre, sizin 2 sene boyunca ailenizin yanında özgürlüğe alışmış bünyeniz artık hiç kaldırmaz bu durumları..

Açtığınız konularda ısrarla yazdığınız şey, eşinizle birbirinizi çok sevdiğiniz, kayınvalidenizin sizin aranızı bozduğu.. Aslında kayınvalideniz olmasa, eşiniz sizin gözünüze bakarmış falan..

Bakın eşiniz sizi gerçekten çok sevse ve size ciddi ciddi sahip çıksa, kriz anlarında sizin yanınızda olurdu. Sizi hiçbir zaman tercih etmemiş eşiniz. Kavga çıktıysa, ailesini haklı bulmuş, tartışma varsa "dırdır yapma, senin yüzünden eve gelmek istemiyorum" demiş geçmiş..

Yani konu kayınvalidenizin aranızı bozması vs değil; ama siz öyle inanmak istiyorsanız da şunu düşünün: o kayınvalide nefes aldığı müddetçe sizin hayatınızda var olacak eğer eşinize dönerseniz..

Abiniz, bu 2 senede bu adam ne yaptı ki ona döneceksin demiş.. Bence anlamsız.. Bence bu adam sana ne vaad veriyor ki dönesin demeliydi.. Adam hala kaynana-kayınla aynı bahçede yaşamak istiyor..

Engelli birine de, yaşlı bir kadına da bakmak büyük sevaptır. Ama sizde o fedakarlık ve özveriyi araya bu kadar soğukluk girmemişken bile gösterememişsiniz.. Bu saatten sonra imkanı yok..

Ailenizin yanında huzurlusunuz.. Bebeğinizin babası olmasa da dedesini, dayısını bir baba figürü gibi konumlandırabilir kafasında.. Ayrıca belki gerçekten sevebileceğiniz ve gerçekten sizi seven biriyle evlenirsiniz; yavrunuz da o kimseyi babası olarak benimser vs.. Düzeninizi alt üst etmeyin.. Eski eş defterini bir daha açmamak üzere kapatın gitsin..

merhaba,

tamam biz birlikte oturmuyoruz.kayınvalidemle de çok iyi anlaşırız ama eşinin kardeşine bakmak istemesi gayet normal.kardeşi sonuçta.
inan kayınvalidem 24 yaşına gelmiş kaynımın altını alıyor, banyosunu yaptırıyor, yemeğini yediriyor, haftada 2 kere sırtında fizik tedaviye götürüyor.
küçük kaynım ise (küçük dediysem 22 yaşında) görme engelli.kendi işini yapabiliyor şimdilik.2-3 ay önce doktora götürdüler bel ağrısından.omuriliğinde tümörler var.birkaç seneye o da yatalak olabilir.kendisi durumunu bilmiyor.
kayınvalidem bunları yaparken kaynım utanıyor çekiniyor.baba eli ayağı tutuyor.gönül isterki erkek evlada baba (yoksa erkek kardeş) baksın.
kayınpederim ise dünyaya gelmelerinden başka yardımı dokunmamış, çalışmıyor, emekliliği falan olmayacak haliyle.
yarın öbür gün kayınlarıma eşimle ikimiz bakmak zorunda kalabiliriz.sonuçta artık onlar benim kardeşim oldular.onların yerinde ben de olabilirdim.

doğrular ve yanlışların toplamını sen daha iyi bilirsin. umarım kızın ve kendin için en doğru kararı verirsin.

Kayınvalideniz eli öpülesi annelerden. Çok şanslısınız böyle bir kayınvalideye sahip oludğunuz için.
Sizi de kutluyorum. Benimsediğiniz, kardeş gibi gördüğünüz ve herşeyden önemlisi onları anladığınız için.
Bu nedenle eşiniz ve kayınvalideniz de çok şanslı.
Eminim bütün bu zorluklara rağmen huzur içinde yaşıyorsunuzdur.
Çok etkilendim yazdıklarınızı okurken.
Çok iyi çocuklar yetiştireceğinizden eminim sizin

Öncelikle sizin o evde yaşadığınız ve sizi hamile halinizle boşanma kararı almaya iten olayları hatırlayalım..

Eşinizin annesi ve abisinin bakıma muhtaç olduğu ve onlarla yaşanacağı size söylendi, kabul ettiniz tamam. Ama birlikte yaşamaya başlayınca kayınvalidenin sizi rahatsız eden tavırlarından yoruldunuz, sıkıldınız. Bir noktada gitmenizle eşinizi sınayarak, evi ayırmasını sağlamak istediniz..

Bir kere evi terk ettiniz, eşiniz sizi "ayrı ev tutacağı vaadiyle" geri getirdi; ama döndüğünüzde düzen değişmemişti.

İpler gergindi. Artık odanızdan çıkmamaya, yemeği bile kendinize ayrı pişirip bir evin içinde 2 ayrı yaşam kurmaya çalıştınız. Bu durumda eşiniz de hal ve harekatınızdan rahatsız olup, suratsızlığınız yüzünden eve dahi gelmek istemediğini söylüyor, o da sizin yanınızda olmuyordu.

En sonunda annenizin yanında tatil yapma isteğiyle başlayan tartışma, ciddi boyutlara taşındı. Eşinizin abisi sizin ve annenizin üzerine yürürken, size küfürler ederken, eşiniz sadece kavgayı ayırmakla yetindi. Hamile olduğunuz halde size sahip çıkmadı. Hamile bir kadının sinir krizleri içinde bayılmasına, ayıldığında yine hakarete maruz kalmasına duyarsız kaldı.

Bu durumda anneniz, evladına sahip çıkan her anne gibi, yavrusunu kanatlarının altına aldı, yuvasına götürdü..

Eşiniz 1,5 senede sadece 1 kere dön dedi, onda da size güzel vaadlerde bulunmadı. Ayrıca resmi olarak boşanmanın gerçekleşmesine göz yumdu.

Evladınızı öz babasıyla birlikte büyütmek istemenizi anlıyorum. Gönül öyle olmasını ister.. Ama ya mantık?

Bakın eşiniz hala size gelirim İstanbul'a, kendimize yeni bir hayat kurarız demiyor.. Önce Antalya demiş, sonra işi aynı bahçeden eve kadar düşürmüş..

Siz çocuğunuz yokken bile kaynana ve kaynınızla anlaşamayan, onlarla aynı evde yaşayıp aynı tencereden yemeyecek kadar onlara soğuk bir insandınız.. Şimdi aradan 2 sene geçmiş, artık hiç içiniz almaz onları.. Kaldı ki birlikte yaşadığınız dönemde karı koca bir yere çıkarken bile onlardan izin alınıyormuş. 2 sene içinde o insanlar evrim geçirmediğinize göre, sizin 2 sene boyunca ailenizin yanında özgürlüğe alışmış bünyeniz artık hiç kaldırmaz bu durumları..

Açtığınız konularda ısrarla yazdığınız şey, eşinizle birbirinizi çok sevdiğiniz, kayınvalidenizin sizin aranızı bozduğu.. Aslında kayınvalideniz olmasa, eşiniz sizin gözünüze bakarmış falan..

Bakın eşiniz sizi gerçekten çok sevse ve size ciddi ciddi sahip çıksa, kriz anlarında sizin yanınızda olurdu. Sizi hiçbir zaman tercih etmemiş eşiniz. Kavga çıktıysa, ailesini haklı bulmuş, tartışma varsa "dırdır yapma, senin yüzünden eve gelmek istemiyorum" demiş geçmiş..

Yani konu kayınvalidenizin aranızı bozması vs değil; ama siz öyle inanmak istiyorsanız da şunu düşünün: o kayınvalide nefes aldığı müddetçe sizin hayatınızda var olacak eğer eşinize dönerseniz..

Abiniz, bu 2 senede bu adam ne yaptı ki ona döneceksin demiş.. Bence anlamsız.. Bence bu adam sana ne vaad veriyor ki dönesin demeliydi.. Adam hala kaynana-kayınla aynı bahçede yaşamak istiyor..

Engelli birine de, yaşlı bir kadına da bakmak büyük sevaptır. Ama sizde o fedakarlık ve özveriyi araya bu kadar soğukluk girmemişken bile gösterememişsiniz.. Bu saatten sonra imkanı yok..

Ailenizin yanında huzurlusunuz.. Bebeğinizin babası olmasa da dedesini, dayısını bir baba figürü gibi konumlandırabilir kafasında.. Ayrıca belki gerçekten sevebileceğiniz ve gerçekten sizi seven biriyle evlenirsiniz; yavrunuz da o kimseyi babası olarak benimser vs.. Düzeninizi alt üst etmeyin.. Eski eş defterini bir daha açmamak üzere kapatın gitsin..

arkadasın eski konularına hiç göz atmamıştım bu konuya istinaden cvp yazmıştım... benim konumda canım çok yanıyordu ve bazen yorumlarınıza alınmıştım ama bu sitede en aklı başında yorum yapabilen insanlardansınız...

eskiden bende böyleydim ama artık eskisi gibi sağduyulu ve mantıklı hareket edemiyorum :((( zamanla düzeliyorum eski beni bulmak istiyorum

merhaba,

boyle dusunmenız cok guzel ama konu sahıbı arkadasın baska sorunlarıda var kanımca :(
esı dogumunda yanında olmamıs anladgm kadarıyla hıcbır zmn yanında olmamıs onu sahıplenıp korumamıs smdı ona bu haksızlıgı yapan kocasının kardesıne mı baksın ıns en dogru kararı verır

eklenecek bişey yok resmin bütünü bu, yok ben eşime döncem diyosanızda başa gelen çekilir diceksiniz baba evine tekrar dönerseniz çocuğunuz iyice bocalar

tamamen katılıyorum.

asude_bahar arkadaşımıza ve abinize katılıyorum.
oraya geri dönerseniz çocuğunuzun düzeni alt üst olacak.

asude_bahar gerçekten tesekkur ederim, yazdıklarınla kendime geldim.
ama sadece tekrar belirtmek istiyorum. üstüne basa basa söylüyorum ama hala ben abisine bakmaktan yüksünüyomusum gibi bi tavır aldiniz. benim abisiyle sorunum yok. evet son iki ay yemeğimi bile ayrı yedim çünkü onlar için ha vardim ha yoktum. abisine verdigim bi tas çorba gözüme batmaz benim. ben annesi diyorum siz bana hala abisi diyorsunuz.
eşimin ağzı iyi laf yapar. yine ona inanmak üzereydim. ama asude_bahar geçmişi önüme çıkarınca kendime geldim. olmaz bu is.
beni de yanlis anlamayi bırakın artik. ben kolay şeyler yasamadim o evde, korkularim bence gayet dogal

Back