Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin sanki sizin sevgilinizin yolunu gözlediğini düşünmekten vazgeçin. Bir de şu lafa siz inanıyor musunuz gerçekten "ona güveniyorum ama işte bar disco olayları falan", geçin bunları lütfen. Ne kendinize ne de sevgilinize güveniniz yok. Ve ayrıca, erkekler hayatları boyunca özgür büyütülüyor, belli bir yaştan sonra da annelerinden dahi izin almıyorlar. "Anne ben arkadaşlarla çıkıyorum" şeklide oluyor tüm izinleri !!! Şimdi siz kalkmış, sizden izin almasını, siz izin vermeyince de "tamam aşkım sen istemiyorsan gitmem" demesini bekliyorsunuz. Daha çok beklersiniz.
Arkadaş ortamında tatil yapması normal karşılanıcak Bi,durum,ama kesinlikle güvenmiyosn güvensen gözün kapalı için rahat Bi şekilde gönderirdin..bence bırak gitsin, hatta birlikte gitmeyi teklif edin,
Karşınızda ki Bi insan. Afedrsiniz ama besili hayvan değil ki ipiyle bağlayasın, bence stres yapıp kendi canını sıkma, akışına bırak.
Bu adamı ne kadar sıkboğaz etsen de bildiğini okuyacak. Bu kadar uğraşıp kavga etmektense bir yanlışı olursa artık hayatında yer almayacağınızı hissettirin. Bu blöf olmasın ama. Çekin gidin.
Ayrıca insan evli dahi olsa arkadaşları ile takılabilir, tatile gidebilir. Benim eşim geçen hafta sonu 3 erkek gittiler mesela. Kocam asla yapmazcılardan değilim ama yaparsa beni kaybedeceğini bilir. Ha buna rağmen bildiğini işleyen adamdan eş olmaz bana.
Bunların haricinde eski konularınızdan yola çıkarak endişenizi yersiz görmüyorum. Lakin sizin ilişkinizin tutacak tarafı kalmamış, adam sizi alışkanlıktan bırakamıyor sanırım çünkü ben bir sevgi göremedim. Seven insan hastalıkta yanında bulunur.
Sevgiliniz dünyanın 8. harikası mı? Size göre öyle olabilir ama dışardaki kızlara göre öyle olmayacağı aşikar, hem sanki sevgilinize tecavüz edecekler, zorla kolundan çekip götürecek halleri yok adamı Ben de arkadaşlarımla tatile giderim, o bahsettiğiniz kluplere de gidiyoruz fuhuş yuvası gibi algılamaktan vazgeçin oraları. Bodrum'da veya Kemer'deki çoğu gece kluplerinde(ınferno, Aura, Catamaran gibi) Türk ve yabancı dansçı kızlar striptiz yapar direk dansı yani, ama bizim aç Türk erkekleri ancak aşağıdan ağızları açık TV izler gibi izler. Danstan sonra kızlar hoop kaybolur, müşterilerle muhattap olmazlar. Hiç öyle bir kızın erkeğe yapıştığını görmedim, genelde bizim erkekler taciz edip duruyor insanları her fırsatta arkadan geçerken ellemeye çalışan mı dersin, numara isteyen mi dersin abaza olmak zor zanaat .
Bu kadar içinize sinmiyorsa siz de onla gidin, ama madem "güveniyorsunuz" bırakın gitsin.