Bir bakarsanız

Ben de en iyi şekilde bakmak isterim her çocuk sahibi gibi. Yalnız her veterinerin evimizdeki veya sokaktaki canlarımızla bir alıp veremediğinin olduğunu sanmıyorum ki yalan yanlış beyanlarda bulunsunlar. Sonuçta onlar da birer doktor. İş yürütmek zorunda kaldıklarını anlıyorum kar meselesini de göz önünde bulundurmaları gerekiyor onları da anlamak lazım. Pahalı mamalara yönlendirdiklerine katılıyorum ama mesela benim bütçem o kadar yok dediğiniz zaman sizi diğer şu da iyi bir marka diye yönlendiriyorlar.

Yani demem o ki hayvanları sevelim arkadaşlar herkes elinden geleni yapıyor bir şekilde. Bayılıyorum size

Kuafördeki kadınlardan bile nem kapan bir insan kendisi. Ya çok hırslı ya da birşeyleri kaybettiği için kendini gösterme övgü alma derdinde.

Di mi? :)

Bu kadar hırs, insanı hırs-ız eder.
Nice, bir veteriner adayı vardı konunda; okulunu bitirmek üzere ve sen bu işin bilimini okuyan kişinin karşısında bile aynı türküyü söyledin.

Hiç iyi bir şey değil bu. Ciddi ciddi böyle biriysen, bi dön kendine bi bak lütfen.
Ha trollsen zaten geçmiş olsun; bazı konuların şakası olmaz, bilgi çöplüğüne döndürdüğün konu "Can" içeriyor. Bununla eğlenebiliyorsan, üzgünüm; sandığın kadar zeki değilsin. :)

Bence kızı kıskandın, hasetçe baktın. Yılaaannnnn. Yoksa neden engel olmaya çalışacaksın ay gülesim geldi sinirlerim bozuk bebişim uyumuyor.

Yaşlı amca ne oldu ?

Nickin cuk oturmuş şovsun gerçekten.

Mamaya bende karşıyım ama sokak hayvanları için mahallemde çok park var köpeklerden çocuklar oynayamıyo bi dede var marketten bozuk ucuz et tavuk alıp veriyo bi abi var oda arabayla koca çuval mamayı her köpek için tek tek dağıtıyo tamam güzel ama hayvan sonra hep onu bekliyo yemesi için ekmek yemek bişey bırakanı yemiyo parka saçıyo
Keşke burda da bikaç hayvans3ver barınak yapsa orda bakılsalar biz de yardım ederiz mam
Böyle hem hayvanlar sefil hem çocuklar parkda oynayamıyo üzülüyolar
Bide bilinçsiz çocuklar var erkek çocukları köpekleri kavga ettiren kediyi kovalatan arabayı kovalatan hatta bi çocuğu kovalaması için kışkırtan
Hayvanlardan çok korkarım sevip sevmemek değil sebepsiz aşırı korkarım ama zarar görsünler istemem çocuklara çok üzülüyorum eziyet ediyolar

Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!

Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!

Peki izin verirsen bebeğimi kuru fasülye pilavla besleyebilir miyim? Yanına da soğan kırarım oh miss gibi. Benimki dondurma bile kemiriyor nice ablası :)

Yıllardır köpek besleyen bir insan olarak size söylemek istediğim insanların kendi için hazırladığı yemekler onlar için uygun değildir hatta zararlı tuz,soğan vb...zehirleyici etkiye sahiptir onlar için evde güzel yapabileceğimiz yiyecekler var tabiki haşlanmış et ,tavuk ama kemikli değil Kesinlikle tuz olmayacak kısacası bildiğinizin aksine mama onlar için en sağlıklısı çünkü içindeki ihtiyaç duyduğu enerji miktarı ve protein bakımından bilginiz olsun

Yıllardır köpek besleyen bir insan olarak size söylemek istediğim insanların kendi için hazırladığı yemekler onlar için uygun değildir hatta zararlı tuz,soğan vb...zehirleyici etkiye sahiptir onlar için evde güzel yapabileceğimiz yiyecekler var tabiki haşlanmış et ,tavuk ama kemikli değil Kesinlikle tuz olmayacak kısacası bildiğinizin aksine mama onlar için en sağlıklısı çünkü içindeki ihtiyaç duyduğu enerji miktarı ve protein bakımından bilginiz olsun

Yaşlı
Bence kızı kıskandın, hasetçe baktın. Yılaaannnnn. Yoksa neden engel olmaya çalışacaksın ay gülesim geldi sinirlerim bozuk bebişim uyumuyor.

Yaşlı amca ne oldu ?
yaşlı amca Ne ki
Ayy ben de uzun Zaman girmemiştim siteye neler kaçırmışım böyle
Biraz göz gezdirdim konularına nice’ın böyle bakıyorum şimdi
Bu arada site çok yavaşladı
Zorla kurabiye oylaması yaptırdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…