Ben de saglik taramasi yaptiriyorum. Nedense degerleri gayet guzel cikiyor kedimin...
Bence veteriner hekimler de bu oyunun icinde. Sirf zararli mama yedirelim diye yalandan tavsiye verip, yalandan saglikli olduklarini soyluyorlar...
En dogrusunu nicedaysin nenesi bilir.
Üstlerde atmıştım gerçi görmemen çok normal Zvjezdan'cım gün aşırı konu açtığı için kimse hızına yetişemiyor.Yaaa görmedim o konuyu
E gelip burda niye böyle atmasyon yapıyor ki
Kuafördeki kadınlardan bile nem kapan bir insan kendisi. Ya çok hırslı ya da birşeyleri kaybettiği için kendini gösterme övgü alma derdinde.
Nickin cuk oturmuş şovsun gerçekten.İnterneti sadece
Falanca bana düz baktı çok üzüldüm
Filanca şunu dedi içime oturdu
Bilmem kimin kızına böyle olmuş ayy nasıl olmuş
gibi konular açmak için kullanacağına az okuyup araştırmaya kullan
Ben de timsahların sokulmasını istiyorum, onlar da canlıBen sokuyorum kimseyi de dinlemiyorum neden sokmayayım onlarda canlı.
Dinlemez mi? Siz kurallara uymuyor musunuz, merak ettim?Çok ilgisi var .. hayvan sever bir insan öyle yönetmelik falan dinlemez ..
Yalnızca evcil hayvanlar canım,timsal evcil bir canlı değil :) ama timsah sokmak istiyorsan da hakkını ara belki alırlar.Ben de timsahların sokulmasını istiyorum, onlar da canlı
Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!Ağzını açma tabikide. Posta bak ya. Bi oız var sokak hayvanlarına mama koyuyor. Hemde bu devirde hu bilinçte az insan varken, biri kalkıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyecek! Belki harçlıklarıyla biriktirip alıyor.
Kafan mı güzel anlamadım!
Dinlemez mi? Siz kurallara uymuyor musunuz, merak ettim?
Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!Ağzını açma tabikide. Posta bak ya. Bi oız var sokak hayvanlarına mama koyuyor. Hemde bu devirde hu bilinçte az insan varken, biri kalkıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyecek! Belki harçlıklarıyla biriktirip alıyor.
Kafan mı güzel anlamadım!
Dinlemez mi? Siz kurallara uymuyor musunuz, merak ettim?
Peki izin verirsen bebeğimi kuru fasülye pilavla besleyebilir miyim? Yanına da soğan kırarım oh miss gibi. Benimki dondurma bile kemiriyor nice ablası :)Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!
Senin gibi bir öyle bir böyle olmaktan iyidir otur da sınava çalış bak sonra ağlar konu açarsın yineNickin cuk oturmuş şovsun gerçekten.
yaşlı amca Ne kiBence kızı kıskandın, hasetçe baktın. Yılaaannnnn. Yoksa neden engel olmaya çalışacaksınay gülesim geldi sinirlerim bozuk bebişim uyumuyor.
Yaşlı amca ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?