Tebrik ederim siziMerhaba,sarkmaların toparlanması için en etkili yöntem direnc antremanları yani ağırlık calısmak
Reformer pilates karın ,iç dıs bacak ve kol kaslarını calıstırır evet ama ağırlık antrenmanları kadar hızlı sonuc vermez.Daha cok esneklik,postur düzelmesi ve toparlanma sağlar.
Aleti evde alıp yapmak konusunda spor disiplini yokken motivasyon acısından verimli olmaz gibi,dogru form ve hareket kontrolü saglanamazsa zaten verim alamazsınız.Süreklilik haline getirip rutininize komple girerse uzun vade icin ileride düsünseniz daha iyi sanki.
Yerinizde olsam iyi bir hoca ile fitness salonuna yazılıp tenha saatlerde bir bayan hoca ile programımı yapardım.Düzenli bir program ve beslenme düzeni değisikliği ile 4.5 ayda yağdan 9 kg verdim.
Anladim o zaman fitness hiç uymuyor gercekten.Hicbirşey yapmamak dediginiz gibi zaten en kötüsü.Reformer pilatese baslayip zaten kardiyo icinde kosu bandı ve bisiklet varmıs.1 er saat ayırırsanız etkili olur kesinlikle.Kardiyo ile yağ kaybı pilates ile sıkılasma saglarsınız.Beslenmeyi kesinlikle düzenleyin ama %80 beslenme bu isin biliyorsunuzTebrik ederim sizi
Çalıştığım için gidebileceğim saatlerde Cok yoğun oluyor spor salonu. Bir de dediğim gibi küçük bir yer burası pek seçenek yok benim gibi tüm ilçe buraya geliyor. Seçeneğim yok denecek kadar az. Baslamazsam da kendi kendime hiç bir şey yapmadan bingil bingil yasantima devam edeceğim. Üzerine kiloda alacağım. Çünkü ne kadar diyet yapsamda hareket olmadığı için kilo veremiyorum. Yürüyüş yapayım dedim onda da sıkılaşma olmuyor sadece kalori kaybı gibi.
Pilatese gidersem eğer gittiğim yerde kadınlar için bir alan yapmislar yürüyüş bandı bisiklet falan var ekstra ücretle onları kullanabileceğim. 1 saat onlarda takilsam 1 saat pilates yapsam mı diyorum.
Kadınlar daha cok bakıyor hattaEn iyi spor ağırlık çalışmak incelmek ve kısılaşmak için bu konuda emin ol baya bi bilgim varhoca erkek olsa veya salonda erkekler olsa bir önemi yok kimse kimseyle ilgilenmiyor
Valla erkek hoca tercihimdirKadınlar daha cok bakıyor hatta
Hoca olarak değil de ortamdakiler icinValla erkek hoca tercihimdirçok daha naZikler kadinlara karşı
He evet o konuda da haklısın erkolar aynada kendine bakmaktan bize bakıcak fırsatı olmuyor kaslarıyla aşk yaşıyorlarHoca olarak değil de ortamdakiler icinbizim salon direkt bayan hocam erkek gibi ama acımıyor
KesinlikleHe evet o konuda da haklısın erkolar aynada kendine bakmaktan bize bakıcak fırsatı olmuyor kaslarıyla aşk yaşıyorlar
1 ay evde dayanabildim ya hayvan gibi spor yapiyorum ve evet baya daaaş olduKesinlikleBu arada nasıl oldu karnın? Daş oldun mu daha da?? Basladin mi spora yeniden?
Ben kadınlara bakıyorumEn iyi spor ağırlık çalışmak incelmek ve kısılaşmak için bu konuda emin ol baya bi bilgim varhoca erkek olsa veya salonda erkekler olsa bir önemi yok kimse kimseyle ilgilenmiyor
Örnek benKadınlar daha cok bakıyor hatta
Yaa profilden bakılıyor mu? Bazen forum konu baslıkları kısmı dısında ayrı bir alan geliyor o kısım profil konuları mı ki1 ay evde dayanabildim ya hayvan gibi spor yapiyorum ve evet baya daaaş olduhic profilimi görmüyor musun tatlı kıss
A gaza getirmek lazim seni poncik baslarda insan istikrarsız oluyor.Hatta bazen ben usenip gitmek istemiyorum salona girince bir gaza geliyorum var ya Seyit Onbası gücü geliyorÖrnek ben
Yukarda simşeke basınca yeni mesajlar geliyor ya sonra aşağıda yeni profil mesajları da oluyor akış yani oralardayim ben hep ulan hiç kahve zamanimızada mı denk gelmedinYaa profilden bakılıyor mu? Bazen forum konu baslıkları kısmı dısında ayrı bir alan geliyor o kısım profil konuları mı kiyeni üye de degilim ama hic bakmadim bilmiyorum dur bakayim
Ben bildigin cahil kalmısım?Yukarda simşeke basınca yeni mesajlar geliyor ya sonra aşağıda yeni profil mesajları da oluyor akış yani oralardayim ben hep ulan hiç kahve zamanimızada mı denk gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?