Dün squat yapacaktım aynadan kendimi göreceğim tek alanda da bir adam vardı mecburen önünde durdum burada yapsam olur mu dedim.Abiyle göt göte spor yaptık resmen arkasını dönmüş bir de bakmamak içinKadınlar daha cok bakıyor hatta
Ya insanız sonuçta arada oraya buraya bakıyoruz tabi ama şimdi 150 kilo hip in altindan çıkınca nabzım duzelene kadar acaba kimseyi gorebiliyor muyum kiDün squat yapacaktım aynadan kendimi göreceğim tek alanda da bir adam vardı mecburen önünde durdum burada yapsam olur mu dedim.Abiyle göt göte spor yaptık resmen arkasını dönmüş bir de bakmamak için
Ahahaha ya harikasınDün squat yapacaktım aynadan kendimi göreceğim tek alanda da bir adam vardı mecburen önünde durdum burada yapsam olur mu dedim.Abiyle göt göte spor yaptık resmen arkasını dönmüş bir de bakmamak için
Bazıları ısrarla bakışmak istiyor her kafamı kaldırdığımda göz göze geliyorum bir tanesi sevgilisiyle geliyor hatta salona ,gidip çakacaksın bir tane olacak.Ya insanız sonuçta arada oraya buraya bakıyoruz tabi ama şimdi 150 kilo hip in altindan çıkınca nabzım duzelene kadar acaba kimseyi gorebiliyor muyum ki
O ne demek ki insan aynada kendini gorünce daha iyi yapiyorAhahaha ya harikasınkadınlara özel benim gittigim salon.Squatta gecenlerde aynadan bakarken kadının biri izliyor ( trx squattı). Set arasında gelip madem aynaya bakacaksın neden burayı isgal ediyorsunuz ki? Dedi
Bizim salonda da erkekler kendini izlemeye bayılıyor ben bu kadar aynaya bakmıyorum ya.Direkt aynanın dibinde yapıyorlar bide boylarından kendimi göremiyorum 1.70 kızcağızım bir deAhahaha ya harikasınkadınlara özel benim gittigim salon.Squatta gecenlerde aynadan bakarken kadının biri izliyor ( trx squattı). Set arasında gelip madem aynaya bakacaksın neden burayı isgal ediyorsunuz ki? Dedi
Gym crushsiz olmazBazıları ısrarla bakışmak istiyor her kafamı kaldırdığımda göz göze geliyorum bir tanesi sevgilisiyle geliyor hatta salona ,gidip çakacaksın bir tane olacak.
Koşu bandından inince baş dönmesi , uzanarak arka bacak çalıştıktan sonra bacaklarım titrediği için yere yığılıyordum az kalsın
Evet evet bir gaza gelebilsem yakacagim ortalığıA gaza getirmek lazim seni poncik baslarda insan istikrarsız oluyor.Hatta bazen ben usenip gitmek istemiyorum salona girince bir gaza geliyorum var ya Seyit Onbası gücü geliyor
Benden az büyükBİr tane platin saçlı teyze var 50 li yaşlarda diye tahmin ediyorum pembe taytı ve simli pembe farıyla dün salonun en güzel kızıydı ahhahahaha Hocaya sordum meğersem ünlü birisiymiş programlara falan çıkıyormuş
Çok teşekkür ederimReformer pilates, sıkılaşma ve esneklik açısından faydalı bir seçenek olabilir, ancak direnç antrenmanları (ağırlık çalışmaları) kas gelişimi ve vücut şekillendirme konusunda daha etkili olur. Eğer fitness salonu kalabalık geliyorsa, reformer pilatesi yürüyüş bandı ve bisikletle destekleyerek iyi bir kombin oluşturabilirsiniz. Düzenli ve disiplinli bir şekilde devam ederseniz, 3 ay içinde gözle görülür değişimler yaşarsınız. En önemlisi, beslenmenizi de bu sürece uygun şekilde düzenlemek. Başlamak, en büyük adımdır!
Beslenmeyi nasıl duzeltmem lazım. Diyetisyenle mi ? Bilgim yokAnladim o zaman fitness hiç uymuyor gercekten.Hicbirşey yapmamak dediginiz gibi zaten en kötüsü.Reformer pilatese baslayip zaten kardiyo icinde kosu bandı ve bisiklet varmıs.1 er saat ayırırsanız etkili olur kesinlikle.Kardiyo ile yağ kaybı pilates ile sıkılasma saglarsınız.Beslenmeyi kesinlikle düzenleyin ama %80 beslenme bu isin biliyorsunuz
Bana normalde de bakan çok oluyordu yanıma gelip konuşmaya çalışırlar ama geçenlerde tenis eteği giydim giymez olaydım salonda zaten testesteron tavan adamların içinde press olacaktım o kadar çok bakılmaz yani.Gym crushsiz olmazbende sarı kafamla çokça dikkat çekerim ama ilgilenemem kimseyle zaten 1,5 saate anca bitiyor
Kadınları seviyorum ya kızları yaşındayım bana gülümsüyorlar hep gidip sarılasım geliyorBenden az büyüksalonda bende azcık meşhurum olabilirim programlara çıkmazsamda renkli farklarimda en az benim kadar meşhurdur
Diyetisyen listesi pek sürdürülebilir olmuyor ya.Bir yerden sonra insan salıyor.Kendi akısında sürekliliği olan bir liste düzenlemek daha güzel bence.Bilinen seyler malum 3 beyazdan uzak durulacak.Saglıklı yağlar hayatımıza girecek agırlık calıstıgıım icin protein ağırlıklı besleniyorum.İki öğünüm var aralarda kuruyemis ve yesil yapraklı yiyecekler + granola yogurt karısımları yapıyorum.Aksam 18 den sonra genel düzenimde de birşey yemiyordum aynı sekilde devam.Beslenmeyi nasıl duzeltmem lazım. Diyetisyenle mi ? Bilgim yok
Protein denilince aklıma sadece yumurta ile yapılan yiyecekler geliyor. Kuruyemis çiğ ki tuketiyorsunuz ve hangi kuruyemisleri tuketiyorsunuz. Sizden örnek beslenme kopyası çekebilir miyimDiyetisyen listesi pek sürdürülebilir olmuyor ya.Bir yerden sonra insan salıyor.Kendi akısında sürekliliği olan bir liste düzenlemek daha güzel bence.Bilinen seyler malum 3 beyazdan uzak durulacak.Saglıklı yağlar hayatımıza girecek agırlık calıstıgıım icin protein ağırlıklı besleniyorum.İki öğünüm var aralarda kuruyemis ve yesil yapraklı yiyecekler + granola yogurt karısımları yapıyorum.Aksam 18 den sonra genel düzenimde de birşey yemiyordum aynı sekilde devam.
Yumurta,et,tavuk,balık,kefir,nohut,fasulye barbunya, badem,ceviz,yulaf eti 90-100 gr olarak salatayla tüketebilirsin.Protein denilince aklıma sadece yumurta ile yapılan yiyecekler geliyor. Kuruyemis çiğ ki tuketiyorsunuz ve hangi kuruyemisleri tuketiyorsunuz. Sizden örnek beslenme kopyası çekebilir miyim
Çok teşekkür ederimYumurta,et,tavuk,balık,kefir,nohut,fasulye barbunya, badem,ceviz,yulaf eti 90-100 gr olarak salatayla tüketebilirsin.
Ben sabahlari spordan 1 saat önce muz yiyip türk kahvesi icip spora gidiyorum,dönünce 3 yumurta bazen yulafla omlet bazen haslama,yanına yesillik ve bir dilim tam bugday ekmeği üzeri avakado ve biraz yer fıstığı ezmesi.Bir iki saat sonra iki üc ceviz badem,aksamda yukarıda yazdıgım yiyeceklerden ne varsa tek tabakta yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?