Bir bakar mısınız? (Vücut sıkılaştırma/spor)

Dün squat yapacaktım aynadan kendimi göreceğim tek alanda da bir adam vardı mecburen önünde durdum burada yapsam olur mu dedim.Abiyle göt göte spor yaptık resmen arkasını dönmüş bir de bakmamak için
Ya insanız sonuçta arada oraya buraya bakıyoruz tabi ama şimdi 150 kilo hip in altindan çıkınca nabzım duzelene kadar acaba kimseyi gorebiliyor muyum ki

Dün squat yapacaktım aynadan kendimi göreceğim tek alanda da bir adam vardı mecburen önünde durdum burada yapsam olur mu dedim.Abiyle göt göte spor yaptık resmen arkasını dönmüş bir de bakmamak için
Ahahaha ya harikasın kadınlara özel benim gittigim salon.Squatta gecenlerde aynadan bakarken kadının biri izliyor ( trx squattı). Set arasında gelip madem aynaya bakacaksın neden burayı isgal ediyorsunuz ki? Dedi

Ya insanız sonuçta arada oraya buraya bakıyoruz tabi ama şimdi 150 kilo hip in altindan çıkınca nabzım duzelene kadar acaba kimseyi gorebiliyor muyum ki
Bazıları ısrarla bakışmak istiyor her kafamı kaldırdığımda göz göze geliyorum bir tanesi sevgilisiyle geliyor hatta salona ,gidip çakacaksın bir tane olacak.
Koşu bandından inince baş dönmesi , uzanarak arka bacak çalıştıktan sonra bacaklarım titrediği için yere yığılıyordum az kalsın

Ahahaha ya harikasın kadınlara özel benim gittigim salon.Squatta gecenlerde aynadan bakarken kadının biri izliyor ( trx squattı). Set arasında gelip madem aynaya bakacaksın neden burayı isgal ediyorsunuz ki? Dedi
O ne demek ki insan aynada kendini gorünce daha iyi yapiyor

Bizim salonda da erkekler kendini izlemeye bayılıyor ben bu kadar aynaya bakmıyorum ya.Direkt aynanın dibinde yapıyorlar bide boylarından kendimi göremiyorum 1.70 kızcağızım bir de

Gym crushsiz olmaz bende sarı kafamla çokça dikkat çekerim ama ilgilenemem kimseyle zaten 1,5 saate anca bitiyor

Bİr tane platin saçlı teyze var 50 li yaşlarda diye tahmin ediyorum pembe taytı ve simli pembe farıyla dün salonun en güzel kızıydı ahhahahaha Hocaya sordum meğersem ünlü birisiymiş programlara falan çıkıyormuş

Benden az büyük salonda bende azcık meşhurum olabilirim programlara çıkmazsamda renkli farlarimda en az benim kadar meşhurdur

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim
Beslenme için diyetisyene mi gitmem lazım? Nasıl destekleyecegimi bilmiyorum.

Beslenmeyi nasıl duzeltmem lazım. Diyetisyenle mi ? Bilgim yok

Gym crushsiz olmaz bende sarı kafamla çokça dikkat çekerim ama ilgilenemem kimseyle zaten 1,5 saate anca bitiyor
Bana normalde de bakan çok oluyordu yanıma gelip konuşmaya çalışırlar ama geçenlerde tenis eteği giydim giymez olaydım salonda zaten testesteron tavan adamların içinde press olacaktım o kadar çok bakılmaz yani.

Ben etek giymeyi severim evde de kısa şeylerle dolaşırım hep onlar için giymediğimi bağırmak istedim hoca bile niye bu kadar iddialı giyindin 2 yıldır buradayım kimse böyle gelmemişti dedi yakışmıyor ki giymemişler dedim hahhaha

Beslenmeyi nasıl duzeltmem lazım. Diyetisyenle mi ? Bilgim yok
Diyetisyen listesi pek sürdürülebilir olmuyor ya.Bir yerden sonra insan salıyor.Kendi akısında sürekliliği olan bir liste düzenlemek daha güzel bence.Bilinen seyler malum 3 beyazdan uzak durulacak.Saglıklı yağlar hayatımıza girecek agırlık calıstıgıım icin protein ağırlıklı besleniyorum.İki öğünüm var aralarda kuruyemis ve yesil yapraklı yiyecekler + granola yogurt karısımları yapıyorum.Aksam 18 den sonra genel düzenimde de birşey yemiyordum aynı sekilde devam.

Protein denilince aklıma sadece yumurta ile yapılan yiyecekler geliyor. Kuruyemis çiğ ki tuketiyorsunuz ve hangi kuruyemisleri tuketiyorsunuz. Sizden örnek beslenme kopyası çekebilir miyim

Protein denilince aklıma sadece yumurta ile yapılan yiyecekler geliyor. Kuruyemis çiğ ki tuketiyorsunuz ve hangi kuruyemisleri tuketiyorsunuz. Sizden örnek beslenme kopyası çekebilir miyim
Yumurta,et,tavuk,balık,kefir,nohut,fasulye barbunya, badem,ceviz,yulaf eti 90-100 gr olarak salatayla tüketebilirsin.

Ben sabahlari spordan 1 saat önce muz yiyip türk kahvesi icip spora gidiyorum,dönünce 3 yumurta bazen yulafla omlet bazen haslama,yanına yesillik ve bir dilim tam bugday ekmeği üzeri avakado ve biraz yer fıstığı ezmesi.Bir iki saat sonra iki üc ceviz badem,aksamda yukarıda yazdıgım yiyeceklerden ne varsa tek tabakta yiyorum

Çok teşekkür ederim Enerjiniz ve desteğiniz çok güzel. Sayenizde motivasyonum arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…