Bir baba evleneceği oğluna hiç mi destek olmaz?çok sinirlerim bozuk

arkadasim sen kendin icin bile calisamaz misin? valla tum sayfalari tek tek okudum herkes de benim gibi dusunuyor.kimse sana sevgiline sana destek olucam calisayim de demiyoki.anlamiyosun bi turlu.KENDIN ICIN CALIS!!!!!!!!!!!!!!!!! nedir bu evlenme meraki ya anlamadim gitti.21 yasindasin ve hayatini sevgiline adamissin resmen.bence sen tamamiyle TEMBELSIN! cok ozur dilerim ama cikti artik agzimdan ! herkes ayni yorumlari yapiyo.madem herseye bi cevabin vardi niye bu konuyu actin ki? kimin ise baslarken 0'dan baslarken cevresi var ki? bence biraz ayaklarinin ustunde durmayi ogren.zorluklra alis! valla ben 29 yasimdayim . yasli insanlar gibi konusucam ama hakketten bu zamanin kizlari cok usengec ve tembel. ya benim cevremdeki arkadaslarim tum tanidiklarim calismaya hevesliydi,biseyler yapmaya calisiyodu kendince zamani kizlari hakikaten bizden cok farklilasti.

abla ailem biliyor ama burda yazdığım gibi detaylı hiçbişey anlatmıyorum sadece biri olduğunu ve birbirimizi sevdiğimizi ve birikim yaptığını benimde onu beklediğimi biliyolar olay bu zaten..ama bana diyorlar sende çalışsana evde durma diye ..annem ablam babam hepsi diyor okuyamadım bide 2 yıldır da evdeyim ama artık pes ettiler galiba sen bilirsin diyorlar

ev kızı olmayı benimsedim kaldı öle ...
konuyu açtım evet çünkü çok bunaldım içimi döktüm sadece..

Ben de ısrarla tekrar soruyorum.

Tamam hayattan beklentin evlenip çocuk bakmak olabilir, eyvallah da... acelen ne acelen?
Kaçan, kovalayan mı var... nedir bu evlenme telaşesi anlamadım ki.

ev kızı olunca herkez evlen gözüyle bakıyor...evde kaldığımı düşünüyolar...çalışan biri olsam kimse bende evlilik beklemez ama yıllardr evde olunca bi tuhaf oluyor yaa ..hayattan beklentim sadece bu

ben ev kızı olmayı tercih ettim kendim için çalışmak gelmior içimden ihtiyaçlarımızı almak için çalışırsam açlışırım...

.....................................................

Son düzenleme:

o cevabı evlilik için destek ol diyenlere yazdım..
belkide en büyük sebep ortada bir aile arası reesmiyete dökülmüş bişey olmaması bi yüzük taksak belki hızlanır herşey..ama sevgilim bence bunu hissettirmiyor evdekilere...zaten şimdiden nişan falan istemiyor bazı şeyleri aldıktan sonra olmasını istiyormuş gerçi bende pek istemiyorum nişan uzarda uzar çünkü aile akraba herkez karışır bizimkiler biraz dedikoducu sıkıntı verirler oyüzden de bişey yapmıyoz aile arası

eee onu söylüyorlar hayır bunu öneriyorlar hayır. istemiyorsa bekle, o zaman ne diyelim artık . 600le evlen,300 ünüde kenara atarsınız işte. 300 yeter size...

ne evlenmesi ya 600 le beni alan yok zaten hadi evlenelim demiyoki geçim olmaz bu parayla diyo..ben razıydım sadece olay bu..konuyu da içimi dökmek için açtım..

zaten şuanda evleneceğiz diye bişey yokki..bu parayla asla geçim olmaz diyor az sabretcez diyor bende yılların verdiği beklemeyle biraz patladım babası falan da destek olmayınca daha ne kadar beklicem falan oldum..
şimdi ev kızı olunca çevreden baskı oluyor evde kaldın muamelesi yapıyorlar ki benim arkadaşlarım hep ev kızı hepside ya nişanlı ya evli..bende üzülüyorum bu duruma oyüzden bu acele...

Son düzenleme:
ne evlenmesi ya 600 le beni alan yok zaten hadi evlenelim demiyoki geçim olmaz bu parayla diyo..ben razıydım sadece olay bu..konuyu da içimi dökmek için açtım..

Diğer yazdıklarını okumadan yorum yazmışım... Yorumumu baştan yapıyorum... Ben razıyım diyorsun bilezik istiyorsun! Ortada fol yok yumurta yok babasına aldığı tv laf ediyorsun... Daha ailesiyle tanışmamışsın ortada ne söz var ne nişan babası evlilik için destek olmuyor diye ağlıyorsun... 600 tl ne allah aşkına ev kiraları 500 tl... Bilezik alsın, ev alsın eşya alsın beni alsın bana baksın diyorsun... Böyle biri varsa bizede söyle Yaşın benden küçük sana abla tavsiyesi evlenmeye bu kadar kafayı takma, evde oturman evlenmen gerektiği anlamına gelmez. ve yanlış anlama ama verdiğin cevaplardan sevgilinin bu evlenme olayından pek haberi yokmuş gibime geldi

Yani hepimiz sanırım aynı şeyleri yazıyoruz;ama herkes kendince haklı

Sen baskılardan bıktın kurtuluş arıyorsun

Biz sana bu kurtuluş değil demeye çalışıyoruz.

İnsan ne zaman en çok üzülüyor biliyor musun

Karşındakinden beklentin fazla ise ve o bu beklentiyi karşılayamıyorsa

Senin beklediğin maddi şeyleri yapması 3 yılı zaten bulur.

600 dediğin ne ki şu zamanda

Ya kendine her istediğini alabilecek birini bulmalısın

Ya da bir şey istemeden,beklemeden (altın,lüks ev,araba,pahalı ev eşyaları vs.) kabul etmelisin

Ya da kendinde girersin 600-800 maaaşlı bir yere çalışırsın

evde oturarak 3-4 seneyi geçiremezsin. ya bunalıma girersin ya da başkasını bulmak istersin zamanla. bunu da ona aksettirirsin işler sarpa sarar.

sevgillinin ailesinin senden tam olarak haberi yok gibi.

yapacağın tek şey var ama yanaşmazsın gibi: iş bulup çalışmak...

evet evde 3-sene falan geçiremem asla çünkü askerliğini gelince evlenicez diye bekledim hep evdeydim şimdi okadar zamandan daha da fazlası nı asla evde geçiremem çalışmam lazım vakit geçer hiç yoktan..siz bana böle deikçe çalışmak geliyor içimden hiç yokken kafamda

benim beklediğim maddi hiçbişey yok yine aynı şeyi sölüyırum..kendisi istiyor herşeyi..ben ona herşeyi sundum çok yazdım bunu yorumlarda okursan..

ay bileziği kendi alıp takmak istiyor bana ben alma dedim kaç kere sölücem.neden ben maddi beklentileri olan biri gibi göründüm burda anlamıyorum..üstüne basa basa dedim 2 tane elimizde olan bileziği bozdur az gramlardan bilezik yap da çok görünsün mahçup olmassın dedim..ama inatla benim bilezik falan istediğimi sölüyosunuz...daha yazmayacam valla pes..annesiyle tanıştım yıllar önce el öpmeye götürdü benim annemde yeni duydu bizi ...babası beni biliyor kendi aramızda söz yüzüğümüz var görüyor oğlunun elinde yıllardır..biriktirdiği şeyleri biliyor evlenebilmek için para biriktirdiğini herşeyi biliyor..hatta biriktir oğlum iyi yapıyosun diyorlar...oo bilezik istiyomuşum ev istiyomuşum eşya istiyomuşum pardon yaa hani nereye yazmışım bunu çok merak ediyorum ....hatta yazdımki ailenle bir oturalım bir tane odaya yatak odası alırız olur biter dedim..bunları yazdım buaraya hala şunu istiyon bunu istiyon nasıl diyebildin ay hayret vala..

gerekiyorsa sen de çalışacaksın canım en kötü 600 lira da sen de alsan fena mı olur sen de her ay bir iki çeyrek atarsın kenara. ben bile şu an üniversite son sınıftayım harçlıklarımdan attırdıklarımla ve annemin de biraz katkısıyla her ay bir iki çeyrek alıyorum ilerisi için. sen de bir iş bulmayı dene 600 lirayla ev mi geçindilirilir kiralar bile en dandik semtlerde en dandik evlere en az 600 tl kira bütün ay aç mı kalıcaksınız?

Sevgilin seni oyalıyor bence..para biriktirip bilezik alacam,eşya alacam hemde 600 lirayla sonra evleniriz demesinden bu anlaşılıyor.
İllede evlencem diyorsan diğer kısmetlerinide değerlendir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…