bir arkadaşım bana hikayelerini gizlemiş

Siz de onu silin ve muhatap olmayın. Üzülürsün diye gizlediğini falan düşünmüyorum öyle olsa size bi geçmiş olsun derdi. Benim tüp bebek olumsuz sonuçlanmıştı o sıra yakın bi arkadaşım hamile kaldı. Tüm aşamaları birlikte takip ettik. Herşeyini bana anlatırdı. Sen de hamile kalınca birlikte yapcaz her şeyi tüm alışverişi vs diye konuşurdu. Çok şükür öyle de oldu. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bi evlat nasip etsin size de

Ne güzel olmuş benimde mesela başka bir arkadaşım hamile aynı zamanlarda hamile kalmıştık hatta aramızda 3 hafta vardı. Herşeyin benimle paylaşır hatta ben onu yönlendiriririm araştırmalar yaparım herşeyi birlikte planlariz. Ne aci ki herkes onun kadar dürüst olamadı.

O heyecanını paylaşıyor ve siz üzülmeyin diye görmeyin istemiştir. Aklınıza neden ilk kötü olan geliyor.

O heyecanını paylaşıyor ve siz üzülmeyin diye görmeyin istemiştir. Aklınıza neden ilk kötü olan geliyor.
Konuda ki tüm yorumları okumadan geldiniz sanırım. Kendisi ben düşük yaptığımda bir mesaj atıp geçmiş olsun dahi demedi. Yani üzüldüğümü çok düşünen biri değil. Ha bir de şu var varsayalım ki bana üzüldüğü için bunu yaptı. Her türlü çok aşağılayıcı. Hayvanlarda ürüyor. Doğum da ölüm gibi normal birşey. Diğer tüm arkadaşlarımıza açıp bana böyle yapması onurumu kırdı. Yaşamadan bilemezsiniz. Ben evlat hasreti çeken biri değilim bir hamilelik yaşadım ve düşük yaptım herhangi bir sağlık sorunum yok. Herkesin başına gelebilir. Kıskanılacak bir o kalmadı.

Uzak dururum asla iletişimim kurmam arkadaş degilmissiniz demek ki . Hayvanlarda üreyebiliyor bu kıskanılacak birşey değil.
Aradığım yorum. Sırf üreyebildiği için karşısındakinden kendini üstün görmesi... Tek üreyebilen kendisi, en süper, en kıskanılası bebek de onların doğuracağı çünkü.

Evet hepsini okumadım kıskanma değil üzülmeyin diye kapatmış olarak algıladım ben ama siz ısrarla üzülmemi önemsemeyen biri diyorsunuz. O halde öyle biri niye benim onurumu kırabilsin. Görüşmem olur biter.Umurum olmaz. Benim yakın arkadaşım bu tarz bir şeyi yaşadı. Kendi kocasıyla foto paylaşacaktı ama yakın arkadaşları arasında eşinden yeni boşanmış biri vardı o görmesin, kırılmasın, nispetmiş gibi algılamasın istedi.

Ya ne ince insanlar var. Şaka misiniz gerçekten ben o bebeğiyle foto atınca niye üzüleyim sadece onun adına sevinirim. Yada boşanan biri niye bir çift görünce üzülsün. İnsanlar böyle yaparak sadece onur kırıyor. Üzülmemi düşünseydi kötü günümde geçmiş olsun derdi aradan aylar geçmiş.

Bence siz herkesi kendi düşüncenizde sanıyorsunuz. Komşum bebeğini kaybetti diye ağır depresyona girdi. Herkes kayıp yaşadığında sizin gibi tepki veremeyebiliyor. Ve evet size denk gelmemiş olabilir ama evet ince ve düşünceli insanlar var. Kötü gününüzde yanınızda olmayan biri için onurunuz kırılmasın o halde.

Arkadaş ortamimizda beni şuan bu duruma düşürdüğu için kırıldı maalesef. İnce düşünce adı altında insanlara acıyarak kendinizi üstün görme cabaniz harika. Herkes evlenir herkes boşanır herkes çocuk yapar herkes bir yakinini kaybedebilir. Kimsenin kimseye acimasina gerek yok

Acıma ve üzüleceğini düşünme farklı şeyler. Siz neden size acındığını düşünüyorsunuz bunu içinizde düşünmenizi tavsiye ediyorum. İnceliği kendini üstün görme olarak algılamanız tamamen sizinle alakalı bir durum. Umarım hayatınızda çok mutlu olur güzellikler yaşarsınız.

boş verin hiç umursamayın siz de koyun mesafenizi isteyen arar sorar. Aklından ne geçirdiğini bilmiyosunuz belki nazardan korktu belki de üzülmenizi istemedi ama peşinden koşmaya gerek yok

Yahu karşı taraf apaçık nazardan korktuğu için hikayesini bebeğini kaybeden kişiden gizliyor. Diğer ortak arkadaşlarına açıyor. Bunun onur kırıcı olma sebebi beni diğer arkadaşlarımın gözünde düşürdüğü durum aslında. Ama siz bu konuyu nasıl beni haksız cikaracak yere çektiniz çok merak ediyorum. Ben bebeğimi kaybedince incelik yapıp da geçmiş olsun deseymis keske. Asıl incelik odur çünkü.Kendisini sildim zaten her yerden. Ureyebildigi kadar üresin benden uzak Allah'a yakın olsun.

Karşı taraf konusunda sizi haksız çıkarmadım yazdıklarımı tekrar okursanız aksine size geçmiş olsun demeyen bir insan için neden onurunuz kırılıyor dedim. Benim yazdıklarım ince düşünen kişilere karşı söylediklerinizdendi. Silmekle çok iyi yapmışsınız. Ben olsam daha önce silerdim.

Okuldan arkadaşım eşini kaybettiğinde yas sürecindeyken eşimle olan fotoğraflarımı ondan gizlemiştim . Yine bir arkadaşım annesini kaybettiğinde bir süre hiç paylaşım yapmamıştım ama yapsam ondan gizlerdim .Amacım sadece acılarını yaşarken üzülmesinler diyeydi . Ben bir kayıp yaşarken yakınım mutlu paylaşımlar yapsa ben üzülürdüm ama o mutlu olduğu için değil , niye ben diye isyan ederdim kendi içimde . Nazardan korkan varsa hiç bişeyini hiç kimseye paylaşmasın zaten . Bir de ben bir üzüntü sıkıntı kayıp yaşadığımda kabuğuma çekilirim kimseyle görüşmek istemem kaçarım insanlardan . Bu sebeple hastalıklarda kayıplarda vs hep birisini ararken imtina ederim. Çok yakınım değilse arayamıyorum geçmiş olsun başın sağolsun diyemiyorum bile. Arkadaşınızı tanımıyorum yorum yapamam ama benim gibi de bir profil var işte…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…