- 24 Ağustos 2018
- 4.060
- 10.091
- 208
Art niyet degildir o uzulmemen icindir. Ayni isyerinde calistigim 11 senedir cocugu olmayan arkadasimdan tam 3 ay gizledim. Sekilden sekile girdim cunku agir ilaclar kullaniyordu o kadar kafaya takiyodu cocuk ne den olmuyor neden surekli dusuk yapiyorum diye. Sonra bigun karsisina oturdum gozlerim dola dola soyledim. Bir hafta sonra isten ayrildim. Hala gece gunduz her ezanda her namazda ona dua ederim bebegi olsun diye. Kuzenlerim arkadaslaeim ayni emsalde hamileyiz hepsi boy boy cekim yapti atti. Ben hala sosyal medyada bir tane resim yaplasmadim hala akraba es dost cogu kisi bilmez hamileyim. Cunku sayfamda uc arkadasim bir kuzenimin senelrdir cocugu olmuyor. Uzulmesinler diye.ama hamile olan bir arkadasim paylas dedi durumu acikca anlattim amann onlar alinacak diye ben heyecanlarimdan vazgecemem ki dedi. Kizin genel yapisi boyle. İsine gelene oy verir isine gelmeyene vermez. Asla yas tahtaya basmaz. Bazen diuorum boyle umursamazmi olmak lazim yoksa hassasmi. Arkadasinizda kotu niyet oldugunu dusunmuyorum yani benGeçtiğimiz aylarda yaşadığım hamilelik düşük ile sonuçlandı. Benden birkaç ay sonra arkadaşım hamile kaldı. Tebrik ettim güzel dileklerde bulundum. Gördüğüm faydalı videoları onada attım. Vs vs. Bir baktım ki kız bana tüm hikayelerini gizlemis. 1 hafta önce de kız kıza kahve içmeye çıkacaktık. Son dk bir bahane ile gelmedi. O gun farketmedim ama bugünde hikayesini gizledigini anlayınca emin oldum benim olduğum ortamdan kaçtığına. Nazarım falan değer sanıyor sanırım. Nekadar kırılıp üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz elim ayağım titredi. Bu art niyetini Farkettigimi bilsin istiyorum . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim