bir arkadaşım bana hikayelerini gizlemiş

Art niyet degildir o uzulmemen icindir. Ayni isyerinde calistigim 11 senedir cocugu olmayan arkadasimdan tam 3 ay gizledim. Sekilden sekile girdim cunku agir ilaclar kullaniyordu o kadar kafaya takiyodu cocuk ne den olmuyor neden surekli dusuk yapiyorum diye. Sonra bigun karsisina oturdum gozlerim dola dola soyledim. Bir hafta sonra isten ayrildim. Hala gece gunduz her ezanda her namazda ona dua ederim bebegi olsun diye. Kuzenlerim arkadaslaeim ayni emsalde hamileyiz hepsi boy boy cekim yapti atti. Ben hala sosyal medyada bir tane resim yaplasmadim hala akraba es dost cogu kisi bilmez hamileyim. Cunku sayfamda uc arkadasim bir kuzenimin senelrdir cocugu olmuyor. Uzulmesinler diye.ama hamile olan bir arkadasim paylas dedi durumu acikca anlattim amann onlar alinacak diye ben heyecanlarimdan vazgecemem ki dedi. Kizin genel yapisi boyle. İsine gelene oy verir isine gelmeyene vermez. Asla yas tahtaya basmaz. Bazen diuorum boyle umursamazmi olmak lazim yoksa hassasmi. Arkadasinizda kotu niyet oldugunu dusunmuyorum yani ben

Ben 15 yillik arkadasligimi bitirdim buna benzer bir olay yuzunden. Ayni sehirde olmamiza ragmen karni burnundayken tesadufen haberim oldu. Ben de yurtdisina giderken yeni telefonumu vermedin ulasmasin diye. Umrunda mi bilmiyorum, benim degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…