Hiçbir şey demeden bebeğini sağlıkla kucağına aldığında hayırlı olsun sağlıkla büyüsün dileklerimi iletip (hamile olduğu için stres yaşamasın diye ) hayatımdan çıkaracağım kendisini. Kötü kalbi iyileşir inşallahBence çok kalp kırmadan (hamile olduğu için) üzüldüğünüzü söyleyin ve bitirin
Kesinlikle ya sanki tek doğuran kendileri. Herkesin başına gelebilir. Herkesin bir zamanı vardır. Ben akışına bıraktım çocuk çocuk diye delirmedik eşimde bende hiçbir zamanİlk ve tek hamile olanın kendisi olduğunu sanıyorsa demek ki.
Düşük yapanları veya tedavi görenleri zorbalamaları bitmedi şu saçma sapan fikirlerle.
Her yerde hamile birilerini görüyor insanlar, onların çocuklarına seçilmiş gibi nazar nazar nazar diye üfleyecekler sanki
İnanın üzgün değilim kendisi ben düşük yaptığımda zaten bana geçmiş olsun vs demedi asla. Sağlıklı olsa düşmezdi bebeğim hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim. Bu davranış çok kırıcı.
Ben bir ara tedavi göruyordum, kuzenimin kızida bir yaşinda falan bize geldiler çocuk ama aşırı hareketli koltukların tepelerinde geziyor vs. yuvarlandı bir ara anneaannesi kalkip sey demisti chamallow'un nazarı degdi.Ya aslında konu sahibini arayıp geçmiş olsun vs demiş olsaydı ben çok yargılamazdım. Ben de hamileyim bir arkadaşımla aynı zamanda hamileyiz eğer böyle bir durumda olsaydık bende paylaşmazdım hikayelerimi gizleyebilirdim ama bunun sebebi onu üzmemek olurdu. Bir iş arkadaşım da gebelik planlıyor ne soru soruyorum ne çok kendi sürecimden bahsediyorum çünkü üzülüp kırılabilir ne yaşadığını bilemem diyorum. Ben bebeğimi kaybetmiş olsam yakın arkadaşım için mutlu olurum ama görünce de içim buruk olur üzülürüm. Yani her zaman kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibinin arkadaşı arayıp geçmiş olsun dahi dememiş o yüzden ona yorum yapamayacağım
Evet asıl mesele bu benim uzulecegimi düşünseydi bir geçmiş olsun derdi ama onun niyeti benim nazarımdan korunmak :) hayır bende okadar iyi niyetliyim ki Geçen gün kızlarla çıktığımizda onun gelmediği gün. Tatlı alıp komşusu ile ona da gönderdim hamile diyeYa aslında konu sahibini arayıp geçmiş olsun vs demiş olsaydı ben çok yargılamazdım. Ben de hamileyim bir arkadaşımla aynı zamanda hamileyiz eğer böyle bir durumda olsaydık bende paylaşmazdım hikayelerimi gizleyebilirdim ama bunun sebebi onu üzmemek olurdu. Bir iş arkadaşım da gebelik planlıyor ne soru soruyorum ne çok kendi sürecimden bahsediyorum çünkü üzülüp kırılabilir ne yaşadığını bilemem diyorum. Ben bebeğimi kaybetmiş olsam yakın arkadaşım için mutlu olurum ama görünce de içim buruk olur üzülürüm. Yani her zaman kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Konu sahibinin arkadaşı arayıp geçmiş olsun dahi dememiş o yüzden ona yorum yapamayacağım
Ne kadar tatlısınızEvet asıl mesele bu benim uzulecegimi düşünseydi bir geçmiş olsun derdi ama onun niyeti benim nazarımdan korunmak :) hayır bende okadar iyi niyetliyim ki Geçen gün kızlarla çıktığımizda onun gelmediği gün. Tatlı alıp komşusu ile ona da gönderdim hamile diye
Üzüldüğümü düşünseydi bence düşük yaptığım zaman geçmiş olsun diyebilirdi. Ama ne aradi ne mesaj attı o dönem hicbirsey yokmuş gibi davrandı. Maalesef bazı insanların niyeti belli oluyor. Tüm arkadaşlarımız görüyor ama bana gizli. Okadar kırıcı ki
Çok haklısınız. Kendime kızıyorum.Ne kadar tatlısınızinanın yememistir çöpe atmıştır içinde büyü falan vardır diye malesef bu kafalar böyle çalışıyor . Hic iyilige gerek yok bu tiplere
İnşallahOyy kuzum benim.Sen gönlünü ferah tut.Ben inanıyorum herkes kalbinin ekmeğini yer.Rabbim sana da bana da ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda
Bazı insanlar aslında genel anlamda niyetlerini çoktan belli ediyor. Biz görmekte geç kalıyoruz sizinki de öyle olmus. Gorusmemek lazım.Bu tarz insanlardan uzak durmak lazım.Bir oğlu olan bir arkadaşım vardı.İkinciyi asla düşünmüyorum oğlan büyüsün sonra belki düşünürüm diyordu.O süre zarfında benim adet günüm geçti bu arkadaşıma bahsettim dedim acaba gebelik olabilir mi.Hiç sanmam dedi adetin başka bir şeyden gecikmiştir dedi.(Yaşımdan dolayı hamile kalamayacağımı düşünüyor).Sonra ben adet oldum tabi.Aynı yerde çalışıyoruz.Ortak bir arkadaş tan hamile olduğunu öğrendim o arkadaşın.Hemen arayıp tebrik etmek istedim.Arar aramaz gördün mü senden beklerken ben hamile kaldım dedi gülerek.Ben de hayırlı olsun dedim nasip bu işler.Sadece bu olay değil daha birçok konuda kötü enerji verdiğini farkediyordum.O olay da son oldu zaten.
Size bir geçmiş olsun bile demeyen asalak birini yanınızda dost diye gezdirmeniz zaten hata.İnanın üzgün değilim kendisi ben düşük yaptığımda zaten bana geçmiş olsun vs demedi asla. Sağlıklı olsa düşmezdi bebeğim hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim. Bu davranış çok kırıcı.
Ben zaten fazla iyi niyetimden kaybediyorum. Kendi olayımdan sonra bana bilipte geçmiş olsun demeyen kimseye kusmedim. Neden çünkü ilgi manyağı gibi görünmek istemedim. Aslında hepsini olması gerektiği yere koysaydim şuan bu duruma uzulmezdim. Çok haklısınızSize bir geçmiş olsun bile demeyen asalak birini yanınızda dost diye gezdirmeniz zaten hata.
Haklısınız üzülmemi okadar umursuyor ki ben bebeğimi kaybettigim zaman bana bir geçmiş olsun demeyi çok gördü. Suç bende ozaman silecektim.Belkide işi çıktı gelemedi ? boş yere alınganlık yapmayın bence.Benim de annesi vefat eden arkadaşım var ne zaman ailemle ilgili özellikle de annemle story atsam onu gizliyorum.Üzülmesini istemem ...
Hiç üzülmeyin böyle birinin dostluğu zaten yarardan çok zarar getirir.Ben zaten fazla iyi niyetimden kaybediyorum. Kendi olayımdan sonra bana bilipte geçmiş olsun demeyen kimseye kusmedim. Neden çünkü ilgi manyağı gibi görünmek istemedim. Aslında hepsini olması gerektiği yere koysaydim şuan bu duruma uzulmezdim. Çok haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?