bir arkadaşım bana hikayelerini gizlemiş

Üzülmenize çok üzüldüm. Belki de nazar sebebiyle değil, bu konuları sizinle nasıl konuşacağını, nasıl paylaşacağını bilemediğinden, kendisi için de zor olacağından görüşmekten, mutluluğunu size göstermekten (hikaye gizlemek kısmı için diyorum) kaçınmıştır. Genel olarak samimiyetine, iyi niyetine güvendiğiniz biriyse böyle yaklaşmanızı öneririm. Ama zaten niyetine pek de güvenmediğiniz biriyse siz de kendinizi korumak için mesafe alma hakkına sahipsiniz elbette. Sizin için en güzeli olsun.

Bence çok kalp kırmadan (hamile olduğu için) üzüldüğünüzü söyleyin ve bitirin
Hiçbir şey demeden bebeğini sağlıkla kucağına aldığında hayırlı olsun sağlıkla büyüsün dileklerimi iletip (hamile olduğu için stres yaşamasın diye ) hayatımdan çıkaracağım kendisini. Kötü kalbi iyileşir inşallah

Kesinlikle ya sanki tek doğuran kendileri. Herkesin başına gelebilir. Herkesin bir zamanı vardır. Ben akışına bıraktım çocuk çocuk diye delirmedik eşimde bende hiçbir zaman

Ben bir ara tedavi göruyordum, kuzenimin kızida bir yaşinda falan bize geldiler çocuk ama aşırı hareketli koltukların tepelerinde geziyor vs. yuvarlandı bir ara anneaannesi kalkip sey demisti chamallow'un nazarı degdi.
Şok oldum, ne alaka yani sonrasinda da sokakta yuzlerce pamuk sekeri gibi cocuk goruyorum nazar edecek olsam onlara ederdim seni kara kuru cılız torununa sıra gelmez dedim diye 2 sene konuşmadı benimle
Herkesin cocugu tabiki kendisine güzel kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş o ayrı konu ama bazıları gercekten zorba ve bu cevabi hak ediyorlar.
Ben hamileyken etrafimda tedavi gören çok insan vardı sirf şu hissi yaşamasinlar diye çaba harcadım.
Cocugum doğdugunda cocuk icin ugrasan diger kuzeniminde kucagina verdim gercekten.
Bizim toplum birinin yarasını görmeyi versin deşmeye bayiliyor maalesef.

Evet asıl mesele bu benim uzulecegimi düşünseydi bir geçmiş olsun derdi ama onun niyeti benim nazarımdan korunmak :) hayır bende okadar iyi niyetliyim ki Geçen gün kızlarla çıktığımizda onun gelmediği gün. Tatlı alıp komşusu ile ona da gönderdim hamile diye

Anladığınızı sizin verdiginiz tepkisel davranıştan anlarsa aaaa bak beni kıskandı hakliymisim saklamakta demekki moduna girip havalanabilir hiç gerek yok .Görmezden gelin. Allah sağlıkla tez zamanda size de kucağınıza almayı nasip etsin

Ne kadar tatlısınız inanın yememistir çöpe atmıştır içinde büyü falan vardır diye malesef bu kafalar böyle çalışıyor . Hic iyilige gerek yok bu tiplere

Bu tarz insanlardan uzak durmak lazım.Bir oğlu olan bir arkadaşım vardı.İkinciyi asla düşünmüyorum oğlan büyüsün sonra belki düşünürüm diyordu.O süre zarfında benim adet günüm geçti bu arkadaşıma bahsettim dedim acaba gebelik olabilir mi.Hiç sanmam dedi adetin başka bir şeyden gecikmiştir dedi.(Yaşımdan dolayı hamile kalamayacağımı düşünüyor).Sonra ben adet oldum tabi.Aynı yerde çalışıyoruz.Ortak bir arkadaş tan hamile olduğunu öğrendim o arkadaşın.Hemen arayıp tebrik etmek istedim.Arar aramaz gördün mü senden beklerken ben hamile kaldım dedi gülerek.Ben de hayırlı olsun dedim nasip bu işler.Sadece bu olay değil daha birçok konuda kötü enerji verdiğini farkediyordum.O olay da son oldu zaten.

İnsan bazen farklı döneme girebiliyor kötü düşünme boşver. Bende hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı peşine yakın arkadasım hamile kalmıştı onunda bebeğinin kalbi durmuştu . Sonra ben hamile kaldım doğum yaptım şimdi o bebek isterken tiroid ilacına başladı yanı demem o ki hayatı biraz sal bence .

Oyy kuzum benim.Sen gönlünü ferah tut.Ben inanıyorum herkes kalbinin ekmeğini yer.Rabbim sana da bana da ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda

Bazı insanlar aslında genel anlamda niyetlerini çoktan belli ediyor. Biz görmekte geç kalıyoruz sizinki de öyle olmus. Gorusmemek lazım.

Size bir geçmiş olsun bile demeyen asalak birini yanınızda dost diye gezdirmeniz zaten hata.

Belkide işi çıktı gelemedi ? boş yere alınganlık yapmayın bence.Benim de annesi vefat eden arkadaşım var ne zaman ailemle ilgili özellikle de annemle story atsam onu gizliyorum.Üzülmesini istemem ...

Size bir geçmiş olsun bile demeyen asalak birini yanınızda dost diye gezdirmeniz zaten hata.
Ben zaten fazla iyi niyetimden kaybediyorum. Kendi olayımdan sonra bana bilipte geçmiş olsun demeyen kimseye kusmedim. Neden çünkü ilgi manyağı gibi görünmek istemedim. Aslında hepsini olması gerektiği yere koysaydim şuan bu duruma uzulmezdim. Çok haklısınız

Belkide işi çıktı gelemedi ? boş yere alınganlık yapmayın bence.Benim de annesi vefat eden arkadaşım var ne zaman ailemle ilgili özellikle de annemle story atsam onu gizliyorum.Üzülmesini istemem ...
Haklısınız üzülmemi okadar umursuyor ki ben bebeğimi kaybettigim zaman bana bir geçmiş olsun demeyi çok gördü. Suç bende ozaman silecektim.

Hiç üzülmeyin böyle birinin dostluğu zaten yarardan çok zarar getirir.
Dilerim kalbinizden geçen güzel haberi alırsınız en doğru zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…