bir arkadaşım bana hikayelerini gizlemiş

Sanki çocuk doğurmak maharet kimse yapamıyor da bunlara bahşedildi. Ben asla bu kafayı anlamıyorum, tek hamile kalan kendisi miymiş? Galler prensesi falan mı neyin nazarı değecekmiş acaba? Kimse ben kimim demiyor arkadaş çok ilginç ya.
Üzülmeyin demek ki arkadaşınız değilmiş, umarım en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz

Geçtiğimiz aylarda yaşadığım hamilelik düşük ile sonuçlandı. Benden birkaç ay sonra arkadaşım hamile kaldı. Tebrik ettim güzel dileklerde bulundum. Gördüğüm faydalı videoları onada attım. Vs vs. Bir baktım ki kız bana tüm hikayelerini gizlemis. 1 hafta önce de kız kıza kahve içmeye çıkacaktık. Son dk bir bahane ile gelmedi. O gun farketmedim ama bugünde hikayesini gizledigini anlayınca emin oldum benim olduğum ortamdan kaçtığına. Nazarım falan değer sanıyor sanırım. Nekadar kırılıp üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz elim ayağım titredi. Bu art niyetini Farkettigimi bilsin istiyorum . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Bence o kisiyi sil. Hic muhatap olma. Bende cok kirilirdim. Onun basinada gelebilirdi, sen ayni seyi yaparmiydin. Nazardan korkuyorsa hikayesine hic birsey koymasin, kimin nefsi kime duser, kimse bilemez. Sizinle ne alakasi var. Sizde olmayan bir baskasinda olur, sende olan baskasinda olmaz.

Çıkar hayatından….
Bu nedir ya elinizde zehirli elma olan cadımısınız, nazarın değecek filan falan..
Zaten siz düşük yaptığınızda geçmiş olsun dememesinden belli be olduğu.

Bende neler yaşadım neler ettim. Hamile kaldığım da kimseye söylemedim. Hic paylasim yapmadim ama yakin arkadaşım ( bikaç kişi ) ve ısrarla soran arkadaşıma söyledim.

İnanın üzgün değilim kendisi ben düşük yaptığımda zaten bana geçmiş olsun vs demedi asla. Sağlıklı olsa düşmezdi bebeğim hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim. Bu davranış çok kırıcı.
Herkesi kendi gibi fesat sanıyor o zaman kaybınız için üzüldüm rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte kucağınız dolsun inşallah

Bence o kisiyi sil. Hic muhatap olma. Bende cok kirilirdim. Onun basinada gelebilirdi, sen ayni seyi yaparmiydin. Nazardan korkuyorsa hikayesine hic birsey koymasin, kimin nefsi kime duser, kinse bilemez. Sizinle ne alakasi var. Sizde olmayan bir baskasinda olur, sende olan baskasinda olmaz.
İnanın asla kiskanmadim. Okadar üzüldüm ki benim nazar degdirecegimi düşünüyor ama benim dışımda herkese açık paylaşıyor. Madem nazardan korkuyor hiç paylasmasin. Bu dışlanmışlık beni üzdü. Bugün düşük yaparım yarın kucağıma alırım. Hayat bu. Daha yaşım 26 ben inanın hiç takılmıyorum. Gerekli kontrollerimiz yapıldı esiminde benimde bir sorunumuz olmadığı belirlendi. Doktor herkesin başına gelebilir dedi. Biz de ara vermek istedik yaza kadar. Delirmiyorum da çocuk çocuk diye. Kendisinin ikinci çocuğu olacak bu tripler niye anlamadim

Haklısınız üzülmemi okadar umursuyor ki ben bebeğimi kaybettigim zaman bana bir geçmiş olsun demeyi çok gördü. Suç bende ozaman silecektim.
Aa öyle mi yaptı...bunu bilmiyordum.Hani desem geçmiş olsun demeye fırsatı olmadı kendi hayatında da sorunları vardı vs. ama hikayeyi gizlemeyi akıl ediyorsa sizin durumunuzu da pekala biliyordur.

Hiç samimi birisi değilmiş boşverin üzülmeyin değmez.Rabbim en güzel sağlıklı bebişleri kucağınıza versin hayırlısıyla :KK200:

Çıkar hayatından….
Bu nedir ya elinizde zehirli elma olan cadımısınız, nazarın değecek filan falan..
Zaten siz düşük yaptığınızda geçmiş olsun dememesinden belli be olduğu.

Bende neler yaşadım neler ettim. Hamile kaldığım da kimseye söylemedim. Hic paylasim yapmadim ama yakin arkadaşım ( bikaç kişi ) ve ısrarla soran arkadaşıma söyledim.
Çok haklısınız. Rabbim onu benim gectigim sınavdan gecirmesin ama okadar üzdü ki bu yaptığı..

Aa öyle mi yaptı...bunu bilmiyordum.Hani desem geçmiş olsun demeye fırsatı olmadı kendi hayatında da sorunları vardı vs. ama hikayeyi gizlemeyi akıl ediyorsa sizin durumunuzu da pekala biliyordur.

Hiç samimi birisi değilmiş boşverin üzülmeyin değmez.Rabbim en güzel sağlıklı bebişleri kucağınıza versin hayırlısıyla :KK200:
İnşallah çok teşekkür ederim 💗

Sanki çocuk doğurmak maharet kimse yapamıyor da bunlara bahşedildi. Ben asla bu kafayı anlamıyorum, tek hamile kalan kendisi miymiş? Galler prensesi falan mı neyin nazarı değecekmiş acaba? Kimse ben kimim demiyor arkadaş çok ilginç ya.
Üzülmeyin demek ki arkadaşınız değilmiş, umarım en kısa zamanda sizde bebeğinize kavuşursunuz
Çok haklısınız gerçekten şaka gibi . Çok teşekkürler inşallah

Ben nazar yüzünden olduğunu düşünmüyorum. Whatsapp grubumuzda evlat hasreti çeken bir arkadaşımız var, ben üzülür diye çocuk hakkında konuşmaya çekiniyorum; o kıskanıyor mu tabi ki hayır, çok da güçlü bir kız fakat bu benim kendi fikrim, onu üzmekten çekiniyorum.

Olaydan eminsen direkt bir mesaj atip soyle bence.
Allaha havale et, sen kendi hayatina bak bunlari gecmek lazim. Bunlar olmasi gereken sey ama mesajini at ve kirildigini, kendisine yakistiramadigini soyle ve muhabbeti merhaba merhabaya indirge. Benim tavsiyem bu yonde. Insanlara cirkef olmadan da had bildirilebilir ve bildirilmeli. Ne hakki var seni uzmeye, kirmaya.

BIr de nazar degil de seni kirmamak icin yaptiysa bunu gene ayni yolu izle bence. O da cunku asagilayici bi sey. Acir gibi.

Olaydan eminsen direkt bir mesaj atip soyle bence.
Allaha havale et, sen kendi hayatina bak bunlari gecmek lazim. Bunlar olmasi gereken sey ama mesajini at ve kirildigini, kendisine yakistiramadigini soyle ve muhabbeti merhaba merhabaya indirge. Benim tavsiyem bu yonde. Insanlara cirkef olmadan da had bildirilebilir ve bildirilmeli. Ne hakki var seni uzmeye, kirmaya.
Evet kesinlikle aşağılayıcı. Kendisini az önce Instagram'dan çıkardım. Numarasını sildim. Her ne niyetle yaparsa yapsın beni üzmeye hakkı yok.

Geçtiğimiz aylarda yaşadığım hamilelik düşük ile sonuçlandı. Benden birkaç ay sonra arkadaşım hamile kaldı. Tebrik ettim güzel dileklerde bulundum. Gördüğüm faydalı videoları onada attım. Vs vs. Bir baktım ki kız bana tüm hikayelerini gizlemis. 1 hafta önce de kız kıza kahve içmeye çıkacaktık. Son dk bir bahane ile gelmedi. O gun farketmedim ama bugünde hikayesini gizledigini anlayınca emin oldum benim olduğum ortamdan kaçtığına. Nazarım falan değer sanıyor sanırım. Nekadar kırılıp üzüldüğümü tahmin bile edemezsiniz elim ayağım titredi. Bu art niyetini Farkettigimi bilsin istiyorum . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim sana da çocuk sahibi olmayı sağlıkla, kolaylıkla, güzellikle nasip etsin inşallah 🤍🙏 Kahve içme planını bahaneyle iptal etmesi, hesabını sana gizlemesi hiç hoş olmamış. Ya hamileliğine zarar gelir diye korkuyor ya da senin üzülmeni istemiyor. Arkadaşlık kurmak istemiyor da olabilir birkaç ihtimal var.

İnanın asla kiskanmadim. Okadar üzüldüm ki benim nazar degdirecegimi düşünüyor ama benim dışımda herkese açık paylaşıyor. Madem nazardan korkuyor hiç paylasmasin. Bu dışlanmışlık beni üzdü. Bugün düşük yaparım yarın kucağıma alırım. Hayat bu. Daha yaşım 26 ben inanın hiç takılmıyorum. Gerekli kontrollerimiz yapıldı esiminde benimde bir sorunumuz olmadığı belirlendi. Doktor herkesin başına gelebilir dedi. Biz de ara vermek istedik yaza kadar. Delirmiyorum da çocuk çocuk diye. Kendisinin ikinci çocuğu olacak bu tripler niye anlamadim
Cogu kadinin basina geliyor, gayet normal. Allah size en hayirli bir zamanda yeniden nasip eder insallah

İnanın üzgün değilim kendisi ben düşük yaptığımda zaten bana geçmiş olsun vs demedi asla. Sağlıklı olsa düşmezdi bebeğim hayırlısı böyleymiş dedim ve kabullendim. Bu davranış çok kırıcı.
Bir geçmiş olsun bile demeyen kişi arkadaş değildir zaten...

Ben bir ara tedavi göruyordum, kuzenimin kızida bir yaşinda falan bize geldiler çocuk ama aşırı hareketli koltukların tepelerinde geziyor vs. yuvarlandı bir ara anneaannesi kalkip sey demisti chamallow'un nazarı degdi.
Şok oldum, ne alaka yani sonrasinda da sokakta yuzlerce pamuk sekeri gibi cocuk goruyorum nazar edecek olsam onlara ederdim seni kara kuru cılız torununa sıra gelmez dedim diye 2 sene konuşmadı benimle 🤣
Herkesin cocugu tabiki kendisine güzel kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş o ayrı konu ama bazıları gercekten zorba ve bu cevabi hak ediyorlar.
Ben hamileyken etrafimda tedavi gören çok insan vardı sirf şu hissi yaşamasinlar diye çaba harcadım.
Cocugum doğdugunda cocuk icin ugrasan diger kuzeniminde kucagina verdim gercekten.
Bizim toplum birinin yarasını görmeyi versin deşmeye bayiliyor maalesef.
Ay onlar da ne fenaymış 😅 işte biraz davranışa göre iyi niyetli ya da kötü niyetli olduğu az çok anlaşılıyor sizin çocuğunuz da sağlıkla büyüsün 🌸

ayıp etmis.
iki yorumum var biri iyi niyetli; görüp üzülmenizi istememistir. sonucta bebek sahibi olmayi bekleyen, düşük yasayip mutsuz olan biri listesindeyken nispet yapar gibi paylasmak istememistir. ama hevesli- paylasmamak da istememistir. o yuzden sizi engellemistir. ben de bazen bazi sebeplerle bazi storilerimi birilerinden gizliyorum. ama niyetim kötü degil, kendimce sebeplerim var sadece.
ikinci yorumum da kötü niyetli; kiskanacaginizi ya da nazar degdireceginizi düşünmüştür.
ben yerinde olsam gormezden gelirdim ama illa bilsin istiyorsan açik açik sorabilirsin

daha düşüncesini açıkça belli edemeyen insana karşı neyi belli etmek istiyorsun? sal gitsin

Back