- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ahh canım konu oraya gelince kafada içkili ya cocuğumu gecenin kaçı olursa olsun yatağından alıp sözde gitmeye yelteniyor. Önüne geçip zorla durduruyorum bazende peşinden gidiyorum annesigile gidiyor. Cocuğumu sana bırakmam diyor. Sözde babalık işte ! Madem cocuğunu seviyorsun neden onu düşünmüyorsun :’(Çoluk çocuğunu rızkını sigaraya içkiye veren birine acımayacaksın
Koyacaksın kapıya
Bence bu aldatan eşten bile kötü
Her konuda o haklı ! Sözde ucuza alıyormuş sözde kârda !Hakkımızda hayırlısı. Zor bi durum. Bence çıkmayın karşımıza alın konuşun kazandığımı kurusu kurusuna cocugumun çocuklarımın geleceği için biriktirmek istiyorum vs vs. Altın yapın hesap acın hepsini oraya atin ya da ne bilim.
Kusura bakmasında çocuğunu alkolik bir babaya verecek bir mahkeme bulamazAhh canım konu oraya gelince kafada içkili ya cocuğumu gecenin kaçı olursa olsun yatağından alıp sözde gitmeye yelteniyor. Önüne geçip zorla durduruyorum bazende peşinden gidiyorum annesigile gidiyor. Cocuğumu sana bırakmam diyor. Sözde babalık işte ! Madem cocuğunu seviyorsun neden onu düşünmüyorsun :’(
Hem günah ! Hem bütçeye hem de beden zarar ahh bazen ölse keşke içerken diyorum canımdan bezdiriyor. Nasılda severek evlenmiştim kul köle oluyordum ona. İçimde sevgi bile bırakmadı...Olmaz, günah! Rabbim sorar bunu.
İnan içkisine zehir katmayı bile düşündüm çünkü ya o ölecek içkiden ya ben kahrımdan. İçki artı yanına aldığı şeyler üçte biri değil üçte üçü oluyor nerdeyse.Zaten aldığın ücretin 1/3 ünü içkiye veriyor tek oturuşta. O rakı şişelerini müsait bir tarafına sokardım kusura bakmayın.
Mahkemenin bana vereceğini biliyor ve bu yüzden seni öldürtürüm diyor cocuk ona kalsın diye. Al işte akşam haberlerinden bir kesit...Kusura bakmasında çocuğunu alkolik bir babaya verecek bir mahkeme bulamaz
Hadi ordan sahte kabadayı derdim ben
Tabii canım o rakı kuru kuruya içilmiyor.Yazık yahu.Edebinle içmeyi bilse tamam dicek insanda.Peki bu adam bu içkiyi bırakmazsa ne yapmayı düşünüyorsun?İnan içkisine zehir katmayı bile düşündüm çünkü ya o ölecek içkiden ya ben kahrımdan. İçki artı yanına aldığı şeyler üçte biri değil üçte üçü oluyor nerdeyse.
Cocuğum daha ana kuzusu. Anasına evine cocukluğuna doyamadı güzel yavrum. Nasıl hesabını vercem bilmiyorum. Bu kış günü o sıcak yatağından her zorla kaldırmamda içimden bişeyler kopuyor ahh annelik kim düşünür benim kadar yavrumu !Tek gecede o kadar içmişse
Aylık içki parasını düşünemiyorum
Zıkkım içsin
Bencede çıkarıldım de çık işten
Çocukda küçük zaten
Otur çocuğa bak
Borçları da sallama
İşte kadın cinayetlerine sağlam bir ceza verilmemesinin sonucu bunlar.Nam ibret olsun diye Taksim meydanında sallandıracaksın bunları ki bir daha kadına öte git diyemez beyinsiz korkaklar!!!!Mahkemenin bana vereceğini biliyor ve bu yüzden seni öldürtürüm diyor cocuk ona kalsın diye. Al işte akşam haberlerinden bir kesit...
İşte ne evlatlar yetiştiriyor bu toplumMahkemenin bana vereceğini biliyor ve bu yüzden seni öldürtürüm diyor cocuk ona kalsın diye. Al işte akşam haberlerinden bir kesit...
İşe başladığım ay araba aldık. Bi o eksikti çünkü. Şimdi benim aldığım maaşı hemen kendine göndertiyor. Sözde arabanın kredisini ödüyor. Kim bilir benim maaş nerelere gidiyor.Normalde kadinlarin calismasi taraftariyim ama siz cok cok haklisiniz...Bence isten cikmayin maasinizi her ay aldiginiz gibi kenara ayirin yavrunuzun gelecegi icin.Esinizin maasiyla idare edebilmeyi ögrenin(daha dogrusu siz degil esiniz ögrensin) bunun sebebinide anlatin esinize.He baktiniz olmuyor,kabul etmiyor o zaman cikin isten.Sizin alin terinizle kazandiginiz parayi car cur edemesin.
Maalesef. Rabbim nasip etsinde inşallah ilim irfanlı bi cocuk yetiştirmek istiyorum. Ama eşim ona bile müdahale ediyor vakti gelince oda içiçek diyor. Allah ıslah etsin Rabbim beni ve çocuğumu kurtarsın bu adamdan !İşte ne evlatlar yetiştiriyor bu toplum
ERKEK Evladı olsun isterse böyle çakma olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?