Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah affet sin ne diyelim!
Neden gunahiniza bizleride şahit ettiniz onu anlayamadım ama...
İnşaallah eski kocaniz yeni hayatında çok mutlu olur,size diyecek birseyim yok yalnızca çocuklar ne olacak şimdi?...

Bir aile dağılmış, üzüldüm. Kimse ahkam kesmesin çünkü bu işler başına gelmedikçe bilemez. Sokaktaki adam laf atsa pis sapık dersin ama bu tarz arkadaşlıktan dönen flört çok evlilik yıkıyor, hem kadın hem erkek için geçerli. Karşınızdaki kadın yada erkek profesyonel bir flörtöz ise sizden en azından bir mola kahvesini koparır, kimisi dur demeyi bilir, kimisi de b hanım gibi kapılır, hele ki evlilik öncesi flört yaşamadıysa ve merakı varsa bu daha çok oluyor.
Size gelince durumunuza üzüldüm ama madem iş bu noktaya geldi karşıdaki kadın da bilmeli, bu adam önce size gelmiş, başkalarına da gidecektir.
Eşine çok üzüldüm, çocuklar da varmış. Adama bi mektup yaz nasıl hataya düştüğünü anlat ve çocuklar için ılımlı bir ayrılık talep et, onlar da perişan olmasın.

Dilerim bir hikaye denemesi olsun bu yazılanlar..Zira 8 yıllık çocuklu bir evlilikte bir eşin kadın yada erkek bu kadar kolay aldatabililmesi hayal ürünü olsun sadece.Üstelik ailece görüşülüyorken yahu şimdi biz kime inanıp güvenelim bu hayatta?

Bu hikayede bazı noktalar fazla çiğ kalmış o kısımları daha fazla ısıtman pişirmen gerek..az daha çalış sen.olacak olacak

Umarım bir daha bu yanlışa düşmezsiniz..
Ne bekliyordunuz ki..
Rabbim ıslah etsin, günahlarınızı affetsin..

Bu hikayede bazı noktalar fazla çiğ kalmış o kısımları daha fazla ısıtman pişirmen gerek..az daha çalış sen.olacak olacak
Bir anlık değil mesela olay di mi
Orayı bir düzeltmesi lazım :)
Sonra hiçbirşey konuşmadan ayrılan çift kısmıda olmamış
Konuşulacak ne kalmışsa adama" hee taktım boynuzu mu ne var bunda boşanacak mı? "diyecek
Olur olur
Az daha azmetmeli

Öyle de güzel anlatmış ki sanki masal anlatıyor..
Hiç pişman gibi de değilsin bunu hakketmişsin..
Bi halt yeteceksen boşan ne yapacaksan yap..
Ne kolay insanları enayi yerine koyup gururu onuru ile oynamak..
Pess...

CÇocuklarınıza nasıl kiyiyorsunuz ?
Rahat mı batıyor arkadaş ?
Kesin sizi cok seven , gözünüzün içine bakan bir esiniz vardı. .
Siz hakettiginizi bulmussunuz ama eşinize , çocuklarınıza çok acidim. ...

Karisi da bilsin,yok oyle eglen gec, neyse hayirlisi olsun.olan olmus keşke lere bakma artik.

Esiniz ve cocuklariniz adina cok üzüldüm sizin icinde üzüldüm anne oldugunuz icin ve böyle birsey yasadiginiz icin. Yaptiginiz hata hemde büyük hata insallah kendinize yeni bir sayfa acarak evlatlarinizla mitlu olabilme sansiniz olur.Allah yardimciniz olsun.

Voovvoowwvv üstat neler dönüyormuş yahu. İlahi adalet mi desem, kesin kocası da aldatmayan bir tiptir karısını seviyordur Lanet öküzün TEK’i olsa bunlara kesin maruz kalmazdı mı desem, fake konu mu desem

çok kötü olmuş bir anlık monotonluktan boşluktan yararlanarak heyecan arayışı o ikinci adamla asla görüşme zarar gelir böylesi bir durumu benim bir ablanın kocası yaşadı karısına ben aşık oldum demiş evlenmişlerdi keşke olmasaymış kınamıyorum kuluz ama bu iyi bir ders olmuştur size
Bir yakın arkadaşımın karısıda aile dostuyla Mesajlarını bana gösterdi o zaman çok konuştuk erkek kahroluyor bir akşam kavga ettiler beni de çağırdı sonra şimdi kadın hatasını anladı bir daha olmadı öylesi bir durumda mutlular

Ya çok sakin bi insansınız ya da tüm bunlar sizi pek etkilememiş. Çünkü yazdıklarınızda en ufak bir duygu belirtisi yok. Fake konu diyenler olmuş, heralde öylesiniz. Bu fake konu açanları da hiç anlamayacağım, amaç nedir yani çok ilginç ve hastalıklı bi durum..

Başlık hiç olmamış cınım ya.
Bir anlık falan değil. Bayaga bayaga planlı programlı, bile isteye, yakalanıp devam ede ede birliktelik olmuş bu.
Pişmanlıkta birlikteliğe değil. Yakalanmaya zaten.

Ayrıca adam dogrusunu yapıyorken sizinle görüşmemekte. Zeytinyağı gibi utanmadan suyun üstünde çıkma becerinizden korkmuş belli ki...

Bir de aklıma ister istemez gelen;

3.27 den sonrası Konu sahibine epey tanıdık gelir :)

Konuyu gercek dusunerek iyi olmus sana haketmissin esin senin gibi rezile cocuklarini vermez umarim
Ayrica bir iyilik yap adamin karisina herseyi anlat o da kocasinin ne mal oldugunu gorsun

Bundan sonraki hayatinizda basari ve mutluluk dilerim .Kolay gelsin .

Bir kere yapinca hata derler de, ikinciye ne derler bilemedim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…