Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz icin şukretmeniz lazim ki ailenize cocuklariniza sizdirmadan, sessiz sedasiz kavgasiz gurultusuz evliligi bitirme karari almis. Siz de daha fazla ustelemeyin. Esinizin su asil davranisindan anladigim kadari ile asla bunlari hak eden bir insan degil. Kimse aldatilmayi hak etmez ama iyi insanlar icin daha zor bir durum. Siz de ustelemeden bosanin.

Bir ara gelir konunuza bakarsanız, yazilanlara cevap yazma zahmetinde bulunursunuz umarım. Yeni üyelerle ilgili bir önyargım olduğu doğrudur. Zaten konuyu anlatım şekliniz hikaye anlatır gibi olmuş kitaptan alintiyi aktarır gibi. Yani yasanmisligi okur gibi hissetmedim. Inandirici gelmedi açıkçası. Yine de hayatta başarılar dilerim.

Bu kadar erkek düşkünü olmaya gerek var mı ya.
O pislik zaten onu hiç hesaba katmıyorum resmen elimin kiri muamelesi yapıp yola devam etmiş

Fake diye düsünmek istiyorum konunuzu . Zina yapanlari Allahin kanunlari seriat uygulansaydi o ahlaksiz adamla ikinizin cezalariniz idamdi ve hak ettiginiz cezayi tam olarak almistiniz

Son düzenleme:
Hata yapmak insana mahsustur hele biz kadınlar genelde ilgi alaka gördüğümüzde illa ki bi hoşlanma vs yaşanır Allah bize nefis vermiş kimse hatasız günahsız değildir burda sizi yerden yere vuranlara aldırmayın gönül bu sizde istememişsiniz başta zaten böyle olmasını ama karşı tarafın yaptığı erkekliğe sığmaz tam bir serefsizlik onun karısına herşeyi anlatmanızı hatta delilleri göstermeniz gerektiğini düşünüyorum bu işte kimse tek taraflı yanmamalı siz bi hatanın bedelini ödüyorsanız o da ödemeli olan olmuş bosanmaksa çare boşanırsınız ve böyle bi hatayı daha yapmazsınız ama karşı tarafın yanına kar kalmamalı

sanırım konuyu açan kişi fake (erkek olabilir). 12 sayfa boyunca bir tane bile cevap ya da yorumu yok.

Şaka gibisiniz.
Şiir gibi yazmışsınız, oldu birde eşinizi suçlu gibi gösterseydiniz.
Yani pişkinliğiniz beni benden aldı.
Ne olmasını bekliyordunuz?
Onun için bi kaç gecelik hevestiniz.
Eşiniz öğrenmeseydi sizi kullanmaya devam edecekti.
Herşey olmuş bitmiş yani.
Boşanın ve kendi hayatınıza odaklanın.
Birdahada böyle birşey yapmayın.

ben gerçekçi bulmadım hikayeyi elbette vardır ama bi yerden kopyalanmış gibi biraz fake

Insaniz kınamam kimseyi...
Durumunuza üzüldüm.
Umarim o kadar seneden sonra dogru yolu bulmussunuzdur.

Asıl sorun ne biliyormusunuz: Iliskilerde bir zaman sonra iletisimi ve cabayi birakiyorlar ve böyle durumlara yol aciliyor. Zamaninda esine odaklanip iliskini canlandirmaya secseydin elin öküzün bir kac tatli sözü gözünü boyamazdi. Hayatinda "heycan yok" diye hissettin, al sana dram gibi aksiyon. Ben konu sahibi kinamak icin yazmiyorum, cünkü hepsi insan oglunun zayifligi. Eşe ve cocuklara üzüldüm, ama en azindan kendisi icin dogru olani yapip ayrilmis ve sacmalayarak kendi hayatini kaydirmamis. Konu sahibi de insallah daha saglikli kararlar almistir ondan.sonra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…