- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 30
İyimisiniz?Belkide çoğunuz bu yazıyı okurken her şey bitmiş olacak benim adıma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyimisiniz?Belkide çoğunuz bu yazıyı okurken her şey bitmiş olacak benim adıma.
Yazık ya böyle yorumları okuyunca dahada üzülüyorum: (Bir aile dağılmış, üzüldüm. Kimse ahkam kesmesin çünkü bu işler başına gelmedikçe bilemez. Sokaktaki adam laf atsa pis sapık dersin ama bu tarz arkadaşlıktan dönen flört çok evlilik yıkıyor, hem kadın hem erkek için geçerli. Karşınızdaki kadın yada erkek profesyonel bir flörtöz ise sizden en azından bir mola kahvesini koparır, kimisi dur demeyi bilir, kimisi de b hanım gibi kapılır, hele ki evlilik öncesi flört yaşamadıysa ve merakı varsa bu daha çok oluyor.
Size gelince durumunuza üzüldüm ama madem iş bu noktaya geldi karşıdaki kadın da bilmeli, bu adam önce size gelmiş, başkalarına da gidecektir.
Eşine çok üzüldüm, çocuklar da varmış. Adama bi mektup yaz nasıl hataya düştüğünü anlat ve çocuklar için ılımlı bir ayrılık talep et, onlar da perişan olmasın.
Başlık hiç olmamış cınım ya.
Bir anlık falan değil. Bayaga bayaga planlı programlı, bile isteye, yakalanıp devam ede ede birliktelik olmuş bu.
Pişmanlıkta birlikteliğe değil. Yakalanmaya zaten.
Ayrıca adam dogrusunu yapıyorken sizinle görüşmemekte. Zeytinyağı gibi utanmadan suyun üstünde çıkma becerinizden korkmuş belli ki...
Bir de aklıma ister istemez gelen;
3.27 den sonrası Konu sahibine epey tanıdık gelir :)
Eşim laptobumdan açık kalan mailime bakmış. Orada ayrıntılı gelen telefon faturamda kiminle saatlerce konuştuğumu bulması zor olmamış tabiki.
2 adami birden idare etmeye niyet eden bi kadin bu kadar aptalca hareket etmez.açik kalan mail...türlü türlü naneler yedikten sonra af buyrun töbe ettikten sonra ısrarla ayni tlf numarasini kullanmak.. oralar sıkıntıli oralara tekrar odaklan sen...şeytan gibi olur böylesi kadinlar bu hikayedeki kadın o kadın değill...ama var böyleleri sözüm onlara olsun ozman benim..pisliğinizde boğulun.Bir anlık değil mesela olay di mi
Orayı bir düzeltmesi lazım :)
Sonra hiçbirşey konuşmadan ayrılan çift kısmıda olmamış
Konuşulacak ne kalmışsa adama" hee taktım boynuzu mu ne var bunda boşanacak mı? "diyecek
Olur olur
Az daha azmetmeli