Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pisman olsan tekrar yapmazdin pişmanlığın o adamin seni terk etmesine o terk etmese güle oynaya evlenirdin onunla

Aldatma hikayeleri
Vol.393736292:işsiz:
Bu kadar nizami bir yazim sekli.
Bu kadar hikayemsi anlatim.
Ben şu kv yuzunden baba evine donen pamukprensesin de sahte oldugunu dusunuyorum.
Trolluyor musunuz milleti nedir anlamadim ki. Hayir ne zevk aliyorsunuz millet yorum yazdikca.

Bir aile dağılmış, üzüldüm. Kimse ahkam kesmesin çünkü bu işler başına gelmedikçe bilemez. Sokaktaki adam laf atsa pis sapık dersin ama bu tarz arkadaşlıktan dönen flört çok evlilik yıkıyor, hem kadın hem erkek için geçerli. Karşınızdaki kadın yada erkek profesyonel bir flörtöz ise sizden en azından bir mola kahvesini koparır, kimisi dur demeyi bilir, kimisi de b hanım gibi kapılır, hele ki evlilik öncesi flört yaşamadıysa ve merakı varsa bu daha çok oluyor.
Size gelince durumunuza üzüldüm ama madem iş bu noktaya geldi karşıdaki kadın da bilmeli, bu adam önce size gelmiş, başkalarına da gidecektir.
Eşine çok üzüldüm, çocuklar da varmış. Adama bi mektup yaz nasıl hataya düştüğünü anlat ve çocuklar için ılımlı bir ayrılık talep et, onlar da perişan olmasın.
Yazık ya böyle yorumları okuyunca dahada üzülüyorum: (
Bu bir hata değil canım bilerek ve ististeyerek nefsine hskim olamayıp eşini aldatmak denir buna.. Bu erkek içinde geçerli kadın içinde...
Siz bunu normal bir durummuş gibi anlatıyorsunuz...

burda (eşim beni aldattı) diyen kadına acıma ona, def et onu, boşan ondan deniliyor yorumları okuyormda çoğu yorumda hayırlısı olsun denilmiş üyeler kendini kadın yerine koyabiliyorda niye erkeği anlamıyor brn onu anlamadım hayır bunun neresinde var...

Son düzenleme:
Görüştüğüm adam sıfatlı insan müsveddesi asla onu aramamı söyleyerek mutlu hayatına çoktan döndü. Bir ben kaldım kapkara bir gecenin sessiz veyalnızlığında ve bunu fazlasıyla hakettim.
Bu ilişkilerin sonu hep böyle bitiyor hep ! Evet bir sen kaldın ortada , diğer kadınlar gibi ! kandırıldın ve kullanıldın yuvan dağıldı malesef . Özellikle rutin ve ilgi açlığı çeken bütün kadınların yaşadığı son malesef.bu . Allah affetsin. Eşine çok üzüldüm . Boşanmak evet en doğrusu .

o kadar zorluk yasayan, o kadar kötü günlerden gecen nice kadınlar var onlar sizin gibi bi erkeğe sığınmak yerine Allaha sığınıyor , neden yaptınız diye sorsalar eşim ilgisizdi felan dersiniz, bir de anne olacaksınız hiç mi utanmadınız anneliğinizden , esinizin günahı neydi ? Allah ıslah etsin sizin gibi art niyetli olan herkesi.

Ben kocanıza ve sevgilinizin karısına çok üzüldüm.
Siz fazlasıyla hakketmişsiniz,
Ne diyelim geçmiş olsun.

Ben eşinizin yerinde olsam çocuklarımı bile göstermem, size ve karşı tarafa tazminat davası açarım ki diğer adamın karısı da öğrensin. Ikiniz de perişan olun diye maddi manevi elimden geleni yaparım.

Henüz eşiniz bunları yapmadıysa beyefendi bir adammış, ne kaybettiğinizi birkez daha gorun

Başlık hiç olmamış cınım ya.
Bir anlık falan değil. Bayaga bayaga planlı programlı, bile isteye, yakalanıp devam ede ede birliktelik olmuş bu.
Pişmanlıkta birlikteliğe değil. Yakalanmaya zaten.

Ayrıca adam dogrusunu yapıyorken sizinle görüşmemekte. Zeytinyağı gibi utanmadan suyun üstünde çıkma becerinizden korkmuş belli ki...

Bir de aklıma ister istemez gelen;

3.27 den sonrası Konu sahibine epey tanıdık gelir :)

O değil de Cem Yılmaz ne kadar gençmiş burda

Son zamanlarda şahit olduğum bir aldatma/aldatılma olayından sonra aldatan insanların ruh halini, kendince gerekçelerini merak eder olmuştum. Bu konu da itiraf konusu gibi olmuş. Çok tuhaf ya... Benim de bir arkadaş diğer arkadaşı aldattı... Kendim aldatılsam bu kadar etkilenirdim herhalde... Nasıl yaptı bunu diye düşünüp durdum öğrendiğimden beri. Demek böyle böyle aldatıyor/aldatılıyor insanlar. Aman ne bileyim, insanlar çok enteresan.

Eşim laptobumdan açık kalan mailime bakmış. Orada ayrıntılı gelen telefon faturamda kiminle saatlerce konuştuğumu bulması zor olmamış tabiki.

Biraz fazla hikaye gibi.. biraz fazla nasihat gibi.. :işsiz:
Eğer gerçekse "içinizde varmış zaten" diyorum..

Adamın ilgisini görünce hemen balıklama atlamışsınız.. Sonra bela geliyorum demiş..

Bir anlık gönül kayması mı bence defalarca bile isteye gönlünüz razı olmuş.
Keşke evliliğinize eşinize en azından çocuklanıza saygınız olsaydı.
Çok büyük ayıp ve yazık!

Bir anlık değil mesela olay di mi
Orayı bir düzeltmesi lazım :)
Sonra hiçbirşey konuşmadan ayrılan çift kısmıda olmamış
Konuşulacak ne kalmışsa adama" hee taktım boynuzu mu ne var bunda boşanacak mı? "diyecek :KK48:
Olur olur
Az daha azmetmeli
2 adami birden idare etmeye niyet eden bi kadin bu kadar aptalca hareket etmez.açik kalan mail...türlü türlü naneler yedikten sonra af buyrun töbe ettikten sonra ısrarla ayni tlf numarasini kullanmak.. oralar sıkıntıli oralara tekrar odaklan sen...şeytan gibi olur böylesi kadinlar bu hikayedeki kadın o kadın değill...ama var böyleleri sözüm onlara olsun ozman benim..pisliğinizde boğulun.

Ay keşke aileler de duysa. Hatta sevgilinizin karısıda duysa ve bütün arkadaş çevrenize rezil etse sizi. Çok basit bi son olmuş bu. Hiç hakettiğinizi bulmuş gibi değilsiniz.

Bide anlık gönül kayması değil bu, ahlaksızlıkta seviye atlamışsınız. Gönlünüz rahat olmasın diye söylüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X