Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden gerçek olduğuna inanmıyorsunuz ki? Az mı görüyoruz haberlerde, gazetelerde az mı okuyoruz ya da çevremizde az mı yaşıyoruz bunları? Maalesef dünya böyle haysiyet yoksunlarıyla dolu, hepsi hakettiğini bulsun inşaallah

Eğer gerçekse o adam hemen nasıl u dönüşü yapıp beni arama diyor..hem siz bitirmişken özledim diye mesaj atması nedir.nasil bukadar sakin kalabildiniz o adama karsi onu anlayamadım.bide eşiniz arabayı başka yere çekip konuştuğumuzda okadar saat konuşmanın hesabını nasıl verdiniz de inandi,inanması için zeka geriliğinin olması lazım.karisiylami konuştum dediniz.bide hemen düzelmeler filan.hakikaten hikayemiz havada kalmış.ama bu tarz hadiseler oluyor gerçekten.

Eşlerini aldatıp (kadın/erkek fark etmez) günah çıkarır gibi, masum lise aşkıymış gibi kaleme almalarını anlayamıyorum.
Müdafaaları da çok komik 'nefsime uydum, şeytana uydum' Allah nefs vermiş şeytanı yaratmış ama seni hayvandan üstün kılan akıl gibi büyük bir nimette vermiş.
Eşinize yakalanmasanız bu ahlaksızlığı sürdürecekmişsiniz zaten bütün bu rezilliğin üzerine konuşmadan boşanmayı dert etmişsiniz.
Eşiniz gerçekten 'adammış' sizi aleme rezil etmemiş ben olsam boşanma sebebini soran herkese bu iffetsizlikten bahsederdim.

Kocanın öğrenmesine çok sevindim. Allah kimseyi şaşırtmasın kimseye güvenemicez sizin gibiler yüzünden !

Bir anlik pişmanlık değil bu bir anlık olsaydi ikinci kez o adamla yine gizli gizli buluşmazdınız.. bence macera yaşamak istemişsiniz acı bir macera olmuş kusura bakmayın da sizin adınıza üzüldüm diyemicem hakketiginiz yerdesiniz.

Oyle hakkaten

Cok iyi olmus sizin gibi birine.
Daha fazla yorum yapip kinamak istemiyorum ama cidden oh olmus size, on numara bes yildiz olmus.
Adam sessiz sedasiz gitmis enazindan, buna sukredin siz.

Son düzenleme:
O sozde yasak asklarin sonunun guzel bittigi nerde gorulmuski?sonlari hep perisanlik,hep pismanlik...

Pek inandırıcı gelmedi ama eşinize yazık o kadına yazık (İnna lillah inna ileyhi raciun ) eşinizle konuşmayı deneyin en azından belki affeder

Hem cinsim olarak bir üzüldüm bir iyi oldu dedim. Çocuklarınıza ve kocanıza cidden yazık.

EŞini tebrik ediyorum hatta ayakta alkışlıyorum
Allah karşısına onu hak edecek birini çıkarır inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…