Bir anlık gönül kayması ve pişmanlıklarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anneyseniz yazık çocuklara onlara uzuldum ben size değil.siz bir şekılde tekrar hayatınızı kurarsanız amaaa ya o masumlar

Esinle mutsuzmuydunuz.neydi sizi o adama iten veya çeken.daha mi yakışıklıydı daha mi sirdasti.sonuçta cok mutluydum a ldattim olmaz herhalde

Şaka bir yana şeytana uymussunuz herkesin nefsi var anlarim
Vallahi korkuyorum seytan dahi birgün yeter lan her haltı yiyip yiyip benim üstüme atmayın artık diye isyan edecek...
Ve efendim herkesin nefsi var evet ama onuru haysiyeti olan bir nefis bunları yapmıyor, yok ise şekil a daki durum olusuyor. yani anlarim demeyin cunku bunlarin anlasilacak hicbir yani yok.

Esini bir baskasi icin bosamayi göze alan bidahaki esini de öyle bosar. Bundan sonra siz soz olun böyle bir hataya düsmeyin.

Insallah hatanizdan bir kar payi cikarmissinizdir.

Kanim dondu okurken. Uzuldum acikcasi Sizin icin. Insanlar hata yapar Ama O hatayi tekrar yapiyorsan Herseyi goze almissin. Peki degdi mi? Seni yargilamak Bana Hatta bize dusmez. Tovbe et Allah sigin Bu da buyuk ibadetdir. En Cok cocuklarina uzuldum. Zaman herseyin ilacidir. Cocuklariniz var elbette mutlaka mecburen bir araya geliceksiniz okul du vs. Biz insanlar hem iylik hem kotuluk yapmaya uygun yaratilmissizdir. Onun icin Zaman Zaman istiyerek ve ya istemeyerek gunahlara giriyoruz. Unutma kul hakki var Yani bir gun simdi degil Ama Eski esinizden hellallik istiyeceksinizdir Ozaman Belki rahat edersiniz.

arkadaşlar fake bence bosuna güzel parmaklarinizi yormayin. tipik ask i memnu senaryosu :)
valla bizim arkadaşımız öyle benzerini yaşadı ki acaba konu sahibi onun eşi de, konuyu biraz değiştirerek mi anlatıyor diye düşünüyorum şu an

Güzel hikaye. Anlatım hoşuma gitti ama başlık uymamış. Anlatımda pişmanlık hissedilmiyor ve "bir anlık" gönül kayması yok. Kendinizi biraz daha geliştirmelisiniz.

Birkere bitirdin sonra neden döndün anlamadim... ayrica şunu gercekten anlamiyorum evdekinden farki ne disardakinin ?? Neden bu evliler onunki farkliymis gibi baska erkege yada bayana yonelir?? Altindan yada gumustenmi? ? Vallahi haketmissin diyorum ve ekliyorum esine yuvana cocuguna yazik ..

Üzüldüm be.İnsanın kendine ettiğini bütün dünya bir olsa yapamıyor

Edebiyatçısınız sanırım. Böyle trajedik bir olayı böyle sanatsal bir dille aktarmanız takdire şayan.

valla bizim arkadaşımız öyle benzerini yaşadı ki acaba konu sahibi onun eşi de, konuyu biraz değiştirerek mi anlatıyor diye düşünüyorum şu an
ya evet bu dizi senaryolari da gercekten uyarlaniyor zaten :) Ama ne bileyim Allah islah etsin yapilmis bir hata maalesef sonuclarina da katlanilmasi gerekiyor.. Umarım konu gercekse konu sahibi de bir daha boyle bir hataya dusmez.. Arkadasiniza da gecmis olsun bu arada

Diğer adamın karısının da aldatıldığını, eşinin nasıl bir pislik olduğunu bilmeye hakkı var ama o adam sizin kadar açık vermemiş herhalde. Ya da karısı anlamamazlığa geldi belki de.
Büyük konuşmamak lazım, kimse kınamasın kimseyi. Umarım bundan sonra elinizdekilerin kıymetini bilir, yanlış yapmazsınız.
Bide bana nedense bu yazı sanki bir erkeğin kaleminden çıkmış gibi geldi yaa hani örnek olsun size hanımlar, eşlerinizi aldatmayın mesajı vermek istenmiş sanki, gece gece şüphelenmece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…