Bir Anda Ortadan Tüymek

@Mune konu sahibi herkese seri eksi basmış bilginize
Herkese? Komik oluyorsunuz.
Bunu biraz önce apayrı bir başlıktaki mesajıma eksi basan kişi mi söylüyor? Üşenmeden girip mesajımı aramışsınız anneler başlığındaki. Neyse benim için böyle şeylerin önemi yok.
Ama forumdaki psikiyatr arkadaştan niye böyle davrandığınıza dair yardım almanızı tavsiye ederim.

Bence insanların namusuna laf etmek bu kadar kolay olmamalı.
Bekarken cinselligi istediğim gibi yaşayabilirim. Her gün başka biriyle de olabilirim, bu beni bağlar.
Ama delicesine aşık olduğum adamı bırakın fiilen, zihnen bile aldatmadım. İmkanı yok.
Adam da kalkıp onun için havalimani bulunmayan şehire uçak+otobüs 2 vesait gelen, kedisini sahiplenen, parasıyla yatırım yapan, hasta olduğunda ilaç yazdırıp o şehire götüren kadının da onu aldatacağını düşünmesin bi zahmet.

O kadın da akıllı olup kendisine köpek muamelesi çeken bir adamdan da bebek yapmasın o zaman bir zahmet.

O kadın da akıllı olup kendisine köpek muamelesi çeken bir adamdan da bebek yapmasın o zaman bir zahmet.
Bu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Ayrıca cocuk yapmak tek taraflı bir eylem değil yani kuş gibi yumurta üzerine kuluçkaya yatmadım.

Bu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Ayrıca cocuk yapmak tek taraflı bir eylem değil yani kuş gibi yumurta üzerine kuluçkaya yatmadım.
Kimsenin fikrini önemsemediğimde konu açmıyorum mesela.
Gerekli kişilerle özel olarak paylaşıyorum.

Ayni dizilerdeki gibi kadın takıntılı olarak istedigi adamdan hamile kalmak icin plan yapar,planı tıkır tıkır işler ve amacına ulaşır :)

İleride çok pişman olacaksın. Babasına aşık olan biri olarak gerçekten iyi babalarla yetişen kızlar her zaman bir adım öndedir, baba herşeydir. Doğacak bir insan adına karar alıp 'ayrı olalım, babasız yetiştiririm' kararını almak bence çok bencilce bebek için . Olsun ben tek başıma yaparım demekte ne bileyim sen ya da o robot musunuz sadece üreme için o adamı kullanıp çocuk doğurmak için. Bence çocuğunda ileride sana bu konuda kızacak. Çocuk yetiştirmek motive ister, sen de istersin iyi bir adamla beraber birlikte bebek büyütmek, çocuğunda babayla büyümek isteyecek, onun yoksunluğunu hissedecek. O adamın size maddi-manevi destek sağlayacağını asla düşünme, bir süre belki ama hayatına biri girince çocukları olunca ileride kesilecek ve senin çocuğun 'ben sevilmedim babam beni terketti' psikolojisiyle yaşayacak alt üst olacak bir ömür.

Son düzenleme:
Tesekkur ederim yine de yorumunuz için.

Hangi emojiyi kullanacagimi sasirdim. Kizsam mi adina uzulsem mi yoksa sasirsam mi bilemiyorum. Hala adama haksizlik yapmaktan bahsediyorsun :))) Bir bebek heba olacak ama iyi ki ailen arkanda buna sevindim. Keske anne babayi secebilse bebek

Evet biz mukemmel ailelerde dogmadik diye dogacak cocuklarimizi da ayni kadere mahkum etmeliyiz (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…