- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Herkese? Komik oluyorsunuz.@Mune konu sahibi herkese seri eksi basmış bilginize
Bana basmamış.@Mune konu sahibi herkese seri eksi basmış bilginize
Çünkü üye aleni bir şekilde yalan söylüyor :) Nedense taktı bana kafayı, Allah akıl fikir versin.Bana yapmamış
Bence insanların namusuna laf etmek bu kadar kolay olmamalı.Ben 15 yasındaki kızımı yutsam geriye nasıl olur diye düşünürken diyorum ya Katip gerçekten nasıl bu kadar ortada sorunlu aile, sorunlu hayat, sorunlu tercihler ve saglık sorunları varken cesaret edebiliyorlar aklım almıyor.
Ortadoguda savaş içerisinde yaşayanlara kızıyoruz ya neden habire üreyip duruyorsunuz diye.
Aha al işte Meredith de bunların okumuş güya kendini geliştirmiş birisi olarak lacivert versiyonu.
Bir de adam varya boşuna dna testi istemedi.
Evet adam leşşş, adam ayı ama Meredithin de yaşadığı hayatı biliyordu.
Bebek benden mi diye sorması da bundan.
Cinselliği çok fazla özgürce yaşadıgını biliyordu adam ondan buna bebegin babası belki de ben degilim diyebildi.
Aman ya.
Anne kız değişikler.
O kadın da akıllı olup kendisine köpek muamelesi çeken bir adamdan da bebek yapmasın o zaman bir zahmet.Bence insanların namusuna laf etmek bu kadar kolay olmamalı.
Bekarken cinselligi istediğim gibi yaşayabilirim. Her gün başka biriyle de olabilirim, bu beni bağlar.
Ama delicesine aşık olduğum adamı bırakın fiilen, zihnen bile aldatmadım. İmkanı yok.
Adam da kalkıp onun için havalimani bulunmayan şehire uçak+otobüs 2 vesait gelen, kedisini sahiplenen, parasıyla yatırım yapan, hasta olduğunda ilaç yazdırıp o şehire götüren kadının da onu aldatacağını düşünmesin bi zahmet.
Bu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.O kadın da akıllı olup kendisine köpek muamelesi çeken bir adamdan da bebek yapmasın o zaman bir zahmet.
Kimsenin fikrini önemsemediğimde konu açmıyorum mesela.Bu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Ayrıca cocuk yapmak tek taraflı bir eylem değil yani kuş gibi yumurta üzerine kuluçkaya yatmadım.
Ben bebegimle ilgili soru sormamışım. Başka bir durumla ilgili soru sormuşum :)Kimsenin fikrini önemsemediğimde konu açmıyorum mesela.
Gerekli kişilerle özel olarak paylaşıyorum.
Bu konuda beğenmedim atabilir, banlıydı zaten. Mesajları yeni görüyor. Alakasız konularda seri beğenmedim atmak yasak.@Mune konu sahibi herkese seri eksi basmış bilginize
2 ay değil miydi? Ben de böyle hatırlıyorum.2 yıl yalan bence birkaç ay önce taksici vardı
Diğer mesajları görmemiştim. Son kaldığım yerden okuyorum da.Bu konu açıklığa kavuştuNooption sayesinde :)
Tesekkur ederim yine de yorumunuz için.İleride çok pişman olacaksın. Babasına aşık olan biri olarak gerçekten iyi babalarla yetişen kızlar her zaman bir adım öndedir, baba herşeydir. Doğacak bir insan adına karar alıp 'ayrı olalım, babasız yetiştiririm' kararını almak bence çok bencilce bebek için . Olsun ben tek başıma yaparım demekte ne bileyim sen ya da o robot musunuz sadece üreme için o adamı kullanıp çocuk doğurmak için. Bence çocuğunda ileride sana bu konuda kızacak. Çocuk yetiştirmek motive ister, sen de istersin iyi bir adamla beraber birlikte bebek büyütmek, çocuğunda babayla büyümek isteyecek, onun yoksunluğunu hissedecek. O adamın size maddi-manevi destek sağlayacağını asla düşünme, bir süre belki ama hayatına biri girince çocukları olunca ileride kesilecek ve senin çocuğun 'ben sevilmedim babam beni terketti' psikolojisiyle yaşayacak alt üst olacak bir ömür.
Hangi emojiyi kullanacagimi sasirdim. Kizsam mi adina uzulsem mi yoksa sasirsam mi bilemiyorum. Hala adama haksizlik yapmaktan bahsediyorsun :))) Bir bebek heba olacak ama iyi ki ailen arkanda buna sevindim. Keske anne babayi secebilse bebekMerhaba herkese,
Sanırım bir süreliğine açacağım son konu olacak.
Rica ediyorum beni üzecek bir üslupla yorum yapmayın. Kalbim kırık ve üzgünüm. Siz yorum yapıp geçiyorsunuz ama zaten duygusallığın dibine vurmuşum oturup ağlıyorum.
Durum üzerine annemle istişare ettik. Ben bebeği dünyaya getireceğim, bunu önceki konumda dile getirmiştim.
Annemin de bana tembihlediği şeyler oldu. Ama annem fazla gururlu, hafif de katı kalpli sayılabilir dışarıdaki insanlara karşı. Annemin dediği şey; bu adama ihtiyacım olmadığı, onu yerden engelleyip hatta numaramı değiştirip sosyal medya hesaplarımı vs kapatmam yönünde. Bana ulaşamaması için.
Bu adam hatta çocuk diyeyim gelgit akıllı. Geçen hafta bana ulaştığındaki dediği şey beni engellemişsin her yerden cart curt bunun kavgası yapıldı. Baba olabilecek çaptaki bir adam karnındaki benim de çocuğum der bununla ilgili iletişim kurar. Odağı bu olur. Sonrasında bebekle ilgili şeyler sordu. Hamilelikte libidonun nasıl olduğuna, beni özlediğine, düşündüğüne varana kadar. Konuşma esnasında fark edememişim ama gerçekten çok saçma, saçmalık ötesi. Daha ağır laflar da yazardım da yazamıyorum.
Her iletişimimizde kendimi kötü hissediyorum. Stres oluyorum, çarpıntım tutuyor.
Hiçbir açıklama yapmadan gitmek adama, aramızdaki bağa, yaşadıklarımıza haksızlık olmaz mı? Mantıklı yönüm ağır basınca şimdiye kadar çoktan yapmış olmalıydın diyor, duygusal yanım belki ufak da olsa her şeyin düzelmesi için şans vardır diyor da bu da saçmalık ötesi yaşanılan şeyler unutulacak gibi değil. Onunla konuşup gidersem yine kavga edeceğiz, huzurum kaçacak. Kolay bir süreçten geçmiyorum. Şimdiden hamile olduğumu hissetmeye başladım. Ağrılarım oluyor, kendimi şişmiş hissediyorum, duygularım çabuk yükseliyor. Tek istediğim huzurla dinlenip kafamı dinlemek.
Ek olarak bazılarının iddia ettiği gibi adamla evlilik falan düşünmüyorum. Ailem buna asla izin vermeyeceklerini söylediler zaten bütün detayları öğrenince.
Dönülmez fevri bir karar vermeden önce size de sormak istedim. Çünkü sonradan tükürdüğümü yalamak istemiyorum.
Evet biz mukemmel ailelerde dogmadik diye dogacak cocuklarimizi da ayni kadere mahkum etmeliyiz (!)Çok bağlandım. Tüm odak noktam o oldu diyebilirim. Düzenli olarak terapiye devam ederim, çocuğu da düzenli olarak pedagoğa götürürüm. Aramızda kaç kişi mükemmel ailelerde doğdu ki? Çoğu evlerde kavga dövüş içerisinde büyüyor çocuk. Belki ebeveynler bir olmasa çok daha mutlu olacaklar.
Fiziksel darp etmesine izin vermemissiniz Allahtan iyi ki psikolojinizi darp.etmis (!)Beni kimse darp etmedi, edemez de zaten. Çarpıtmasanız olayları.
Zaten sirf bu yuzden cocuk yapip cocugun da hayatini mahvediyorsun.Yoruldum artık. Tekrar biriyle tanış, flört et, bir ton aşama. Sonrasında her şeyin sarpa sarma ihtimali de var.