Bir Anda Ortadan Tüymek

:| emin misin bak böyle böyle annenin istediğinin tam tersi olacak. Bari geç olmadan annene görüştüğünü söyle
Adam çocuğunun doktor kontrolüne gelmek istiyor hayır demeye hakkım olmadığını düşünüyorum.
Annem her gün soruyor yazdı mı Xxx diye. Zaten onun düşündüğü direkt yurtdışına gitmemiz. Daha birkaç saat önce aradı ismine yurtdışında daha rahat kullanabilecegin bir isim ekletmeyi düşünür müsün dedi Melisa gibi..

Kesinlikle öyle ama olaylar olurken 20 yıl sonrasını kimse düşünmüyor maalesef ve faturası mutlaka anneye çıkıyor. Maddi manevi destek olmak zorunda. Özellikle erkek çocuksa bir kere değil yüz kere düşünmek gerek çünkü zor süreçler var.

Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için.

İstemeyen birine ebeveynlik yaptırılamıyor ama malesef öyle bir durum da var. Adam verir 3 kuruş nafaka çekilir, ne yapabilirsin ki? Keşke o kadar kolay olsa o işler. Zorunda dememizle zorunluluk hasıl olmuyor. Normal evlilikler bitince bile baba yalan olup gidebiliyor, görüş günü umrunda olmayan adamlar biliyorum. Kadınlar bir gün yalnız kalma riskini de düşünmeli çocuk yaparken.

Arada bizi haberdar et merak ederim ben dilerim en güzel şekilde yoluna girsin herşey kızgınlıklar bitince, kucağına alınca minişi bambaşka olacak inanıyorum
Özelden de yazabilirsiniz bana
Dün kalp atışlarını dinledim ilk defa. Hayatımda deneyimledigim en en en güzel anlardan biriydi.
Bakalım. Haftaya babası doktor kontrolü için eşlik edecek, bulunduğum şehire gelip.

Şuanki mevcut durumu geriye alamaz bebek olmuş artık. Hatalar mutlaka karşılıklıdır belki o adam da kucağına alınca onu hissedince bağ kurabilir o fırsatı vermeden bilemez ki. Tamam nafaka verip çekilmek kendi tercihi de olabilir ama en azından anne buna sebep olmayacak ve ilerde vicdan azabı yaşamayacak çocuğuna karşı. Belki annenin karşısına biri çıkar çocuğun babasından çok daha iyi babalık yapar vs herşey ihtimal ama adam yasal olarak yapması gerekenleri yapmalı. Evlenmiş, Aile olmuş ama asla baba olmayı haketmeyen milyonlarca erkek vardır eminim onlar da apayrı bir konu

Bence de görmek isterse görsün komple koparma taraftarı değilim ben de fikir olarak. Senden bağımsız olarak bir bağları var neticede yarın bir gün beni niye kopardın diyebilir baba görmek istemezse o zaman başka tabi ama baba çocuk ilişkisi ikisini bağlayacak minnoşta büyüdükçe görür bir cok şeyi. Doğurmaya karar vermişsin bunun ötesi yorum saçma artık

O da doğru, olduğu kadar artık..

Konu sahibi aşırı pembe dizi kafasında bir romantizm yaşamıyor mu ya. sanki Rosalinda izleyerek büyümüş
Dimi ama iyi bir adamdan çocuk yapıp mutlu bir şekilde yaşamak varken çocuğunu leş bir adamdan yapıyor sonra bu çocuklar sorunlu anne , babanın yükünü yıllarca çekiyor.Sorsan şimdi bebeğe doğmadan aşık olmuştur, herşey onun içindir bla bla boş muhabbetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…