- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Adam çocuğunun doktor kontrolüne gelmek istiyor hayır demeye hakkım olmadığını düşünüyorum.:| emin misin bak böyle böyle annenin istediğinin tam tersi olacak. Bari geç olmadan annene görüştüğünü söyle
Tanıyamadım sizi :)anna sen ne ara büyüdün de anne oluyorsun
Kesinlikle öyle ama olaylar olurken 20 yıl sonrasını kimse düşünmüyor maalesef ve faturası mutlaka anneye çıkıyor. Maddi manevi destek olmak zorunda. Özellikle erkek çocuksa bir kere değil yüz kere düşünmek gerek çünkü zor süreçler var.Kesinlikle katılıyorum.
Benim eşimin anne-babası eşim 3 yaşındayken boşanmış. Eşim 18 yaşına gelene kadar haftasonları babasıyla görüşmüş. Daha sonra kendinden yaşca büyük bir kadınla(20 yaş kadar) ilişki yaşamaya başlamış. Babası oğlunu o ilişkiden kurtarmak adına büyük kavga etmiş. Eşimde baba otoritesine alışkın olmadığı için babasıyla görüşmeyi kesmiş.
Ebeveynlerimiz bizlerin rol modelleri. İki tarafta çocuğu yetiştirirken söz sahibi olmalı, sorumluluk almalı.
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için.Asla o bebeğin sorumluluğunu tek alma sonra çok çok pişman olursun. Onun hayatından çıkmak ona zaten daha konforlu hayatı sunman olur. Gurur yapılacak mevzular değil bebeğinize de haksızlık olur hayatından çıkarmak. İsterse büyüdüğünde kendi görüşmez ama bu kararı onun adına almayın çünkü baba sevgisine ihtiyacı olacak. Sadece kendinizi düşünmeden sakince karar verin zaman değiştirir belki de herşeyi
Arada bizi haberdar et merak ederim benÇok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için.
İstemeyen birine ebeveynlik yaptırılamıyor ama malesef öyle bir durum da var. Adam verir 3 kuruş nafaka çekilir, ne yapabilirsin ki? Keşke o kadar kolay olsa o işler. Zorunda dememizle zorunluluk hasıl olmuyor. Normal evlilikler bitince bile baba yalan olup gidebiliyor, görüş günü umrunda olmayan adamlar biliyorum. Kadınlar bir gün yalnız kalma riskini de düşünmeli çocuk yaparken.Kesinlikle öyle ama olaylar olurken 20 yıl sonrasını kimse düşünmüyor maalesef ve faturası mutlaka anneye çıkıyor. Maddi manevi destek olmak zorunda. Özellikle erkek çocuksa bir kere değil yüz kere düşünmek gerek çünkü zor süreçler var.
Özelden de yazabilirsiniz banaArada bizi haberdar et merak ederim bendilerim en güzel şekilde yoluna girsin herşey kızgınlıklar bitince, kucağına alınca minişi bambaşka olacak inanıyorum
Şuanki mevcut durumu geriye alamaz bebek olmuş artık. Hatalar mutlaka karşılıklıdır belki o adam da kucağına alınca onu hissedince bağ kurabilir o fırsatı vermeden bilemez ki. Tamam nafaka verip çekilmek kendi tercihi de olabilir ama en azından anne buna sebep olmayacak ve ilerde vicdan azabı yaşamayacak çocuğuna karşı. Belki annenin karşısına biri çıkar çocuğun babasından çok daha iyi babalık yapar vs herşey ihtimal ama adam yasal olarak yapması gerekenleri yapmalı. Evlenmiş, Aile olmuş ama asla baba olmayı haketmeyen milyonlarca erkek vardır eminim onlar da apayrı bir konuİstemeyen birine ebeveynlik yaptırılamıyor ama malesef öyle bir durum da var. Adam verir 3 kuruş nafaka çekilir, ne yapabilirsin ki? Keşke o kadar kolay olsa o işler. Zorunda dememizle zorunluluk hasıl olmuyor. Normal evlilikler bitince bile baba yalan olup gidebiliyor, görüş günü umrunda olmayan adamlar biliyorum. Kadınlar bir gün yalnız kalma riskini de düşünmeli çocuk yaparken.
Bence de görmek isterse görsün komple koparma taraftarı değilim ben de fikir olarak. Senden bağımsız olarak bir bağları var neticede yarın bir gün beni niye kopardın diyebilir baba görmek istemezse o zaman başka tabi ama baba çocuk ilişkisi ikisini bağlayacakÖzelden de yazabilirsiniz bana
Dün kalp atışlarını dinledim ilk defa. Hayatımda deneyimledigim en en en güzel anlardan biriydi.
Bakalım. Haftaya babası doktor kontrolü için eşlik edecek, bulunduğum şehire gelip.
8. Haftaya gireceğim.Kaç haftalık şuan?
4 hafta sonra ultrasonda zıpladığını göreceksin.,8. Haftaya gireceğim.
Şuanki mevcut durumu geriye alamaz bebek olmuş artık. Hatalar mutlaka karşılıklıdır belki o adam da kucağına alınca onu hissedince bağ kurabilir o fırsatı vermeden bilemez ki. Tamam nafaka verip çekilmek kendi tercihi de olabilir ama en azından anne buna sebep olmayacak ve ilerde vicdan azabı yaşamayacak çocuğuna karşı. Belki annenin karşısına biri çıkar çocuğun babasından çok daha iyi babalık yapar vs herşey ihtimal ama adam yasal olarak yapması gerekenleri yapmalı. Evlenmiş, Aile olmuş ama asla baba olmayı haketmeyen milyonlarca erkek vardır eminim onlar da apayrı bir konu.
Dimi ama iyi bir adamdan çocuk yapıp mutlu bir şekilde yaşamak varken çocuğunu leş bir adamdan yapıyor sonra bu çocuklar sorunlu anne , babanın yükünü yıllarca çekiyor.Sorsan şimdi bebeğe doğmadan aşık olmuştur, herşey onun içindir bla bla boş muhabbetlerKonu sahibi aşırı pembe dizi kafasında bir romantizm yaşamıyor mu ya. sanki Rosalinda izleyerek büyümüş
Çok eski konularından tanıyorum, kk da çok aktif değilim tanımaman normalTanıyamadım sizi :)
Bu adam bakire bir kız bulur ve evlenir. Tam böyle birine benziyor çünkü. Çocuğu da arada bir görür.O da doğru, olduğu kadar artık..
Aynen valla hiç bulamaz edemez, bunu kim alır demesin. Kuyruk oluyor bu yaramaz heriflerin kapısında.Bu adam bakire bir kız bulur ve evlenir. Tam böyle birine benziyor çünkü. Çocuğu da arada bir görür.
Ben adamın da ailesinin de konu sahibini kendilerine yakıştırdığını ve yakıştıracağını düşünmüyorum. Aman neyse. Herkes kendi belirlediği hayatı yaşıyorAynen valla hiç bulamaz edemez, bunu kim alır demesin. Kuyruk oluyor bu yaramaz heriflerin kapısında.