- 7 Ağustos 2023
- 1.125
- 1.979
- 34
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Öyle ya da böyle yeğenimizdir sahip çıkalımHatun Mayıs analarına yazmaya başlamış bile. Bu bebe artık KK'nın official bebesi, fahri yeğenimizdir.
Bir de her yere saldirmissin inanilmazsin..Sen böyle değildin orta yaş krizi falan mi?
Ben mi saldırmışım acaba yoksa bu sizin hunharca 83838 tane ileti yazmanız mi saldırmak sayılıyor? :)Bir de her yere saldirmissin inanilmazsin..
Meredith kararın bebeğine devam etmekse lütfen yipranacagin ortamlardan uzak dur, kendini ve bebeyi korumaya çalış, burası iyi gelmiyorsa kapat git .Ben mi saldırmışım acaba yoksa bu sizin hunharca 83838 tane ileti yazmanız mi saldırmak sayılıyor? :)
Ozur dilerim ya gercekten yorumlarin hepsi o kadar hakliydi kiBen mi saldırmışım acaba yoksa bu sizin hunharca 83838 tane ileti yazmanız mi saldırmak sayılıyor? :)
Forumu whatsapp gibi kullanmazsanız çok iyi olur.Ozur dilerim ya gercekten yorumlarin hepsi o kadar hakliydi ki
Ay ozur dileriim şıracığım. Konuyu gormemistim de bir gordum allah artik gormemeyi tercih edecegim.Forumu whatsapp gibi kullanmazsanız çok iyi olur.
Düşüncelerimizi tek bir mesajda toplayıp öyle mesaj atıyoruz. Son 2 sayfada birer cümlelik 7 mesajınız var.
Adam bilseydi boyle hayatini mahvedecegini eminim senden o yumurtayi bile almazdiBu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Ayrıca cocuk yapmak tek taraflı bir eylem değil yani kuş gibi yumurta üzerine kuluçkaya yatmadım.
Bizzat canımı acıtmak için böyle bir şey yazmanız :)Adam bilseydi boyle hayatini mahvedecegini eminim senden o yumurtayi bile almazdi
Teşekkür ederim naif yorumunuz için.Meredith kararın bebeğine devam etmekse lütfen yipranacagin ortamlardan uzak dur, kendini ve bebeyi korumaya çalış, burası iyi gelmiyorsa kapat git .
Bana hep derlerdi lisede falan Pucca gibi yazsana sen diyeay konularını puccanın blogunu okur gibi okuyorum valla devamı ne olacak beklemedeyim. hesabını kapat diyenler olmuş kapatma pls..
yazsana cidden ben okurum ciddiyimBana hep derlerdi lisede falan Pucca gibi yazsana sen diye
Asla o bebeğin sorumluluğunu tek alma sonra çok çok pişman olursun. Onun hayatından çıkmak ona zaten daha konforlu hayatı sunman olur. Gurur yapılacak mevzular değil bebeğinize de haksızlık olur hayatından çıkarmak. İsterse büyüdüğünde kendi görüşmez ama bu kararı onun adına almayın çünkü baba sevgisine ihtiyacı olacak. Sadece kendinizi düşünmeden sakince karar verin zaman değiştirir belki de herşeyiMerhaba herkese,
Sanırım bir süreliğine açacağım son konu olacak.
Rica ediyorum beni üzecek bir üslupla yorum yapmayın. Kalbim kırık ve üzgünüm. Siz yorum yapıp geçiyorsunuz ama zaten duygusallığın dibine vurmuşum oturup ağlıyorum.
Durum üzerine annemle istişare ettik. Ben bebeği dünyaya getireceğim, bunu önceki konumda dile getirmiştim.
Annemin de bana tembihlediği şeyler oldu. Ama annem fazla gururlu, hafif de katı kalpli sayılabilir dışarıdaki insanlara karşı. Annemin dediği şey; bu adama ihtiyacım olmadığı, onu yerden engelleyip hatta numaramı değiştirip sosyal medya hesaplarımı vs kapatmam yönünde. Bana ulaşamaması için.
Bu adam hatta çocuk diyeyim gelgit akıllı. Geçen hafta bana ulaştığındaki dediği şey beni engellemişsin her yerden cart curt bunun kavgası yapıldı. Baba olabilecek çaptaki bir adam karnındaki benim de çocuğum der bununla ilgili iletişim kurar. Odağı bu olur. Sonrasında bebekle ilgili şeyler sordu. Hamilelikte libidonun nasıl olduğuna, beni özlediğine, düşündüğüne varana kadar. Konuşma esnasında fark edememişim ama gerçekten çok saçma, saçmalık ötesi. Daha ağır laflar da yazardım da yazamıyorum.
Her iletişimimizde kendimi kötü hissediyorum. Stres oluyorum, çarpıntım tutuyor.
Hiçbir açıklama yapmadan gitmek adama, aramızdaki bağa, yaşadıklarımıza haksızlık olmaz mı? Mantıklı yönüm ağır basınca şimdiye kadar çoktan yapmış olmalıydın diyor, duygusal yanım belki ufak da olsa her şeyin düzelmesi için şans vardır diyor da bu da saçmalık ötesi yaşanılan şeyler unutulacak gibi değil. Onunla konuşup gidersem yine kavga edeceğiz, huzurum kaçacak. Kolay bir süreçten geçmiyorum. Şimdiden hamile olduğumu hissetmeye başladım. Ağrılarım oluyor, kendimi şişmiş hissediyorum, duygularım çabuk yükseliyor. Tek istediğim huzurla dinlenip kafamı dinlemek.
Ek olarak bazılarının iddia ettiği gibi adamla evlilik falan düşünmüyorum. Ailem buna asla izin vermeyeceklerini söylediler zaten bütün detayları öğrenince.
Dönülmez fevri bir karar vermeden önce size de sormak istedim. Çünkü sonradan tükürdüğümü yalamak istemiyorum.
Bana ulaşmaya çalıştı. Mesaj attı yanıt vermedim. Haftaya yanıma gelecek, doktor kontrolüne eşlik etmek için.Haftasonu geçti iletişim kurdunuz mu?
Kesinlikle katılıyorum.Asla o bebeğin sorumluluğunu tek alma sonra çok çok pişman olursun. Onun hayatından çıkmak ona zaten daha konforlu hayatı sunman olur. Gurur yapılacak mevzular değil bebeğinize de haksızlık olur hayatından çıkarmak. İsterse büyüdüğünde kendi görüşmez ama bu kararı onun adına almayın çünkü baba sevgisine ihtiyacı olacak. Sadece kendinizi düşünmeden sakince karar verin zaman değiştirir belki de herşeyi
:| emin misin bak böyle böyle annenin istediğinin tam tersi olacak. Bari geç olmadan annene görüştüğünü söyleBana ulaşmaya çalıştı. Mesaj attı yanıt vermedim. Haftaya yanıma gelecek, doktor kontrolüne eşlik etmek için.