Bir Anda Ortadan Tüymek

Ben mi saldırmışım acaba yoksa bu sizin hunharca 83838 tane ileti yazmanız mi saldırmak sayılıyor? :)
Meredith kararın bebeğine devam etmekse lütfen yipranacagin ortamlardan uzak dur, kendini ve bebeyi korumaya çalış, burası iyi gelmiyorsa kapat git .

Forumu whatsapp gibi kullanmazsanız çok iyi olur.
Düşüncelerimizi tek bir mesajda toplayıp öyle mesaj atıyoruz. Son 2 sayfada birer cümlelik 7 mesajınız var.
Ay ozur dileriim şıracığım. Konuyu gormemistim de bir gordum allah artik gormemeyi tercih edecegim.

Bu da beni bağlar bu konuda fikrinizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Ayrıca cocuk yapmak tek taraflı bir eylem değil yani kuş gibi yumurta üzerine kuluçkaya yatmadım.
Adam bilseydi boyle hayatini mahvedecegini eminim senden o yumurtayi bile almazdi

Meredith kararın bebeğine devam etmekse lütfen yipranacagin ortamlardan uzak dur, kendini ve bebeyi korumaya çalış, burası iyi gelmiyorsa kapat git .
Teşekkür ederim naif yorumunuz için.
Çok güzel insanlar da var burada, destek oluyorlar sagolsunlar, iletişim kuruyoruz. Sürekli bir laf etme peşinde olanları umursamıyorum. Elbet kötü yorumlar olabilir her yorum benim hoşuma gidecek tarzda olacak değil ama bizzat uğraşan, canımı yakmaya çalışanlar da var. Dedikleri için değil, onlar için üzülüyorum. Gerçekten çok mutsuz insanlar.

Asla o bebeğin sorumluluğunu tek alma sonra çok çok pişman olursun. Onun hayatından çıkmak ona zaten daha konforlu hayatı sunman olur. Gurur yapılacak mevzular değil bebeğinize de haksızlık olur hayatından çıkarmak. İsterse büyüdüğünde kendi görüşmez ama bu kararı onun adına almayın çünkü baba sevgisine ihtiyacı olacak. Sadece kendinizi düşünmeden sakince karar verin zaman değiştirir belki de herşeyi

Kesinlikle katılıyorum.
Benim eşimin anne-babası eşim 3 yaşındayken boşanmış. Eşim 18 yaşına gelene kadar haftasonları babasıyla görüşmüş. Daha sonra kendinden yaşca büyük bir kadınla(20 yaş kadar) ilişki yaşamaya başlamış. Babası oğlunu o ilişkiden kurtarmak adına büyük kavga etmiş. Eşimde baba otoritesine alışkın olmadığı için babasıyla görüşmeyi kesmiş.
Ebeveynlerimiz bizlerin rol modelleri. İki tarafta çocuğu yetiştirirken söz sahibi olmalı, sorumluluk almalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…