Bir Anda Ortadan Tüymek

Ilaçlar tamamen kesilir kısmı tamamen yanlış. Biri diğerine çevriliyor vs vs. Bu konu çok gerdi beni. Hala fetal Dna diyor Yüce Rabbim.

Doğru, kar zarar hesabı yapılır ve başka grup ilaçlar değerlendirilir. İlk üç ay çoğu ilaç kesilir diyeyim, yanlış ifade etmişim düzelttiğin için teşekkürler.

Adam iliskide de böyledir yahu. Temel noktası cinselliktir.
Bunun normal zamanda farklı olduğunu düşünmüyorum. Hamilelik oluştuğu icin değişecek değildi. Konun sahibinin hayaliymis o sadece, elinde patlamış.
E tamam cinsellik odaklı olabilir de ilişki.
İstemediği bir bebeği var ortada.
Kadın hamile .
Hala cinsellik demesi agır abaza demek ki ne bilim tuhaf geldi burası.

Nasil aliyor goz gore gore basina belayi, bu neyin inadi. Geliyordu gelmekte olan.

Olan olmuş artık, kararlı da. Bari en sağlıklı haliyle geçirsin; adamın dibine dibine girip kendini de tetikleyecek sinir stres derken, ilaç konusunda zaten sorumsuzca davranmış, ciddiyim o ilacın (Aynı ilaç olduğunu düşünüyorum) kutusunun bir tarafı sadece gebelik uyarısı ile dolu.

Gercekten su dünyada benim karsıma cıkan adamlar garip diyordum da bu forumu okuyunca valla gariplik yokmuş 🤣
Deli midir nedir ne bilim rahatsız demek ki adam yada bize yanlış aksettıriliyor .
Bi de benden ne bekliyon ben kocan mıyım diyor kadına. Duygusal zekası hava sıcaklığı ile aynı bu kadar herife köylü halimle ben denk gelmiyorum, oha diyorum artık.

Olan olmuş artık, kararlı da. Bari en sağlıklı haliyle geçirsin; adamın dibine dibine girip kendini de tetikleyecek sinir stres derken, ilaç konusunda zaten sorumsuzca davranmış, ciddiyim o ilacın (Aynı ilaç olduğunu düşünüyorum) kutusunun bir tarafı sadece gebelik uyarısı ile dolu.
Offff ilaçsız haliyle şoka sokmuştu beni bu konu, aman Tanrım ya gerçekten şu an.

Aşırı sorumsuzsun.
Neyse yazılanlar yazıldı ama yine buraya geleceksin ve konular açacaksın.
Acılara yürüyorum ama korkmuyorum tavrının kırıldığı noktada o yapıştığın nedenlerin varya bir bir itiraf niyeliğinde tokat gibi çarpacak suratına ama dönüp hadi ben gidiyorum diyemezsin.
Hastalık halinde ilaç kullanırken hamile kalman o çocukta bir anomaliye sebeb olursa bunun vicdanını nasıl üstleneceksin merak ediyorum.
Bu türlü ilaçları kullanan ve çocuk yapmak isteyen kişiler önce doktor kontrolunden geçer ve ilaç değişikliğine giderek ya da bir süre farklı ilaçlarla süreç atlatılarak bir gebelik takvimi önerilir.
Sizin ki yaptım oldu minvalinde bir durum ve korku da yok.
Basit bir röntgen filmi için bile gebelik şüphesi var mı diye soruyorlar.
Büyük cesaret hem de çok büyük

Bu konuda geçen konusundan bu yana özel mesajla yırtınıyorum, perinatologla acil gorusmen lazim diye ki D ile başlayan ilaç olduğunu bile bilmiyordum. Ama 3-4 kez fetal Dna yaptıracağım diyor. Onun hasarini o test olcmez diyorum. Anlatıyorum dinlemiyor.
Doğru, kar zarar hesabı yapılır ve başka grup ilaçlar değerlendirilir. İlk üç ay çoğu ilaç kesilir diyeyim, yanlış ifade etmişim düzelttiğin için teşekkürler.
Ben de size medeni davranışlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Acaba gereksiz biri gelip de üyeliğimi ifşalamasın diye bu üyeligimle açtığım konularda zaman gibi şeyleri bizzat yansıtmamış olabilir miyim? Mesela normalde de 26 yaşındayım, 27 dedim.

Fuckbuddy değildik. Hatta size de özel mesajla ispatlayacağım.

İftira atmak bu kadar kolay mı sizin için?

Bir tanesinden hamile kalmış? Bir kadına da yatmadığı kalmamış muamelesi yapmak iğrenç. Merak etmeyin özel mesajla kanıtlarım.
Kendinizi ifşa ettiğiniz için rahatça yazıyorum yoksa site politikası gereği biz çift üyeliği olan kişileri durumu suistimal etmedikleri sürece gizli tutarız.

Diğer üyeliğiniz banlıyken bu üyeliğinizle girip yorum yazamazsınız konu açamazsınız bu bir 2. üyelik kuralıdır, ki siz bu kuralı çok iyi biliyorsunuz zira size 10/06/2019 tarihinde 2. üyelik kurallarını yazmışım sizde kabul etmiş ama o dönemde de uymamışsınız, yönetim de gerekli müdahaleyi yapmış.

Konularınızda halihazırda banlı olan üyelere haksızlık değil mi bu yaptığınız?
Onlar cevap hakkını kullanamazken siz 2. üyeliğin nimetinden yararlanayım yapamazsınız.
Kurallara uymadığınız için haziranaski üyeliğinizi iptal ediyorum, Meredith Grey üyeliğinizin de banlı kalma süresini 1 gün uzatıyorum.

ya bu adam hayvanı uyut diyen pislik herif değil mi? bide ondan çoçuk yaptın üstüne aferin adam 3 dk zevk için senin peşinde sana bayılmıyor aferin annende napiosun kızım diyip konuşmuyor onada aferin .Gerçekten çoçuğa acıdım siz yardım almalısınız, çoçuk büyütmek bakmak babasız ki babası o olsa bile hayırsız bir dünyada zor hiç mi büyüğünüz yok size otur oturduğun yere demiyor

Bu arada üyenin fake olduğunu düşünen varsa rica ediyorum topiklere “yazdıklarına inanmıyorum üye fake” yazmayın, şüpheniz varsa şikayet et butonunu kullanın.

Üyenin iletişim bilgileri var, bu yazdıklarının gerçek olduğunu kanıtlamaz ama iletişim bilgilerini aldığımız üyelere aksi ispat edilene kadar fake işlemi yapamayız, söylediklerini doğru kabul ederiz.

Bu konuda geçen konusundan bu yana özel mesajla yırtınıyorum, perinatologla acil gorusmen lazim diye ki D ile başlayan ilaç olduğunu bile bilmiyordum. Ama 3-4 kez fetal Dna yaptıracağım diyor. Onun hasarini o test olcmez diyorum. Anlatıyorum dinlemiyor.

Ben de size medeni davranışlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Kararını vermiş O gittiği yere kadar gidecek. Açıkçası çocuğunun sağlığının önceliği olduğunu düşünmüyorum; yoksa daha başka konularda çırpınıyor ve endişe taşıyor olurdu. Ya da daha hayalperest bir yerden mi görüyor, gerçekleri kavramasını zorlaştıracak kadar iyimser kalmaya mı odaklı bilemeyeceğim. Bakarsanız bizim alakamız yok, biz daha endişeliyiz bu konuda gibi bir görüntü oluşuyor böyle de.

X