Bir Anda Ortadan Tüymek

Evet kiz taksici daha duzgundu o acidan onun da kendjnce baska manyakliklari vardi ama olsundu.
Bu polis zaten berbat biriydi. Meredith bakıyordu buna. Dönmüş dolaşmış yine ona yapışmış. Çok üzüldüm. Resmen hayatını kendi elleriyle bitirdi yetmedi yanına günahsız bir bebeği ekledi :KK43:

10 saat taksici dinlemis insanim ben
Bana kimse Merdeith fake diyemez bcbcbcb🤣
ilk üyeliği banlanmış 2. üyeliği ile cevap yazıyo sohbet ediyo insanlarla burda saatlerdir
bu bile yeterli inandırıcı bulmamam için
bu forumda zaten bi kaydı var neden başka üyelik kaydı açıp başka biriymiş gibi başlıklar açıyor ?
bunu moderatörden izin alarak yapmış olması durumu kafamda normalleştirmiyor
bu bile güvensizlik oluşması için yeterli bana göre

Taksici iyiydi demek kızlar :KK70:
Valla sevgililerinden hiç biri iyi değildi. Hele şey vardı boynunu morartıp gönderdiği sevgilsi vardı. Ailesi boynunu mor görünce çocuğa o kızdan ayrılacaksın demişti. Peki bu çok dindar çocuk ne yapmıştı Meredith ile cinsellik yaşamaya devam etmişti sonra da defolup gitti

ilk üyeliği banlanmış 2. üyeliği ile cevap yazıyo sohbet ediyo insanlarla burda saatlerdir
bu bile yeterli inandırıcı bulmamam için
bu forumda zaten bi kaydı var neden başka üyelik kaydı açıp başka biriymiş gibi başlıklar açıyor ?
bunu moderatörden izin alarak yapmış olması durumu kafamda normalleştirmiyor
bu bile güvensizlik oluşması için yeterli bana göre

Eğer fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin. Sürekli konuya fake yazıp durmayın çünkü bu yasak banlanırsınız

X