bır anda gıttı:( cok kotuyum lutfen yardımcı olun

3 aylık ilişkide kaç defa ayrılıp barıştınız
Ve böyle bağlandınız :işsiz:

Aklım almıyor benim böyle saçma sapan ilişkileri
Ayrilip barismadik daha once ayrilmadik sadece tartismalarimiz oluyordu kavga edip sonra barisiyorduk anlaminda soyledim. Her gun birlikteydik insan alisiyor baglaniyor ..

Büyümemiş daha.. boyle tripli bor erkege ilerde tahammul etmesi zor olur. Ayriligi da katakulleye getirip sıyırmış kendini. Bi kac yil once gorustugum cocuk vardi o geldi aklima. Bizim iliski kopma noktasina grlmisti. Bana "bitiren ben olmicam" demisti ama benim bitirmem icin elinden geleni yapmisti.

Büyümemiş daha.. boyle tripli bor erkege ilerde tahammul etmesi zor olur. Ayriligi da katakulleye getirip sıyırmış kendini. Bi kac yil once gorustugum cocuk vardi o geldi aklima. Bizim iliski kopma noktasina grlmisti. Bana "bitiren ben olmicam" demisti ama benim bitirmem icin elinden geleni yapmisti.
Dediginiz gibi katakulleye getirdi resmen yuzyuze goruselim diyebilirdi ben israrla mesajla konusulcak seyler degil dememe ragmen konus anlt bilmek hakkim fln dedi sonra boyle oldu iste ben ayrilmak icin dememistim :(

Ben babasıyla ilgili ciddi bir durum olduguna inanmadim.

Öte yandan 22 yas cok kucuk bir yas öyle evlilik falan düşünmesi pek mümkün degil. Ki zaten siz de düsünmeyin pisman olursunuz.

Baska birine gönlü kaymış olabilir malum ergenlik caginda henüz ve bu durumu yani tartismanizi kendi lehine cevirip iliskiyi sonlandirmis olabilir diyorum.

Ben babasıyla ilgili ciddi bir durum olduguna inanmadim.

Öte yandan 22 yas cok kucuk bir yas öyle evlilik falan düşünmesi pek mümkün degil. Ki zaten siz de düsünmeyin pisman olursunuz.

Baska birine gönlü kaymış olabilir malum ergenlik caginda henüz ve bu durumu yani tartismanizi kendi lehine cevirip iliskiyi sonlandirmis olabilir diyorum.
Ben de oyle dusunmeye basladim. Baska biri var galiba. Yoksa benden ayri kalamazdi :(

canım üzgünüm ama 25 yaşında olmana rağmen yeteri kadar olgun olmadığını düşünüyorum. Ergen muhabbetleri bunlar ben 18yasinda yapıyordum bunları. hakkında hayırlısı ne diyeyim.

canım üzgünüm ama 25 yaşında olmana rağmen yeteri kadar olgun olmadığını düşünüyorum. Ergen muhabbetleri bunlar ben 18yasinda yapıyordum bunları. hakkında hayırlısı ne diyeyim.
Tesekkur ederim yikici olmayan elestirin icin canim. Belki ilerde kendime cok kizicam bilmiyorum ama su yasima kadar onun yaninda kendim oldugum rahat davrandigim biri olmamisti o yuzden uzuluyorum :(

Kusura bakmayın da sizden ayrılmak için sen ayrılmak istedin ben değil ayağına yatmış kendini temize çıkarcakya vicdanı rahat...

Kusura bakmayın da sizden ayrılmak için sen ayrılmak istedin ben değil ayağına yatmış kendini temize çıkarcakya vicdanı rahat...

Evet bu yuzden su an cok kotu hissediyorum kendimi. Yarin bi gun geldiginde (gelirse o da ) sen beni biraktin diyecek cunku bana daha once ben kimeui yari yolda birakmam demisti..

Hiç üzülme çünkü kaybedince daha çok sevecek o. Ben de terkedildim galiba 1 ay olacak ve yeni yeni kendime geliyorum..demek ki daha hayırlı biriyle karşılaşacağım..

Back