bır anda gıttı:( cok kotuyum lutfen yardımcı olun

E çocuk çünkü.
İnternette erkeklerin olgunlaşma safhalarıyla alakalı çok fazla bilgi bulabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin bu kişiyle. Allah bilir elbette ama sizi üzecek gibi duruyor.

Zaten üzüyor da ben ayrılık ıstemedıgım halde sankı ben ayrılmısım gıbı tavırlar sergıleyıp cektı gıttı

Ama sizde hemen tribe girmişsiniz. Babası hastaymış işte yada başka sorunu olabilir, adam soğuktu diye hemen karşı atağa geçmek çok gereksiz.
Artı her ne kadar niyetiniz bu olmasada neredeyse siz ayrılık konuşması yapmışsınız o sadece son noktayı koymuş.
Çoğu kişi olgun değil demiş ama açıkçası ben sevgilinizin kendince bu durumda bile hemen trip atan soğuk davranan birisi ile yapamam diye düşündüğünü görüyorum ki haklıda.

Olayı çok abartmışsınız siz kendi kafanızda kendinizi kuruntuyla şişirmişsiniz sonuçta bu oldu yani .. o dedi sen dedin kim dedi ben dedim :işsiz:

Sakin bu adama yuz verme. Simdiden her turlu hircinliga alistirip seni sindirmeye calisiyor. Sana saygisizlik etmis, kirmis, bir de neye kirildigini soyleyince isi cikmaza suruyor. Yok kimse seni onun gibi sevmeyecekmis ba ba ba. Sevmesin zaten onun gibi. Yol ver gitsin. Uc bes hafta uzulur sonra daha iyisini bulursun. Yoksa aylarin yillarin aci cekerek gececek. Iliskide saygidan asla asla taviz verme.

(Alıntı yapmadan cevap verırsenız sevınırım)
Kızlar benım 3 aylık bır ılıskım vardı. Neredeyse hergun gorsutugum cok guzel vakıt gecırdıgım onun benı sevdıgı hatta benımle evlılık dusundugu annesı ve kardeslerıyle tanıstırdıgı.. her fırsatta benden asla vazgecmeyecegını soyleyen bırı.. neyse bızım aramızda 3 yas var yanı o benden 3 yas kucuk. Işımızı alır almaz evlenmeyı dusunuyorduk. Gecenlerde babasının hastanede oldugunu duydum mesaj attm bana karsı soguk davrandı seslenmedım sonra aksama tekrar babsını sordum nasıl odlu falan dıye ıyı dedı ben de neden soguksun dedım babam burda hasta senın sorununa bak tarzı bısey dedı ben de bısey demedım tamam dedım deme de zatrn ded bı kac saat sonra aradı bısey yokmus gıbı sonra ben kırıldıgım ıcın bu hareketıne soguk davrandm ertesı gun nıye boyle yapıosun arayıp sormuyosun konusalım halledelım sorun neyse dedı ben de bu duruma kırıldıgımı soyledım daha once de bu tarz bı cıkısması olmustu kafam karsık bız konusunda dedm senın sorun dedıgın sey bu mu falan dedı ben desen anlasmak degıl tartısmak ıstıyosun uzmeyelım bırbırımızı dedım ustume geldı sen kafanda bıtırmıssın falan dedıoyle olsun zaten anca fılmlerde olurdu boyle bı ask senı kımse benı gıbı sevöeyecek falan dedı bıttı mı sımdı dedı ben bıtırıyorum falan demedım sorun ne dedın anlattım dedım tamam dedı heryerden engelledı benı bı arkadasımdan aradım konusmak ıstedım konusmak ısemıyorum dedı suratıma kapattı ordan da engelledı. kızla kendımı kotu hıssedıyorum benım amacım ayrılık degıldı. :KK43: ne yapmalıyım sızce yarıdmcı olurmusunuz lutfen
Arayıp üstünden düşme biraz zaman ver. Babasının durumundan dolayı kötü zaman geçirmiş. Sen de destek olacağına köstek olmuşsun biraz. Durumları düzelince kafasını toplayınca arar belki

yani şu yaşima geldim ögrendigim en iyi bilgi şu; erkekler eger çok büyük laflar ediyorlarsa biliyorum ki kisa sürede bu sözü çigner. Duzgun adamlar yapacaklari seyleri buyuk buyuk sozlerle anlatmaz bu tarz atip tutmalara girmez ama fiiliyat olarak duzgün ilerler. O yuzden sen en sakat noktaya güvenmişsin. Bir erkek atip tutuyorsa ondan kaçmalisin. Sen gibi guzelini gormedim,sen gibi kimseyi sevemem,seni asla birakmicam gibi seyleri söze döküyorsa ve bunu soylerken henuz yeni tanismis iseniz asla aldanmayin. Bilin ki kisa sürede gidecektir:/

Oh kafanı dinle. Evlenince aşk sevgi tükeniyor. Sanırım geriye alışkanlık ya da başkasının olmasın hırsı kalıyor. Yeniden aşık olursun, yeniden seversin. Hayatını yaşa.

Sakin bu adama yuz verme. Simdiden her turlu hircinliga alistirip seni sindirmeye calisiyor. Sana saygisizlik etmis, kirmis, bir de neye kirildigini soyleyince isi cikmaza suruyor. Yok kimse seni onun gibi sevmeyecekmis ba ba ba. Sevmesin zaten onun gibi. Yol ver gitsin. Uc bes hafta uzulur sonra daha iyisini bulursun. Yoksa aylarin yillarin aci cekerek gececek. Iliskide saygidan asla asla taviz verme.

acaba ben mı buyuttum yuzyuze konussaydık boyle olmazmıydı dıyıp duruyorum kendıme kızmaya basladım bu sefer de :(

Arayıp üstünden düşme biraz zaman ver. Babasının durumundan dolayı kötü zaman geçirmiş. Sen de destek olacağına köstek olmuşsun biraz. Durumları düzelince kafasını toplayınca arar belki
Yok ben sureklı sordum mesaj attım nasıl oldu dua edıyorum dıye 3 4 kez sordum sonra aksam gulerek arayıp hıcbısey yokmus gıbı ıyı ya nolsun ıste babam da yatyo demesı cok sasrttı benı o yuzden dedım madem cok kotu degıl durumu bana nıye soguk davranıyosun sabahtan berı dedım

Zaten üzüyor da ben ayrılık ıstemedıgım halde sankı ben ayrılmısım gıbı tavırlar sergıleyıp cektı gıttı
Aferim size kendinize konduruyorsunuz yaa.o niye cekti gitti siz kapiyi acik birakmistiniz zaten tasiyamadi kaldiramadi şerefli sorumluluk almayi defolup gitti...cocuk iste üzülmeyin sutu bitmis yazik napsin annesi kizar sut icmezse

(Alıntı yapmadan cevap verırsenız sevınırım)
Kızlar benım 3 aylık bır ılıskım vardı. Neredeyse hergun gorsutugum cok guzel vakıt gecırdıgım onun benı sevdıgı hatta benımle evlılık dusundugu annesı ve kardeslerıyle tanıstırdıgı.. her fırsatta benden asla vazgecmeyecegını soyleyen bırı.. neyse bızım aramızda 3 yas var yanı o benden 3 yas kucuk. Işımızı alır almaz evlenmeyı dusunuyorduk. Gecenlerde babasının hastanede oldugunu duydum mesaj attm bana karsı soguk davrandı seslenmedım sonra aksama tekrar babsını sordum nasıl odlu falan dıye ıyı dedı ben de neden soguksun dedım babam burda hasta senın sorununa bak tarzı bısey dedı ben de bısey demedım tamam dedım deme de zatrn ded bı kac saat sonra aradı bısey yokmus gıbı sonra ben kırıldıgım ıcın bu hareketıne soguk davrandm ertesı gun nıye boyle yapıosun arayıp sormuyosun konusalım halledelım sorun neyse dedı ben de bu duruma kırıldıgımı soyledım daha once de bu tarz bı cıkısması olmustu kafam karsık bız konusunda dedm senın sorun dedıgın sey bu mu falan dedı ben desen anlasmak degıl tartısmak ıstıyosun uzmeyelım bırbırımızı dedım ustume geldı sen kafanda bıtırmıssın falan dedıoyle olsun zaten anca fılmlerde olurdu boyle bı ask senı kımse benı gıbı sevöeyecek falan dedı bıttı mı sımdı dedı ben bıtırıyorum falan demedım sorun ne dedın anlattım dedım tamam dedı heryerden engelledı benı bı arkadasımdan aradım konusmak ıstedım konusmak ısemıyorum dedı suratıma kapattı ordan da engelledı. kızla kendımı kotu hıssedıyorum benım amacım ayrılık degıldı. :KK43: ne yapmalıyım sızce yarıdmcı olurmusunuz lutfen
Alinti yaparak cevap vermek istedim :) babasi hasta bir adama niye trip atilir bilmem. Esimin babasi hastayken bana kalkip senin adin osman dese biyik burarim. Niye bir de ben uzeyim ki adami. Iliski dedigin hep almak degil ki arada vermek lazim.

Back