- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Julliannaa
Allahtan kendisi birakip gitmis yoksa ailenin karsisina bu adami cikararak cok buyuk mahcup olurdun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatamadım galıba bana ılk soyledıgı gun bana soguk davrandı ama ben bısey demedım bı kac defa da sordum gun boyunca nasıl oldu falan dıye bana sureklı soguk mesajlar atınca ben de artık dayanamadım neden boyle yapıyosun dıyeAlinti yaparak cevap vermek istedim :) babasi hasta bir adama niye trip atilir bilmem. Esimin babasi hastayken bana kalkip senin adin osman dese biyik burarim. Niye bir de ben uzeyim ki adami. Iliski dedigin hep almak degil ki arada vermek lazim.
ilerde daha kötü olacaktı belki deAllahtan kendisi birakip gitmis yoksa ailenin karsisina bu adami cikararak cok buyuk mahcup olurdun
Daha once de benı bı konuda (annesı konusunda) yanlıs anlamıstı bagırmıstı cagırmıstı hıc bsey dememe ragmen benı dınlememıstı bıle telefonu suratıma kapatıp bı daha aramayacagını soylemıstı 1 gun sonra yazmıstı . yanı benı sureklı yanlış anlıyor ben o gunun sabahında hayatım dıye mesaj attım cevap efendım oldu ve gun boyu degsık davrandıAdam hassas bi zamanında yanlış anlama olabilir seviyorsanız kavuşursunuz merak etme seninde bu durumda biraz yumuşak olman gerek bence... o soğuk mesaj atmış olabilir ama o öyle yaptı diye seninde trip atman gerekmezdi şahsi düşüncem eleştirebilirsin tâbi ki :) sıkma canını kafayı toparlasın direkt arar zaten :)
Canım bak bir erkeğe asla annesini eleştirme bunu aşamıyorlar çünkü benimkinin aşması 3 yıl sonunda annesinin "yuvan yıkılsın" sözü ile anladı haklı olduğumu... Yanlış anlama konusuna gelirsek birbirinizi tamamen anlamanız zaten uzun zaman alacak bisey genel anlamda sıkıntı yoksa zamanla onlarda düzeliyor... inşallah herşey gönlünce olsun...Daha once de benı bı konuda (annesı konusunda) yanlıs anlamıstı bagırmıstı cagırmıstı hıc bsey dememe ragmen benı dınlememıstı bıle telefonu suratıma kapatıp bı daha aramayacagını soylemıstı 1 gun sonra yazmıstı . yanı benı sureklı yanlış anlıyor ben o gunun sabahında hayatım dıye mesaj attım cevap efendım oldu ve gun boyu degsık davrandı
Ayrılmak için bahane olmuş o zaman ya. Sen hiç ona ulaşıp mesaj atıp havalandırma iyice. Demek ki onun duyguları seninki kadar yoğun değilmiş. Hiç üzme kendiniYok ben sureklı sordum mesaj attım nasıl oldu dua edıyorum dıye 3 4 kez sordum sonra aksam gulerek arayıp hıcbısey yokmus gıbı ıyı ya nolsun ıste babam da yatyo demesı cok sasrttı benı o yuzden dedım madem cok kotu degıl durumu bana nıye soguk davranıyosun sabahtan berı dedım
yok canım elestırı fln degıldı sadece telde konusurken annesıne bısey dedı oyle yapma gıbısınden bende karısma dedım hanı mudahale etme gıbısınden sonra senmısın onu dıyen actı agzını yumdu gozunu onlar benım aılem onlara bısey dedırtmem falan dıye sankı bısey demısım gıbı.. bagırdı caırdı kaapttı telefonuCanım bak bir erkeğe asla annesini eleştirme bunu aşamıyorlar çünkü benimkinin aşması 3 yıl sonunda annesinin "yuvan yıkılsın" sözü ile anladı haklı olduğumu... Yanlış anlama konusuna gelirsek birbirinizi tamamen anlamanız zaten uzun zaman alacak bisey genel anlamda sıkıntı yoksa zamanla onlarda düzeliyor... inşallah herşey gönlünce olsun...
yok zaten su an yapabılecegım bısey de yok butun kapıları kapattı...Ayrılmak için bahane olmuş o zaman ya. Sen hiç ona ulaşıp mesaj atıp havalandırma iyice. Demek ki onun duyguları seninki kadar yoğun değilmiş. Hiç üzme kendini
durumun aynı oldugunu dusunmuyorum dedıgım gıbı 3 4 defa sordum aradıgında da sordum gulerek ıyı ya nolsun tarzı bı cevap gelınce ben sasırdım sadceBabaannem vefat ettiği zaman kendi işleriyle ilgilenen benim acımın farkında bişe olmayan sevgilimle sırf bu yüzden ayrıldım . Bir daha da dönmedim.
İnsanın sevdikleri söz konusu olunca duyarsızlık kaldıramazlar. Bence ona zaman tanıyın, üstüne gitmeyin
durumun aynı oldugunu dusunmuyorum dedıgım gıbı 3 4 defa sordum aradıgında da sordum gulerek ıyı ya nolsun tarzı bı cevap gelınce ben sasırdım sadce
Bende oyle dusunuyorumO zaman başka bir durum olabilir bu davranışın altında
InsallahBir süre arama yazma , sessiz kal, döner o sana
3 aylık ilişkide kaç defa ayrılıp barıştınızInsallahilk defa bu kadar ayri kaldik her seferinde donuyordu bu sefer sildi heryerden
![]()