• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

Bioderin agdasini aldm dün. Cokk merak ediyor ve sabirsizlaniyorum. Ancak sevgili aycangulun dolunay takvimine ayarlayarak daha yeni yaptim agdayi :-) ekim dolunay tarihini merakla bekliyorum. Bakalim nasil olcak :-) bioder roll on u cok begendm. Daha bi tanesi bitmedi ama koltukalti tuylerimde keskin azalma gozlemledm. Lakin bunu surdukten sonra mutlaka parfum sim surunun. Yoksa ter kokusunu onlemiyor hic

Episiva, daha çabuk etki ediyor gibi ben sadece bıyık için kullanmıştım sonra bıraktım sadece bir kutu kullandım ve geç çıkartıyordu inceltmişti. Şimdi kullanmayı bıraktığım için çabuk çıkıyorlar. Bioder'i bir kutu bile bitirmeden bırakmıştım çünkü daha önce episiva kullandım o çok güzel yapıyordu yüzümü yumuşacık oluyordu.

Ben Bioder'in serumunu 9 temmuzda yaptığım ağdadan sonra kullandım ilk olarak.Koltuk altımdakiler ta iki ay sonra çıktı. Ayrıca normalde alırken canım çok yanıyordu, bu defa canım yanmadı. Bu defa da Aycan'ın tavsiyesine göre aldım, ikinci parti uygulamayı yaptım. Sonuçları paylaşırım.
Ayrıca kolumda bir ben var ve onun üzerinde beni çok rahatsız eden bir kıl vardı. Ben de gözümün önünde olacağı ve gözlemlemesi kolay olacağı için onun üstünde denedim bioderi. Kılın kalınlığı neredeyse yarıya inmişti ve o da olması gerekenden daha geç çıktı. Normalde ben onu yolarım,15-20 güne çıkardı. Bu defa 2,5 ay sonra yarı boyda çıktı. İnşallah gerçekten etki gösterir de verdiğim para ve umutlarım boşa çıkmaz. Mis kokusu da cabası tabii :) Bütün gün insanlara baharat kokuyormuşum gibi geliyor çünkü :)

Son düzenleme:
arkadaşlar benim gittiğim güzellik salonunda müşterilerine uyguluyorlar. Onlardan bilgi aldım. Bioder mutlaka sir ağda yapıldıktan sonra kullanılması gerektiğini, ancak bu yolla tüyleri azaltığını ifade ettiler en az bir yıl da sonuçlar daha net alınıyor dedi. Ben faydasını şu şekilde gördüm. Özellikle yüze yapılan sir ağdadan sonra sonra kullanılıyor. Daha az acı veriyor ve kızarıklıkları azaltıyor. Gerçekten yok etmiyor ama gözle görülür bir şekilde tüylerin çıkmasını azaltıyor.

canım benim kızım kulanıyo üç aydır azalma oluyo am sabır edip düzenli kulanmak gerekiyor

düzenli kullanırsan yarıyo canım.. benim ablam kullanıyo.. çokda güzel azaldı kollarındaki kıllar.. Başka bi tanıdığımda malum bölgesine kullandı onda da azalma var... Bence kullan..

Bütün yorumları okuyamadım ama birkaçınızdan alıntı yaparak sormak istiyorum, ama sorum herkese...
Genelde bir azalma ve geç çıkma sonucuna ulaşmışsınız. Peki bunu sonsuza kadar kullanmak mı gerek, çok azalttık diyelim ama bitiremedik. Kullanmayı kesersek eskiye dönüş olur mu, yoksa kaldığı gibi mi kalır?

1 sene boyunca kullanmıştım ve hiç bir işe yaramamıştı

sonra lazer epilasyona gittim
tüy sorunumda %70 bariz azalma oldu
seansı yarıda kesmek zorunda kaldım şehir değiştirdiğim için
ama yeniden başlıycam o kalan % 20 lik tüylerden de kurtulmak için

kesinlikle tüy sorunu için sadece lazer epilasyon öneriyorum
tabi doktor kontrollu merkezlerde

Son düzenleme:
Lazerden ilk etapta memnun kalıp da sonradan "yazık döktüğüm paraya, başa döndüm, yine çıktılar" diyenlerde çok ortalıkta, kurtulanlar da var, biraz şans galiba,
aycangül adlı üyenin başlığını biliyorsundur, ben onu denemeye karar verdim, sanki de azalmaya meyilli bendeki kıllar, sadece destekleyici uygulamalarla hızlandırmak istiyorum bu meseleyi.

Arkadaşlar yüzümde çok abartılı kıllanma olmamasına rağmen teyzemin önerisiyle yüzümdeki kılları çakmakla yaktım.
şimdi çok pişmanım erkek sakalı gibi sert sert yüzüm. sir ağdayla alıp bioder sürücem.
:18:sonuçlarını size yazarım.. İnşallah düzgün bir sonuç alırım. bana dua edin :)))

Bütün yorumları okuyamadım ama birkaçınızdan alıntı yaparak sormak istiyorum, ama sorum herkese...
Genelde bir azalma ve geç çıkma sonucuna ulaşmışsınız. Peki bunu sonsuza kadar kullanmak mı gerek, çok azalttık diyelim ama bitiremedik. Kullanmayı kesersek eskiye dönüş olur mu, yoksa kaldığı gibi mi kalır?

ben kullandım öle denildiği gibi 8-10 ay falan değil 4 defa felan. hiç bir etkisi olmuyor diyemem. geç çıkıyor daha ince çıkıyor ama çıkıyorda çıkıyor azalma falan olmuyor. ayrıcada amaaan yeter artık sıkıldım deyip bırakınca başladığın noktaya geri dönüyor. karınca yumurtası yağı içinde aynı şey geçerli. sanırım ağdadan sonra cilde birşeyler sürmek kıl kökünü doldurduğundan kılın çıkışını geciktiriyor. ağdadan sonra pudra sürün eminim oda geciktirecektir. üstelik bioderi uygulamak çok zahmetli bir iş. herşeyden önce iğğğrenç bir kokusu var. ayrıca yapış yapış bir ürün krem gibi vücudunuza yediremiyorsunuz şekerli su gibi blap blap. rengide kahverengi. zaten kıyafetlerin mahvoluyo bide yatmadan önce uygulamayı öneriyorlar yastık çarşaf batıyo. denemek isteyene mani olmak istemem. parası bana dokunmaz şansımı denmek istiyorum diyen buyursun alsın ama zar zor parayı denkleştirebileceklere paranızı sokağa atmayın derim. bence ağdadan sonra limon sürün inanın bıraktığı etki bioderden farklı değil üstelikte doğal

Slm Kizlar,
bende artik yüzümdeki tüylere (kil demek daha dogru aslinda) savas acma karari aldim.
Bi arkadasim bir kac hafta sonra Türkiyeye gidecek, ona bioderin kreminden aldirmayi düsünüyorum.
Bir paket kremin fiyati nedir acaba, ve yüzde (yani sadece biyik degil, gercekte tüm yüz sayilir) düzenli kullanimda ne kadar gidiyor? Ben anca yazin gidebilirim Türkiyeye burdada bioder ürünleri satilmiyor, o yüzden ne kadar stoklamam gerek bilmem lazim.

Tümden bitmiyor tüyler diyorlar, ama ben azaltmasina bile raziyim, hatta aldigim zaman daha kalin cikmasin ona bile raziyim yani.
Aynaya bakmak istemiyorum, birisyle yüzyüze konusurken acaba yüzümdeki tüylere mi bakiyor diye düsünüyorum. Anlayacaginiz, hafiften siyirmak üzereyim:37:

Ben iple almayi düsünüyorum. Agda zamanla sarkitir diye duydum, hem yüzüme agda yapmaya pek cesaret edemiyorum.

Slm Kizlar,
bende artik yüzümdeki tüylere (kil demek daha dogru aslinda) savas acma karari aldim.
Bi arkadasim bir kac hafta sonra Türkiyeye gidecek, ona bioderin kreminden aldirmayi düsünüyorum.
Bir paket kremin fiyati nedir acaba, ve yüzde (yani sadece biyik degil, gercekte tüm yüz sayilir) düzenli kullanimda ne kadar gidiyor? Ben anca yazin gidebilirim Türkiyeye burdada bioder ürünleri satilmiyor, o yüzden ne kadar stoklamam gerek bilmem lazim.

Tümden bitmiyor tüyler diyorlar, ama ben azaltmasina bile raziyim, hatta aldigim zaman daha kalin cikmasin ona bile raziyim yani.
Aynaya bakmak istemiyorum, birisyle yüzyüze konusurken acaba yüzümdeki tüylere mi bakiyor diye düsünüyorum. Anlayacaginiz, hafiften siyirmak üzereyim:37:

Ben iple almayi düsünüyorum. Agda zamanla sarkitir diye duydum, hem yüzüme agda yapmaya pek cesaret edemiyorum.

Kendi sitesinde bioderin fiyatları yazıyor
ben sadece tüm vücut jelini kullandım yüz için olanları kullanmadım ne kadar gittiği konusunda bi fikrim yok
mesela Bioder Yüz Serumu 34 TL sanırım serum ayda 3 kere kullanılıyor
Serum, temizlenmiş bölgeye ilk 3 gün günde 1 kez olacak şekilde ve tercihen geceleyin masaj yapılarak uygulanır.

[sıze=3]ben kullandım öle denildiği gibi 8-10 ay falan değil 4 defa felan. Hiç bir etkisi olmuyor diyemem. Geç çıkıyor daha ince çıkıyor ama çıkıyorda çıkıyor azalma falan olmuyor. Ayrıcada amaaan yeter artık sıkıldım deyip bırakınca başladığın noktaya geri dönüyor. Karınca yumurtası yağı içinde aynı şey geçerli. Sanırım ağdadan sonra cilde birşeyler sürmek kıl kökünü doldurduğundan kılın çıkışını geciktiriyor. Ağdadan sonra pudra sürün eminim oda geciktirecektir. üstelik bioderi uygulamak çok zahmetli bir iş. Herşeyden önce iğğğrenç bir kokusu var. Ayrıca yapış yapış bir ürün krem gibi vücudunuza yediremiyorsunuz şekerli su gibi blap blap. Rengide kahverengi. Zaten kıyafetlerin mahvoluyo bide yatmadan önce uygulamayı öneriyorlar yastık çarşaf batıyo. Denemek isteyene mani olmak istemem. Parası bana dokunmaz şansımı denmek istiyorum diyen buyursun alsın ama zar zor parayı denkleştirebileceklere paranızı sokağa atmayın derim. Bence ağdadan sonra limon sürün inanın bıraktığı etki bioderden farklı değil üstelikte doğal
[/sıze]

kesinlikle size katılıyorum vıcık vıcık oluyor ciltde yediremiyorsunuz bir türlü, kokusundan da hiç haz almadım o kadar çamaşırım mahvoldu fakat faydasını da görmedim olan verdiğim parama oldu. şimdi ersağ adlı bitkisel % 100 doğal helal sertifikalı ürünleri kullanıyorum. Her ürünü güzel. Tüy azaltıcısı da %70 oranında azaltıyor ve gec cıkarıyor hem krem gibi cildiniz emiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatı da uygun bioder gibi uçuk değil. Isteyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa temin edebilirim kesinlikle arkasında durabileceğim bir ürün

kıl köklerinin zayıf olduğu bölgelerde işe yarıyor bacağımda işye yaradı bir kere kullandım yarı yarıya azaldı ve çıkanlar çok daha zayıf çıktı diyebilirim, koltukaltım da öyle ama bikini bölgesinde kökler daha güçlü o yüzden çok bi etkisi olmadı.

bir kutu ürün ne kadar gidiyor chann? ne kadara mal oluyor...

kıl köklerinin zayıf olduğu bölgelerde işe yarıyor bacağımda işye yaradı bir kere kullandım yarı yarıya azaldı ve çıkanlar çok daha zayıf çıktı diyebilirim, koltukaltım da öyle ama bikini bölgesinde kökler daha güçlü o yüzden çok bi etkisi olmadı.

bacaklarınız icin ne kullandınız? bnmde batık kıllarım var o yüzden bacaklarımda bioder kullanmayı düsünüyorum

Back