28 Temmuz'da yüz için serum ve koltukaltı için roll-onunu kullanmaya başlamıştım.
Yüzümdeki kıllarda belirgin incelme oldu, ama tüylerin çıkış hızı aynı. Roll-on ise harika 3 tel kıl çıktı, diğerleri de henüz çıkacak gibi gözükmüyor
Hanımlar Merhaba..
Daha öncesinde Bioderin tüy azaltıcı vücut kremini kullanmış memnun kalmıştım...
Şimdi ise tüy Azaltıcı Antiperspirant Roll-On kullanıyorum...İnanılmaz azalma ve seyrelme var..Gözle görülebilir..Tavsiye ederim..
Kimi arkadaşlar etki etmediğini yazmış :101: bende ediyor valla..
iremcim kardeşim yeni kullanmaya başladı
etkisi olacak gibi görünüyor...
zaten kaynım eczacı ve bioder satıyor sürekli kullanan bir müşterisi var.o bayan çok faydasını gördüğünü söylemiş kaynıma bizde kardeşime öylelikle almıştık zaten
ben kullanıyorum evet bende roll on un kokusunu alamıyorum ama tuy yonunden gercekten cok basarılı ayrıca ole ter kokusuda gelmıyo burnumaroll-on un ter kokusunu pek önlemediği söyleniyor bu konuda bi bilgis olan var mı ya da bu soruna bi çözm üreten?
bioderin yüz serumu hakkında kötu yorumlar var ama bide krem olarak satılan ürün var kararsız kaldım:26: kremi kulanan arkadaslar varsa iyi veya kötü sonucları yazabılırlermı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?