Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

28 Temmuz'da yüz için serum ve koltukaltı için roll-onunu kullanmaya başlamıştım.

Yüzümdeki kıllarda belirgin incelme oldu, ama tüylerin çıkış hızı aynı. Roll-on ise harika 3 tel kıl çıktı, diğerleri de henüz çıkacak gibi gözükmüyor

Süper..:81::81::81:
Bende çok memnunum roll-on dan...

Ben öyle söyledikleri gibi 6 ay falan kullanmadım. 4 serum bitirdim. Ama zaten ağdayla aldığımız için ağda 3 ayda falan nerdeyse yarı yarıya azalttı. Sonra da bioderi kullanınca tüyler hem daha ince hem de seyrek çıkmaya başladı. Ben memnun kaldım şahsen.

bu paylaşımlar çok iyi olmuş bende en kısa zamanda kullanıcam çok teşekkürler.
biraz pahalı ama değer inşallah

böyle bir ürün çıkardıklarını bilmiyordum.deniyeceğim sayenizde

roll-on un ter kokusunu pek önlemediği söyleniyor bu konuda bi bilgis olan var mı ya da bu soruna bi çözm üreten?

roll-on un ter kokusunu pek önlemediği söyleniyor bu konuda bi bilgis olan var mı ya da bu soruna bi çözm üreten?
ben kullanıyorum evet bende roll on un kokusunu alamıyorum ama tuy yonunden gercekten cok basarılı ayrıca ole ter kokusuda gelmıyo burnuma

roll onun çok belirgin bi kokusu yok, ben kullanıyorum bikaç gğndür, ter kokusu da duymuyorum, etkili bence ter konusunda.
kıl konusunda ise şimdilik bişey söyliyemiycem, bakalım inş işe yarar

bioderin yüz serumu hakkında kötu yorumlar var ama bide krem olarak satılan ürün var kararsız kaldım:26: kremi kulanan arkadaslar varsa iyi veya kötü sonucları yazabılırlermı?

geçen kasımda yazmıştım
ben hem serum hem kremini kullandım
yapış yapı bir his verdiğinden bırakmıştım
her ikisi de zaltıyor ve geciktiriyor ama serum kremden daha etkili
çok düzenli kullanmak lazım
hafif sıcakken ve tüyler yeni alınmışken
zaten üstünde yazıyor ama bazen insan önemsemiyor
ama ihmal ettiğim zamanlarla düzenli ve üstünde yazdığım gibi zamanlar arasında çok belirgin fark oluyordu
1yıldan fazla kullanmıştım; dediğim gibi azaldı ve gecikti ama hepsi tam olarak yeniden çıktığındaki sonuç çok memnun edici değildi
bu yüzden yazın başına kadar uzatıyordum yaz başlayınca alıyordum 2ay falan rahat ediyordum

yalnız kızlar, bioderin kremine 60 serumuna 70 para verdim o zamanlar ve 6 defa falan kullandım
hesaplayınca ve sonucu düşününce kalıcı bir çözüm uygulamak daha mantıklı geldi bana
lazere başladım birçok bölgem için; çok memnun kaldım ve kollarıma da başlayacağım
sseansı 200lira olacak ve diğer bölgelerime bakınca 4 seansta biter diye düşünüyorum

roll-on u ben kullanıyorum.fazla kokusu yok.fakat koku sevmeyenler için ideal.boğuk kokusu yok.ama terlemeyi önlüyor

Merhabalar ben tamamen şansa buldum bu siteyi..yazdıklarınızı okudum bugün baştan sona tek başıma olmadığımı bilmek iyi geldi..benim de tüylenme sorunum var ve gerçekten çok moral bozucu..adet düzensizliklerim yüzünden ilaç kullandım 14 15 yaşlarındayken sonra vücudumda kıllanma başladı çenemdekileri cımbızla tek tük diye alıyodum ah almaz olaydım şimdi önünü alamıyorum o kadar utanç verici ki denemediğim yöntem kalmadı, lazer epilasyon denedim renkleri çok koyu olmadığı için görmedi kökleri turuncu ya olabilir mi böyle bir şey.düzenli olarak sir agda yaptırıp bioder kullandım 1 2 ay sonra sonuç alamayınca bıraktım yine bir hayal kırıklığı iğneli epilasyona gittim o da çenemde koyu renk oluşumna sebep oldu.azalma var gibiydi bi süre yaptıramadım yine çoğaldı :S şimdi doktora gidicem endokrinolojiye test yaptırıcam eger hormonalse kesinlikle ilaç tedavisi degilse de foto epilasyon diye bişey varmış onu düşünüyorum..onun hakında bilgisi olan varsa yardımcı olailir mi? bi de su bioder tekrar kullansam mı diyorum.cok kararsız kaldım..erkek arkadasımla bulusamıyorum utanctan cocuga yüzümü elletmiyorum çok kötü bi duygu inş herkes kurtulur ya..

bioderin yüz serumu hakkında kötu yorumlar var ama bide krem olarak satılan ürün var kararsız kaldım:26: kremi kulanan arkadaslar varsa iyi veya kötü sonucları yazabılırlermı?

bioderin yüz için olan kremini 6 aydan fazla kullandım hiç ara vermedim ama etkisi olmadı bir daha da kullanmam serumlar nasıldır ou bilmiyorum ama kremini önermiyorum

1,5 ay vucut kremini kullanmıstım,az da olsa faydası oldu bana.Ama ağdasından çok çok memnunum.Ciddi anlamda azaltıp inceltiyor tüyleri.

28 Temmuz'da yüz için serum ve roll-on kullanmaya başlayıp, burada gidişatı yazıyordum. Ancak serumu bırakmak zorunda kaldım. Fark ettim ki serumu kullandığım zaman cildim hassaslaşıyor ve sir ağda derimi kaldırıyor. Sir aynı sir, alan aynı kişi, ama cildim çok hassaslaştı... Makyaj malzemeleride alerji yapmaya başlayınca serumu bıraktım. Şikayetlerim geçti. Roll-onu ise kullanmaya devam ediyorum. Kılların çıkışında belirgin gecikme var, ama henüz incelme olmadı.

Bioder tüyleri azaltıp inceltmede kesinlikle etkili. Ben de uzun süre kullandım. Etkisini gördüm. Bir süredir kullanmıyorum cildim dinlensin diye ama tekrar başlayacağım. Ağdası da çıkmış onu da kullanacağım.
Paylaşım için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…