arkadaşlar merhaba. ben siteye yeni üye oldum ve sizler gibi bende bir tüyzedeyim. Ben uzun süredir bir hastanede çalışıyorum. tıbbi personel değilim idare bölümündeyim ama sağlıkla ilgi yeterince bilgiye sahibim, heleki konu kıl tüyse, profesyonel oldum diyebilirim. Benim vücudumda ve yüzümde tüyler var, vücudumdakilerden çok değilsede yüzümdeki tüylerden oldukça rahatsızım psikolojim alt üst oldu gerçekten. Bir çok yöntem denedim kurtulmak için ama hiç birinin faydasını görmedim. öncelikle lazer düşündüm ve bir çok merkezle görüştüm, yüzümdekiler ince olduğundan lazer görmüyo ve zatende lazerin yan etkilerinden dolayı pek de cesaret edemiyorum açıkcası.iğneli epilasyon yaptıran ve yüzünde yaralar bereler kalanları tanıyorum oda mantıklı gelmiyo. gelelim biodere... arkadaşlar bu bioderle ilgili ne kadar kötüleme yapzam azdır gerçekten. ben bu saçmalığı aylarca kullandım, hem o kadar dikkatli ve düzenli kullandımki inanamazsınız. hem serumunu hem kremini,hatta bioderin müşteri hizmetleriylede sürekli irtibat halindeydim, onlar ne derse onu yapıyordum. aylarca kullanım sonunda vardığım sonuç koskoca bir HİÇ.. en ufak bir azalma yada incelme olmadığı gibi tüylerimde artış bile oldu. kullandığım sırada tüyler geç çıkıyodu, bu sizi aldatmasın sakınnnnn, sonuç fiyasko..
Benim hormonel bir sorunum yada polikistik overim falan yok adetlerim gayet düzenli tahlilllerim son derece normal. en güzel bana etki etmesi gerekirken %1 bile azaltmadı yada inceltmedi. aynen fışkırdı tüyler ustelik eskisinden daha fazla.olan aylarca verdiğim parama oldu. inanın o kadar sinirliyim ki, Allaha havale ediyorum bu bioder saçmalığını çıkaranı.. ve etrafımda bir sürü kullanan kişi oldu benle beraber. hepimizde sonuç aynı.. En ufak bir etki yok. Şimdi bir süredir karınca yumurtası yağı kullanıyorum. Onunda pek bir faydası olduğunu söyleyemicem. Aynı zamanda limon tuz karışımıda yapıyorum. her yolu deniyorum arkadaşlaşlar ama hangisinden sonuç aldın diye sorarsanız, hiç birinden.. belki bitkisel şeylerle bir azalma oluşabilir, limon tuz karışımı mesela.. ben bitkilerin gücüne çok inanırım.. ama lütfen bu bioder saçmalığına kanmayın, sakın,hem zamanınıza hem paranıza yazık.. tabi hayal kırıklığıda cabası..