Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

ben bioder serum ve kremi bacaklarımda ve koltuk altımda kullandım. ancak düzenli kullandığımı söylemicem. yine de yer yer azalma sağladı. özellikle koltuk altında. şimdi de bioder roll on deodorantı kullanıyorum. ter kokusunu ve önlediği ve terlemeyi azalttığı gerçek. tüyler de daha geç çıkıyor gerçekten. tüy probleminden tamamen kurtulsam bile artık bioderin roll onundan vazgeçmem. ancak ilk sürdüğünüzde hemen giymeyin giysilerinizi :S biraz bekleyip öyle giyin, yoksa giysilere lekesi çıkıyor :/

evet ya linki verseydin keşke.. merak ettim..

yüz için olanını kullanıyorum bi aydır. tüy anlamında hiçbir faydasını göremedim. ama mükemmel bir nemlendirici, sivilcelerim fln wardı,hepsini toparladı yüzüm ipek gibi oldu, tüylerim hariç.

yüz için olanını kullanıyorum bi aydır. tüy anlamında hiçbir faydasını göremedim. ama mükemmel bir nemlendirici, sivilcelerim fln wardı,hepsini toparladı yüzüm ipek gibi oldu, tüylerim hariç.

yuz kremı gıbı komplemı suruyorsunnnn yoksa sadece sorunlu bolgeyemıı

bende bu urun hakkında konu acmıstım ama sanırım kımse kullanmıo..

arkadaşlar merhaba. ben siteye yeni üye oldum ve sizler gibi bende bir tüyzedeyim. Ben uzun süredir bir hastanede çalışıyorum. tıbbi personel değilim idare bölümündeyim ama sağlıkla ilgi yeterince bilgiye sahibim, heleki konu kıl tüyse, profesyonel oldum diyebilirim. Benim vücudumda ve yüzümde tüyler var, vücudumdakilerden çok değilsede yüzümdeki tüylerden oldukça rahatsızım psikolojim alt üst oldu gerçekten. Bir çok yöntem denedim kurtulmak için ama hiç birinin faydasını görmedim. öncelikle lazer düşündüm ve bir çok merkezle görüştüm, yüzümdekiler ince olduğundan lazer görmüyo ve zatende lazerin yan etkilerinden dolayı pek de cesaret edemiyorum açıkcası.iğneli epilasyon yaptıran ve yüzünde yaralar bereler kalanları tanıyorum oda mantıklı gelmiyo. gelelim biodere... arkadaşlar bu bioderle ilgili ne kadar kötüleme yapzam azdır gerçekten. ben bu saçmalığı aylarca kullandım, hem o kadar dikkatli ve düzenli kullandımki inanamazsınız. hem serumunu hem kremini,hatta bioderin müşteri hizmetleriylede sürekli irtibat halindeydim, onlar ne derse onu yapıyordum. aylarca kullanım sonunda vardığım sonuç koskoca bir HİÇ.. en ufak bir azalma yada incelme olmadığı gibi tüylerimde artış bile oldu. kullandığım sırada tüyler geç çıkıyodu, bu sizi aldatmasın sakınnnnn, sonuç fiyasko..
Benim hormonel bir sorunum yada polikistik overim falan yok adetlerim gayet düzenli tahlilllerim son derece normal. en güzel bana etki etmesi gerekirken %1 bile azaltmadı yada inceltmedi. aynen fışkırdı tüyler ustelik eskisinden daha fazla.olan aylarca verdiğim parama oldu. inanın o kadar sinirliyim ki, Allaha havale ediyorum bu bioder saçmalığını çıkaranı.. ve etrafımda bir sürü kullanan kişi oldu benle beraber. hepimizde sonuç aynı.. En ufak bir etki yok. Şimdi bir süredir karınca yumurtası yağı kullanıyorum. Onunda pek bir faydası olduğunu söyleyemicem. Aynı zamanda limon tuz karışımıda yapıyorum. her yolu deniyorum arkadaşlaşlar ama hangisinden sonuç aldın diye sorarsanız, hiç birinden.. belki bitkisel şeylerle bir azalma oluşabilir, limon tuz karışımı mesela.. ben bitkilerin gücüne çok inanırım.. ama lütfen bu bioder saçmalığına kanmayın, sakın,hem zamanınıza hem paranıza yazık.. tabi hayal kırıklığıda cabası..

ben gecen hafta yuz serumunu kremini ve roll-on aldım, serumu daha kullanmadım ama digerlerini kullandım, kokusu gayet hoş.
Roll-on bana bantıklı geldi cunku zaten surekli kullandıgımız birşey işe yaramasada bişey fark etmez, ve sonucta hergun kullandıgımız için sonuc alma ihtimali yuksek.
benim kullanan arkadaslarım faydasını gordu, internette yaptıgım arastırmada da memnun olan cok insan var memnun olmayanda... en iyisi deneyip görmek.
sonucları yazacagım

tesekkurler bencede roll on cok mantıklı bnde en kısa zmnda alıp kullanıcam

ben 2004 yılında kremi ilk çıktığı zaman yüzüm için kullanmıştım. o kadar korkunç şekilde sivilce yaptı ki anlatamam. benim zaten problemli, yağlı bir cildim ve o dönemde yaşadığım sıkıntılar vardı. doktorum her üçünün de etkili olabileceğini söyledi. uzun bir antibiyotik tedavisiyle iyileşebildim.
6 gün önce de seruma başladım ama yüzümde değil. bir daha yüzüme sürmem. yüzüme lazer epilasyon yaptıracağım. ama kız kardeşimin bıyık bölgesinde kullandık, onda herhangi bir sorun oluşturmadı. sonuçları paylaşacağım sonradan.
ayrıca jelini de kullanmaya başladık. serumun kokusu ve lekesi var, gerçi leke çıkıyor ama. bir de yapışkanlık hissi. jelde de ilk anda bir yapışıklık oluyor ve yoğun bir jel. az kullanmak lazım bölgeye göre. ama çok güzel kokuyor.
Allah hepimizi kurtarsın acilen :)

ben de bioder kullandim ama duzenli degil.. kullandigim donemlerde tuylerim daha sakin cikiyor.. batiklar da azaliyor, tuyler cikarken farkedilmeden cikiyorlar.. ara ara bosluklar olustu.. ama ara verince ayni sey olmuyor. ara ara bosluklar var yine ama tuyler cikmaya baslarken batiklar olusuyor, ya da yeni alindigi zaman nokta nokta bi hal oluyor puruzlu oluyor. boider bana iyi geliyo diye dusunuyorum.. bunyeden bunyeye fark ediyordur belki .. bilemiyorum ki.
ama ben her banyoda kese de yapiyorum.. yazlari epilasyon makinesi kullaniyorum her hafta aliyorum..

evet kremi yaglı ama ben sadece sorunlu yere suruyorum.
mesela bıyık bolgesi azalsın istiyorum orda zaten cok yag yok ve cok az kullanıyorum, kullanalı 15 gun oldu roll-on u da aynı sekilde ve bence fark etti.
roll-on'u günde iki kere falan sürdügüm bile oluyor.
serumu daha kullanmadım cunku bıyıklarım cıkmadı:)
gerci benim inanılmaz tüyüm yok ama yinede 20günde baya bıyıgım cıkardı ki ben kremi kullanmaya baslamadan bi 10gün once falan aldırmıstım

Serumunu ve roll-onunu kullanmaya başladım.

Roll-on ter kokusunu pek önlemiyor. Ter kokusunu önlesin derseniz gün içinde yenilemeniz gerekli. Yalnız dikkatimi çekti, ağda sonrası kızarıklığı, tahrişi hemen aldı. Cildime iyi geldi.

Yüz serumunu biraz çekinerek kullandım, cildim alerjik. Bir sorun yaratmadı. Kokusu biraz rahatsız edici... Neyse ki 3 gün diyip dayanıyorum :) Birde yatmadan 2 saat önce sürüp yatıyorum. Tüyleri tamamen yok etmesini beklemiyorum. Öyle bir vaadi de yok zaten. Geç çıksın, incelsin, birazda azalsın yeter bana. Yoksa yüzümdeki bu tüyleri sık sık aldırmaktan çok sıkıldım. Birde alınacak uzunluğa gelmesini beklemek, bu sırada insanların bakışları çok rahatsızlık veriyor.

Son düzenleme:
yıllar önce hem yüz hem vücut için serum kullanmıştım 3 ay kadar.. serumun iğrenç kokusu ve yapış yapış halleri yüzünden fazla dayanamamıştım. bugün dayanamadım internetten "hoş kokulu" :)yüz kremini sipariş ettim. bakalım bu nasıl. işe yaramazsa da nemlendirici niyetine sürerim artık napimm...

Hanımlar Merhaba..

Daha öncesinde Bioderin tüy azaltıcı vücut kremini kullanmış memnun kalmıştım...
Şimdi ise tüy Azaltıcı Antiperspirant Roll-On kullanıyorum...İnanılmaz azalma ve seyrelme var..Gözle görülebilir..Tavsiye ederim..

Kimi arkadaşlar etki etmediğini yazmış :101: bende ediyor valla..

evet roll-on kullanmak mantıklı aslında. nasılsa olsa hergün düzenli kullanmıyormuyuz.. en kısa zamanda alayım bir deneyeyim bariiii

evet roll-on kullanmak mantıklı aslında. nasılsa olsa hergün düzenli kullanmıyormuyuz.. en kısa zamanda alayım bir deneyeyim bariiii

Kesinlikle..Alırsınız denersiniz eminim işe yarar yaramasa bile roll-on en nihayetinde..
Ben eczaneden 15.5 tl verip almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…