• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bioder Kullananların Paylaşım Alanı

hayır canım üstünde de yazıyor ayda bir serum kullanıyorsun sadece 3 gün
yani tüyleri aldın sonra 1. serumu aç bir miktar sür.. şişede kalanı oda sıcaklığında ağzına bant vs. yapıştırarak sakla 2. gün kalanı sür ve gene aynı şekilde muhafaza et 3. gün şişede kalanın tamamını sür ve bi sonraki ay diğer serumla aynı işlemleri tekrarla
umarım anlatabilmişimdirkaydirigubbakcemile4

anladım canımda :D 7 güne kadar açık durmalı gibi bişe okudum yok yani 6 aya geçecekse tüylerm veririm her ay ona para ama :( ya geçmezse paracım giderse :D

sen kullandınmı bu arada ?

arkadaşlar bir kaç soru sorucam... bu serumları sadece kırıp mı sürebiliyoruz ısıtma işlemi falan oluyor mu ve bir şişesini bir kaç gün kullanmak istersek nasıl saklıycaz sonuçta ağzı açık olacak....kullanan arkadaşlarım yazabilirler mi? şimdiden teşekkürler

yuhbii canım arkadaş yukarıda bana anlattı ve bende bioderin sitesinde okuduğuma göre ısıtılıyormuş ama sitesinde 7 gün açık durabilir diyor arkadaş kapat ağzını kullan diyor :D ay kafam karıştı bide çok para ya :(

ya ben de çok tahriş oluyo limon sürmeye korkuyorum zaten nokta nokta izler kalıyo cildimde epilasyondan sonra ve geçmiyo bu noktalardan nası kurtulunur bilen var mı

bioder ağda kullanan var mı ısıtın 10 15 dk yazıyo ama plastik olduğundan erimez mi bi kapta ısıtılınca

ben kullanıyorum çok memnunum.
buraya yazmıştım ama galiba site yenilendiğinden silinmiş msjım.
ilk alışımda bile geç geldi kıllar 2. de tüy gibi oldular.
artık daha az canım acıo.
tamamen bitirmez ama en azından seyrelir.

bi kapta ısıttığında erimiyo çokda güzl kokuyo =)

ben kremi ilk ciktiginda denemistim; gece boyunca dursun yazdigi icin yikamamistim yapis yapis les gibi hissederek uyuyamamistim;
sonra serumu cikti onu aldim ama o da ayni sekilde ve ben bu histen rahatsiz oluyorum.
kullandigim sure boyunca gecikme ve azalma kesinlikle oldu ama biraktiginiz zaman tuyleri almayi da birakmak lazim sanirim cunku almaya devam ettikce eski hallerine donuyorlar...
kullandigim donemler rahattti ama su an kullanmiyorum ve hala fazlalar...:19:

ya ben de çok tahriş oluyo limon sürmeye korkuyorum zaten nokta nokta izler kalıyo cildimde epilasyondan sonra ve geçmiyo bu noktalardan nası kurtulunur bilen var mı

sanırım batıktan bahsediyorsun? daha çok epilasyon aletiyle alınca oluyor o. tuz peeling etkisi yaptığı için bacakları güzelleştirdiğini düşünüyorum. ve yumuşatıyor da. özellikle de kaya tuzu olmalı. kalın turşuluk tuzlardan. limonun zaten renk açıcı özelliği var. yine de tahrişe etkisi için kesin birşey söyleyemiyorum deneyip gözlemlemen gerekir

epilasyondan önce talk pudra sürersen tahrişi azaltabilirsin. sonrasında da rahatlatıcı birşeyler kullanmayı deneç buz gibi. 'spa salt milk' adlı hoş bir deniz tuzu var. renk açıcı leke giderici beyazlatıcı yumuşatıcı özelliği var. ancak yurtdışından geldi bana. ordaki teyzem kullanıyor çok memnun. onda da batık sorunu var. şu an çok rahat. 'yoko spa salt milk' yazarsan nette bulabilrisin. tuzun haricinde sabun ve kremi de bulunuyor. üstlerinde inek resmi var süt içerdiği için.

tr de bulunur mu bilemiyorum. daha önce burda karşılaşmadım ancak süt içeren ürünler kullanabilirsin. Johnson & Johnson'un bebek sabunu var sütlü o da çok iyi eskiden onu kullanıyordum yumuşacık yapıyor cildi. ve kaba tuzu da duşta peeling yerine kulanabilirsin. ıslak cilde sürüp 3 dk bekletip yıkıyorsun. yumuşaklığını hissedersin zaten. denersen önce peeling yap (tuz) sonra sabunla yıka. umarım işe yarar

teşekkürler paylalaşımın için, ben de yeni almıştım ama bu yorumu okuduktan sonra lzer epilasyonun daha kalıcı olduğunu düşünmeye başladım...devamlı bioder kullanacak halimiz yok nede olsa, bide bu bioder Türk markasıymış...ne derece güvenli onu da bilmiyorum ama güvenlidir heralde...gene de tüyler eski haline dönüyorsa kullanmayı bırakınca çok gereksiz :19:

tuz ve limondan bahsetmişsiziniz nasıl uygulanıyo?

bacaklar için, bir kabın içine 2-3 kaşık kalın tuz koy. üstüne limon sıkarak ıslat. ne çok az nede çok sıvı olmayacak şekilde. (tuzun miktarı kullanacağın alana göre değişir. önemli olan tüm bölgeye uygulaaycak kadar olması)
cildine sürüyorsun 3-4 dk sonra limon kuruyunca tuzları silkele. birkaç saat yada 1 gün su değdermemek tüylerin uzamasını geciktirmek için daha iyi ama yıkarsan da yumuşaklığını hissedersin.

ayrıca batık sorununda (epilasyondan sonra tüyler siyah nokta şeklinde leke gibi kalıyorsa) tüyleri aldıktan sonra jiletle üstünden gitmeyi dene. ve limon-tuz umarım yararını görürsünüz iyi günler

ben bir buçuk aya yakındır bioder krem artı serum kullanıyorum sadece yüz bölgeme gerçekten işe yarıyo tüyler zayıfladı şimdidedn ve geciktiriyo çıkmasını tekrar eski haline döner mi diosunuz ya kullanmayı bıraktıktan sonra:(( ben yinede en azından kutu krem ve serum bitene kadar deva edicem inşallah etkisi sürekli olur... bu arada sir ağdasını da denedim bioderin çok memnun kaldım en kısa tüyleri bile alıyo ve çok az acı verio artık etkiyi yaşayıp görcez.....:44:

Ben sadece yüz için serum kullanıyorum 2 ay kullandım bu 3. ayım olacak ve faydasını da gördüm tüyler geç çıkmaya başladı ve azaldığını da hissediyorum.Ayrıca sıcak suda beklettim patlama felan olmadı bazı arkadaşlar patlıyor demiş de bende öyle bi sorun olmadı şişeyi açtıktan sonra sıcak suda bekletiyorum hiç bişi olmuyo.Bi de bioder tanıtım kağıdında kullanım bırakılırsa tüyler geri dönmüyor diye yazıyorBen aslında inanıyorum çünkü bioder köklere etkiliyo ve kökler kuruduktan sonra geriye döneceğini sanmıyorum.Ayrıca çok da yorucu diil ayda sadece 3 gün kullanıyorum.Öyle sabır işi kim bekleyecek 6 ay felan die canınızı sıkmayın ayda 3 gün nedir ki :1:

çoğu kişi uygulama yarım bırakılırsa tüyler yeniden çıkıyor demiş ... bioderi yeni kullanmaya başladım inşallah geriye dönmez... dönerse vay halimizee :5:

arkadaşlar benim tüylerle ilgi açtığım konuya bir göz atın derim..
ben çok net sonuç aldım.hemde sadece kasımdan beri..hiçbir şey sürmeden..ekstra zahmete girmeden..1 kuruş ödemeden..
isterim ki herkes faydalansın..

arkadaşlar benim tüylerle ilgi açtığım konuya bir göz atın derim..
ben çok net sonuç aldım.hemde sadece kasımdan beri..hiçbir şey sürmeden..ekstra zahmete girmeden..1 kuruş ödemeden..
isterim ki herkes faydalansın..

Arkadaşım linkini verirsen bi bakalım merak ettim.

bende yaklaşık 1 sene bioder kullandım, faydasının çok mucizevi olduğunu söyleyemem, bazı yerler azaldı inceldi, ama kollarım neredeyse hiç değişmedi. bıraktım lazere gittim bende. yani tamamen bitirdiği hayal gibi bişey, sadece azaltıyor inceltiyor. birde yapış yapış tüm giydiklerim leke oluyordu sürerken

mrb arkadaşlar BEN 6 AYLIK ANNEYİM EMZİRİYORUM FAKAT SERUM KULLANMAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM ACABA Bİ YAN ETKİSİ VAR MIDIR?

Back