arkadaşlar benim gittiğim güzellik salonunda müşterilerine uyguluyorlar. Onlardan bilgi aldım. Bioder mutlaka sir ağda yapıldıktan sonra kullanılması gerektiğini, ancak bu yolla tüyleri azaltığını ifade ettiler en az bir yıl da sonuçlar daha net alınıyor dedi. Ben faydasını şu şekilde gördüm. Özellikle yüze yapılan sir ağdadan sonra sonra kullanılıyor. Daha az acı veriyor ve kızarıklıkları azaltıyor. Gerçekten yok etmiyor ama gözle görülür bir şekilde tüylerin çıkmasını azaltıyor.
canım benim kızım kulanıyo üç aydır azalma oluyo am sabır edip düzenli kulanmak gerekiyor
düzenli kullanırsan yarıyo canım.. benim ablam kullanıyo.. çokda güzel azaldı kollarındaki kıllar.. Başka bi tanıdığımda malum bölgesine kullandı onda da azalma var... Bence kullan..
Bioder bende kullandım hâla devam ediyorum.
Kesinlikle paran boşuna gitmiyor.
Bütün yorumları okuyamadım ama birkaçınızdan alıntı yaparak sormak istiyorum, ama sorum herkese...
Genelde bir azalma ve geç çıkma sonucuna ulaşmışsınız. Peki bunu sonsuza kadar kullanmak mı gerek, çok azalttık diyelim ama bitiremedik. Kullanmayı kesersek eskiye dönüş olur mu, yoksa kaldığı gibi mi kalır?
Slm Kizlar,
bende artik yüzümdeki tüylere (kil demek daha dogru aslinda) savas acma karari aldim.
Bi arkadasim bir kac hafta sonra Türkiyeye gidecek, ona bioderin kreminden aldirmayi düsünüyorum.
Bir paket kremin fiyati nedir acaba, ve yüzde (yani sadece biyik degil, gercekte tüm yüz sayilir) düzenli kullanimda ne kadar gidiyor? Ben anca yazin gidebilirim Türkiyeye burdada bioder ürünleri satilmiyor, o yüzden ne kadar stoklamam gerek bilmem lazim.
Tümden bitmiyor tüyler diyorlar, ama ben azaltmasina bile raziyim, hatta aldigim zaman daha kalin cikmasin ona bile raziyim yani.
Aynaya bakmak istemiyorum, birisyle yüzyüze konusurken acaba yüzümdeki tüylere mi bakiyor diye düsünüyorum. Anlayacaginiz, hafiften siyirmak üzereyim
Ben iple almayi düsünüyorum. Agda zamanla sarkitir diye duydum, hem yüzüme agda yapmaya pek cesaret edemiyorum.
Serum, temizlenmiş bölgeye ilk 3 gün günde 1 kez olacak şekilde ve tercihen geceleyin masaj yapılarak uygulanır.
[sıze=3]ben kullandım öle denildiği gibi 8-10 ay falan değil 4 defa felan. Hiç bir etkisi olmuyor diyemem. Geç çıkıyor daha ince çıkıyor ama çıkıyorda çıkıyor azalma falan olmuyor. Ayrıcada amaaan yeter artık sıkıldım deyip bırakınca başladığın noktaya geri dönüyor. Karınca yumurtası yağı içinde aynı şey geçerli. Sanırım ağdadan sonra cilde birşeyler sürmek kıl kökünü doldurduğundan kılın çıkışını geciktiriyor. Ağdadan sonra pudra sürün eminim oda geciktirecektir. üstelik bioderi uygulamak çok zahmetli bir iş. Herşeyden önce iğğğrenç bir kokusu var. Ayrıca yapış yapış bir ürün krem gibi vücudunuza yediremiyorsunuz şekerli su gibi blap blap. Rengide kahverengi. Zaten kıyafetlerin mahvoluyo bide yatmadan önce uygulamayı öneriyorlar yastık çarşaf batıyo. Denemek isteyene mani olmak istemem. Parası bana dokunmaz şansımı denmek istiyorum diyen buyursun alsın ama zar zor parayı denkleştirebileceklere paranızı sokağa atmayın derim. Bence ağdadan sonra limon sürün inanın bıraktığı etki bioderden farklı değil üstelikte doğal
[/sıze]
kıl köklerinin zayıf olduğu bölgelerde işe yarıyor bacağımda işye yaradı bir kere kullandım yarı yarıya azaldı ve çıkanlar çok daha zayıf çıktı diyebilirim, koltukaltım da öyle ama bikini bölgesinde kökler daha güçlü o yüzden çok bi etkisi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?