- 21 Ocak 2013
- 96
- 2
mrb kızlar bende bio-oili biraz önce gidip eczaneden aldım lekelerime sürecem umarım işe yarar..ilerleyen zamanda bildiririm durumu size
canım kulanmaya başlayalı 1 ay olmuş. ufaktanda olsa bi gelişme yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb kızlar bende bio-oili biraz önce gidip eczaneden aldım lekelerime sürecem umarım işe yarar..ilerleyen zamanda bildiririm durumu size
çok önceden oluşmuş sedef rengindeki çatlaklara faydası olur mu acaba bu yağın?
ayy çok merak ettim bnde şimdi=] birisi çıksa keşkee
canım ben bio -oil orjinal satış sitesine baktım .. çatlak - leke - kırışıklık vs.. Için yazıyoo.. Ve kullananların hikayeleri var.. Doğum çatlağı için kullanan çook var ...ama türkiyede orjinali nasıl bulcaz bilmiyomm.....
Şu çatlak illetinden kurtulmak için yapmayacağım şey yok. Her denileni eve doldurdum. Bio oil, yağ karışımları, derma roller çeşitleri, oriflame çatlak kremi etraftan ne duyduysam. Bunu da listeme ekliyorum. Ben doğurana kadar herhalde yorumlar çoğalır da hangisini yapacağıma karar verebilirim.
ben bır aya yakındır kullanıyorum belkıde bır ay oldu tam hatırlamıyorum ama ıncelme ve sılıklesme bırazda olsa var cok cok ıyı durumdamıyım tamamenmı gectı hayır ama ınceltı rengını duzgunlestırdı bakalım 3ay sonunda ne olacak duzenlı kullanmaya calısıyorum arada bır atladıgımda oluyor tabı
sabah aksam kullandım ama 2 3 kere ıhmal ettıgım oldu ama gerı kalanda duzenlı kullandım etkı edıyor valla 2 kere de dermaroller uyguladım cok memnunum ben
yazdiklarini gordumde gulmek tuttu kizz bende aynisi ne varsa aliyorum yag krem bilmem ne oraya gir burayz gir oku bak ay bu nee deli olcaz biz ya aynaya baktigimda kendimi sevmiyorum yaa ins kurtuluruz yaa :)))))))))