Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
arkadaşlar bende 22 nisandan beri kullanıyorum .şuan hamileyim biraz çatlağım oluştu 15 gün önce kadar. hem onun için hemde yüzümde renk dengesizliği var onun için kullanıyorum .yüzümde düzelme var gibi geliyor bana daha uzun süre kullanıcam inşallah işe yarar ben ümitliyim

ben kullanalı 2 buçuk ay olucak ben batık yaraları ve çatlaklar için kullanıyorum aynı zamanda cildim de çok kuru her banyodan sonra cildime komple sürüyororum elim hariç her yerimde etki etti ama ellerim çok aşırı kuru pek etki ediceğini de sanmıyorum :)

Ben de çok methini duyduğum için aldım bu yağı beyaz çatlaklarım var ve en ufak bir etkisini göremedim malesef (2,5 haftadır kullanıyorum) :KK43:

reklamını görünce çok heveslenmiştim ama burada yazılanları görünce galiba bu da çok etkili değil.

canım ben bio -oil orjinal satış sitesine baktım .. çatlak - leke - kırışıklık vs.. Için yazıyoo.. Ve kullananların hikayeleri var.. Doğum çatlağı için kullanan çook var ...ama türkiyede orjinali nasıl bulcaz bilmiyomm.....

slm canim ben yurtidisndayim ama duymadim bir bakayi m neyin nesiymis buu eger iyise ben sizlere soylerim :)) ben frdeyim cunku

Şu çatlak illetinden kurtulmak için yapmayacağım şey yok. Her denileni eve doldurdum. Bio oil, yağ karışımları, derma roller çeşitleri, oriflame çatlak kremi etraftan ne duyduysam. Bunu da listeme ekliyorum. Ben doğurana kadar herhalde yorumlar çoğalır da hangisini yapacağıma karar verebilirim.

yazdiklarini gordumde gulmek tuttu kizz bende aynisi ne varsa aliyorum yag krem bilmem ne oraya gir burayz gir oku bak ay bu nee deli olcaz biz ya aynaya baktigimda kendimi sevmiyorum yaa ins kurtuluruz yaa :))))))))):KK52:

ben bır aya yakındır kullanıyorum belkıde bır ay oldu tam hatırlamıyorum ama ıncelme ve sılıklesme bırazda olsa var cok cok ıyı durumdamıyım tamamenmı gectı hayır ama ınceltı rengını duzgunlestırdı bakalım 3ay sonunda ne olacak duzenlı kullanmaya calısıyorum arada bır atladıgımda oluyor tabı

sen ne kullaniyorsun caniù ben yurtidisindayim trye gelirsem su yaglardan kremlerden alicam burda yok ama o dediginiz bio burda var ama ben hic denemedim bakicam yarna magazalara felan neyin nesi ins iyi gelir :KK1:

sabah aksam kullandım ama 2 3 kere ıhmal ettıgım oldu ama gerı kalanda duzenlı kullandım etkı edıyor valla 2 kere de dermaroller uyguladım cok memnunum ben

canim sen ne kullandin bio mu kullandin onu soylermisin bende alicam ben yurtdisindayim cunku burda ama hic bilmiyorum arastiricam :KK49:

Ben yaklaşık 2-2.5 aydır kullanıyorum bio oili fakat
çataklara herhangi bi etkisini göremedim.gece sürüp
yattımda sabahleyin bacaklarım çok güzel nemlenmiş oluyo
iyi bi bakım yapıyo ama malesef oluşmuş çatlaklarımı
giderebilmemde bi etkisi olmadı.belki oluşmadan sürebilseydim
böyle olmazdı tabi orasını bilemicem :)
oluşmuş çatlaklarda etkisini gören oldu mu ? yoksa sadece
bende mi böyle oldu? :)

Açıkçası ben Bio-oil'e önyargı ile yaklaştım bu zamana kadar pahalı çatlak kremleri kullandım ama hiçbiri tam olarak geçirmedi 25 TL'lik yağ mı geçirecek dedim. öylesine denemek amaçlı aldım eczaneden. Ben 1.5 aydır bacağımın iç tarafındaki ufak bir bölgeye uyguluyorum sabah-akşam. Çatlakların derinliklerinde azalma oldu. Daha önce kullandığım çatlak kremleri arasında Strivectin'i tek geçiyorum ama Türkiye'de fiyatı 425 tl'ye çıktı. Ondan da çok memnundum görünümünü bayağı azaltmıştı. Ama Bio-oil'den de beklemediğim sürpriz bir sonuç aldım şimdiden. Kullanmaya devam ediyorum inşallah işe yarar da ben herkese tavsiye ederim herkese faydalı olur inşallah hep beraber kurtuluruz bu illetten :KK9:

Ben tam bir aydir kullaniyorum yuzumdeki lekelerde inanilmaz bir fark oldu bir ayda hala varlar ama kuculdu ve silindi gibiler vucudumun cok yerindede catlak var onada denemeye karar verdim iki gundur suruyorum lekeler catlaklara oranla minicikler ama catlaklar daha buyukler bu surecte en net uc ayda fayda vermeye baslar nemlendirmeside cok iyi

Bio-oil i kullanalı 2,5 yıl oldu. Çatlaklara bir etkisini görmedim. Belki de benim çatlaklarım çok fazla olduğu için görmedim. Ama ciltte ciddi iyileşmeler renk düzenlemeleri oldu. Ama tca ile de aynı şeyi elde edebilirim diye düşünüyorum. Nemlendşrici olarak kullanıyorum. Tüylenme yapmadı. Göz çevresine kullanılabilmesi de ayrı bir ürün kullanımı gerektirmiyor.

bio oil i kısa bir süre kullandım, yaklaşık 1,5 ay. o da düzenli olarak değil. Çok fazla çatlağım var e bir kutu yağ 5 günde bitiyor bende. Bio-oil in zaten boyutuna sinir oluyorum çok küçük. Alacaksanız 10 kutu falan alın. Bir de şişesi spreyli olsa daha iyi olurmuş, böyle her yere dökülüyor sürerken yarısı boşa gidiyor.
Sonuç olarak etkisini beğendim, herkes bir kere denemeli en azından

Ben de 2 gündür kullanıyorum Bio Oil'i hem kilo alıp vermeye bağlı oluşan bacaklarımdaki çatlaklar hem de yüzümdeki sivilce lekeleri için. Etkisini daha ilk günden inanılmaz derecede gördüm yüzümde. Birkaç ufak sivilce çok hızlı biçimde iyileşme yoluna girdi, normalde hiçbir şey sürmeden temiz tutsam bu kadar olmuyor. Ve çok iyi biçimde nemlendirdi, sivilcelenme yapacak gibi de değil. Bacaklarımda etkisini henüz göremem zaten ama cildi çok iyi nemlendiriyor o yüzden de sağlıklı bir görünüm alıyorsunuz. Minimum 3 ay kullanıp değerlendirmeyi düşünüyorum...

X