Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yurt dışında çok popüler bi ürünmüş .. 3 ay düzenli kullanımda çatlakları yara izlerini yok ediyomuş.. Yabancı sitelerde blogları incedim . Hep olumlu şeyler yazıyo... Kullanan oldumu bio -oil yağı?? Kullan varsa bilgilendirsin
ben ilk şişemin sonuna geliyorum çok iyi bence!
Hadi insallah.. ben ilk sisemdeyim daha umutla kullaniyorum. Sen nasıl bir fark gördün kendinde
Benim popo, bacak üstleri, içleri ve dizkapağında beyaz derin kalın çizgilerim vardı. Dizkapağımdakiler inceydi onlara pek etkisi olmadı. Ama bacaklarımdakiler bariz şekilde silikleşti. Bacak içindede koyu renkli vardı onlar da azaldı. 6ay kullancam mutlaka
Cok güzel bir haber bu :) ozamn kullanmaya devam ..
çatlakları beyaz renkli olup da (oluşalı uzun zaman olmuşsa) olumlu sonuç alan var mı? :44:
İşe yarıyor mu acaba yahuuu yurt dışında baya popüler galiba internete insanlar videolarını koymuş hep. Son zamanlarda Esra Erol un programında da reklamı yapılıyor. Bi denesem mi yahu :44: göğsümde ve kolumdaki çatlaklarr deli ediyo beni
Hevesinizi kırmak istemem ama bende işe yaramadı. Ben sivilce izleri için kullanmıştım.
üzerinde kişilere göre farklılık gösterebilir yazıyor,cildin yağlımıydı ?
çatlaklarda çok iyi sonuçlar alanlar var ve bunu en az 3 ay kullanmak gerekiyor.
bir anda mucize bekleyip geçmesini bekleyemeyiz ki
bende kullanmaya bugün başlayacağım,sonuç alırmıyım bilmiyorum ama denemekten zarar da çıkmaz
Dene tabi zaten almışsın. Sonuçlarını buraya yazarsın.