Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Arkadaşlar yurt dışında çok popüler bi ürünmüş .. 3 ay düzenli kullanımda çatlakları yara izlerini yok ediyomuş.. Yabancı sitelerde blogları incedim . Hep olumlu şeyler yazıyo... Kullanan oldumu bio -oil yağı?? Kullan varsa bilgilendirsin :KK54:

ben ilk şişemin sonuna geliyorum çok iyi bence!

Hadi insallah.. ben ilk sisemdeyim daha umutla kullaniyorum. Sen nasıl bir fark gördün kendinde

Hadi insallah.. ben ilk sisemdeyim daha umutla kullaniyorum. Sen nasıl bir fark gördün kendinde

Benim popo, bacak üstleri, içleri ve dizkapağında beyaz derin kalın çizgilerim vardı. Dizkapağımdakiler inceydi onlara pek etkisi olmadı. Ama bacaklarımdakiler bariz şekilde silikleşti. Bacak içindede koyu renkli vardı onlar da azaldı. 6ay kullancam mutlaka:KK34:

Benim popo, bacak üstleri, içleri ve dizkapağında beyaz derin kalın çizgilerim vardı. Dizkapağımdakiler inceydi onlara pek etkisi olmadı. Ama bacaklarımdakiler bariz şekilde silikleşti. Bacak içindede koyu renkli vardı onlar da azaldı. 6ay kullancam mutlaka:KK34:

Cok güzel bir haber bu :) ozamn kullanmaya devam ..

gerçekten etkili mi çatlaklar için başka bir krem kullanıyorum ama etkisini göstermezse bio-oili de denemek isterim :KK3:

Ben ilk şişemi alalı yaklaşık 1 ay olmuş, o zamandan beri sürdüğümde çoğunlukla günde 1 kez sürebildim o da açıkçası düzenli olmadı yüzüm kadar. Vücut için kullandığım taş çatlasa 10 gün olmuştur arkadaşlar ama bariz bir sıkılaşma ve beyaz çatlaklarda hafifleme belirdi. Başlarken umudum azdı belki o yüzden de düzgün kullanmadım bacaklara ama bu görüntüden sonra günde hiç değilse 1 kez sürmeyi düşünüyorum. Almayı düşünen arkadaşlar, bünyeden bünyeye sonuç mutlaka fark eder ama bence bir denemekten de zarar gelmez:KK34:

merhabaa herkese biraz uzun yazicam sanirim ama bio oil hakkinda dusuncelerimi tamamiyle yazicam sizlere :) , benim basen bacak gogus bolgesinde kisacasi bi cok yerimde inanilmaz cok catlagim var oyleki mayo bile giyemiyorum cok fena derecede , bu catlaklari gidermek icin her yolu denedim kahve limon ikilisi , madecassol diye bi kremi ama hic bisey birazcik bile yaramadi malesef ama gecen ay tesadufen eczaneye gittim ve catlak icin ilac sordum ve biooili onerdiler her zamanki gibi umutsuz bi sekilde basladim nede olsa gecmiycek diye ama kaybedicegim bisey yok diye dusundum ve basladim kullanmaya gunde iki kez kullandim bazi gunler ugrasamadigim icin 1 kez bol masaj yapa yapa uyguladim kollarim kas yapti nerdeyse :KK76: . sonrasinda ilk 10 gun gectikten sonra harbiden kuculduklerini ve eskisi kadar gorunur olmadigini farketttim keske karsilastirma yapmak icin fotograf cekseydim diye cok pisman oldum ama neyse artik cok gec . su an catlaklarimin gorunumunun yuzde 50 azaldigini farkettim inanilmaz mutluyum su an bu kadar sonucu bile gormek beni cok motive ediyor anlatamam nasil bi his oldugunu , :KK16: yanliz vucudun heryerinde ayni sonucu vermiyo bana kalirsa cunku basenlerimdekiler baya azalmasina ragmen gogusumdekilerde yuzde 20 lik bi azalma var ama zamanla onlarda gorunmez olurlar heralde umudumuzu kesmemek lazimm :KK1: , kisaca aranizda benim gibi herseyi denemis ama sonuc bulamamis arkadaslarim varsa onlara bu urunuu kulllanmalarini siddetle tavsiye ederim kaybediceginiz bisey olmaz . bu arada yabanci forumlarda okudumda catlaklariniz mor ise daha iyi sonuc alabilirsiniz diyenlerde var . ben bi deneyin derim ayrica kokusuda inanilmaz guzel :KK42:
sevgilerlee kalin sormak istedikleriniz varsa bilgim dahilinde yaitlayabilirim :KK9:

Merhaba ben bio oili hamileligimin başında aldım kullandım ama fayda etmedi 30.haftadan sonra catlamaya başladım hala kullanıyorum su an 35 haftalık hamileyim ama yeni oluşan catlaklarda da etkisi olmadı ve hamileligimin basindan beri kullandigim halde önlemedi.Bu arada karnim çok da büyük değil görenler 6 aylik zannediyor..

çatlakları beyaz renkli olup da (oluşalı uzun zaman olmuşsa) olumlu sonuç alan var mı? :44:

çatlakları beyaz renkli olup da (oluşalı uzun zaman olmuşsa) olumlu sonuç alan var mı? :44:

evet ben sonuc aldim hatta en az 7-8 senelik catlaklarim vardi ben bu kadar iyilesiceigini tahmin etmemistim , ama cok guzel gorunuyorlar. ilk defa bi urunden boylesine bi sonuc elde ettim herseyi kullanmis biri olarak . sonuna kadar tavsiye ederim bence pisman olmazsiniz . fiyatida cok yuksek bisey degil 20 lira turk parasiyla.:KK42:

İşe yarıyor mu acaba yahuuu yurt dışında baya popüler galiba internete insanlar videolarını koymuş hep. Son zamanlarda Esra Erol un programında da reklamı yapılıyor. Bi denesem mi yahu :44: göğsümde ve kolumdaki çatlaklarr deli ediyo beni :KK25:

İşe yarıyor mu acaba yahuuu yurt dışında baya popüler galiba internete insanlar videolarını koymuş hep. Son zamanlarda Esra Erol un programında da reklamı yapılıyor. Bi denesem mi yahu :44: göğsümde ve kolumdaki çatlaklarr deli ediyo beni :KK25:

bende bugün aldımmmmmm :KK52: eczanedeki kadın da çok övdüüüü :KK23:

Hevesinizi kırmak istemem ama bende işe yaramadı. Ben sivilce izleri için kullanmıştım.

üzerinde kişilere göre farklılık gösterebilir yazıyor,cildin yağlımıydı ?

çatlaklarda çok iyi sonuçlar alanlar var ve bunu en az 3 ay kullanmak gerekiyor.

bir anda mucize bekleyip geçmesini bekleyemeyiz ki :KK34:

bende kullanmaya bugün başlayacağım,sonuç alırmıyım bilmiyorum ama denemekten zarar da çıkmaz :KK31:

Arkadaslar yurt disinda yasiyorum, bio oil bende kullandim. Ama oyle catlaklari yok edecek bir yag degil. Cildi nemlendiriyor evet bazi yara ve dikis izlerini aza indiriyor. Hamilelik ve kilo alip verme de olusan catlaklar biraz da insanin kendi vucudu ile ilgili ve irsi benim annemde hic catlak olusmamis kilolu olmasina ragmen bende de yok, ikiz annesi olmama ragmen. Ama ben clarinsin bir urununu ( yagini )kullanmistim hamileligimde bir cok arkadasim tavsiye etmisti. belki yarari olmustur yada dedigim gibi vucut yapisindandir.

üzerinde kişilere göre farklılık gösterebilir yazıyor,cildin yağlımıydı ?

çatlaklarda çok iyi sonuçlar alanlar var ve bunu en az 3 ay kullanmak gerekiyor.

bir anda mucize bekleyip geçmesini bekleyemeyiz ki :KK34:

bende kullanmaya bugün başlayacağım,sonuç alırmıyım bilmiyorum ama denemekten zarar da çıkmaz :KK31:

Dene tabi zaten almışsın. Sonuçlarını buraya yazarsın. :KK34:

X