bendede cok catlak vardı selılıt ıcın yaptıgım karısım catlaklrmı 2 gunde yok ettıı bence uygulayın kızlar 5 tane lımon 10 tane aspırın 1 tane kucuk sısede satılıyor badem yagı hepsını bı kavanozda karısırın ve gunde ıkı kez surun strecleyın surerken masjıda unutmayın ayrıca 10 ddkkda bacak hareketı yapın 2 gunde sonucu grcksnız ben dnedım umrım yardımcı olmusmdur
bendede cok catlak vardı selılıt ıcın yaptıgım karısım catlaklrmı 2 gunde yok ettıı bence uygulayın kızlar 5 tane lımon 10 tane aspırın 1 tane kucuk sısede satılıyor badem yagı hepsını bı kavanozda karısırın ve gunde ıkı kez surun strecleyın surerken masjıda unutmayın ayrıca 10 ddkkda bacak hareketı yapın 2 gunde sonucu grcksnız ben dnedım umrım yardımcı olmusmdur
MİYUW bize cevap yaz lutfen catlaklar kac senelıktı yenımıydı cokmuydu? ıkı gunde nasıl gectı hemen tamamen mı kayboldular yanı gıttıler oylemı cok guzel ınsallah tamamen gecmıstır ama garıp ıkı gunde gecmesı
2 gündemi geçti mucize yahu bu....çatlakların nerdeydi ve ne kadardı ki geçti yani geçti hafiflemedi vaybe süper denemek lazım masrafsızda ama badem yagını ne kadar koyalım 1 şişenin hepsinimi
kızlae deneyin iki günde geçerse yaparım ama inanmıyorum açıkcası. nasıl geçsin iki günde bide
şimdi denedim hafif sızlıo umarım qeçer....
bende merak ettim .. sonuçları yazzz mutlaka
slm kızlar pek gırmıodm nete neyse ben kullandım bı hafta ama sonra bırrktım çalısıydm yapamdım gerkcekten ama 3.gun benımm tamm popmn ustunde vardı baya annem masj yaptı sonrada ıste bende surdrdm ettım vs vs neyse sonuc olarak 3.gun ablama bak dedım ınanmadı gerckten yok olmustu masaj yapılan yerler prusz olmustu yaa deneyın ne olcak kı vucudnuz belkı bı sonuc verıcek yanı
denemeye değer ... ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur .. kaç gün kullanıcazz .. hiç ara vermeden mi kullanacağız.. günde 1 defa mı yapcazz .. kaç gün devam etcezz ?? bunları yazarsan deneyelim.. ardından nemlendirici falan sürülebilir mi ??
önce 10 tane paketınden cıkardgınız aspırınlerı atın bı kavanoza 5 tane lımonu sıkın ustunede badem yagını koyun aktarda bagdem yagı dıyınce tek verılen o sadece badem yagı yazıo uzerınde hepsnı karıstırın kavanozu sallamanız yeterlı ayrıca 1 ay kullanblırsnız herhangı bır bzlma olmuyor buzdolbında saklamnız gerklı sadce
Bir de aspirinler çeşit çeşit. Coraspin falan da var. Sen hangisinden kullandın? Çok eskilerde hani suyu ağzına alıp yutana kadar dağılıp tadı acılaşan aspirinler vardı ondan mı yoksa diğer modernize edilmiş olanlardan mı?
o pek qiremio bende anlatabilirim cnm qünde sabah akşam yapacaksınız ilk msjında öle qörünüo bende iki kere kullanıom qeçmezse dewamlı kullan yıkadıktan sonra bişe bi kremi kullanmadım
o pek qiremio bende anlatabilirim cnm qünde sabah akşam yapacaksınız ilk msjında öle qörünüo bende iki kere kullanıom qeçmezse dewamlı kullan yıkadıktan sonra bişe bi kremi kullanmadım