Çatlaklar Bio-oil ile 3 ayda çatlağa son ??

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bu güzel haberr... çatlakların eskimiydi senin .. nasıl 2 günde geçer yahuu.. mucize bi formül olmuş o zaman seninki ..ama yazdım bi köşeye .. denerim müsait bi zamanda

en başta konuyu açsaydın ya bizde hemen denerdik

2 gündemi geçti mucize yahu bu....çatlakların nerdeydi ve ne kadardı ki geçti yani geçti hafiflemedi vaybe süper denemek lazım masrafsızda ama badem yagını ne kadar koyalım 1 şişenin hepsinimi

Son düzenleme:
MİYUW bize cevap yaz lutfen catlaklar kac senelıktı yenımıydı cokmuydu? ıkı gunde nasıl gectı hemen tamamen mı kayboldular yanı gıttıler oylemı cok guzel ınsallah tamamen gecmıstır ama garıp ıkı gunde gecmesı

aynı şekilde ona sordum ılk okuldan berı var yanı bı 15 yılı vardı onemlı olan duzenlı kullnman dedi buyüzden qeçmiştir bu akşam denecem size hbr weririm...

2 gündemi geçti mucize yahu bu....çatlakların nerdeydi ve ne kadardı ki geçti yani geçti hafiflemedi vaybe süper denemek lazım masrafsızda ama badem yagını ne kadar koyalım 1 şişenin hepsinimi

ewt badem yaqın hepsini dökceksin öle dio...

kızlae deneyin iki günde geçerse yaparım ama inanmıyorum açıkcası. nasıl geçsin iki günde bide

slm kızlar pek gırmıodm nete neyse ben kullandım bı hafta ama sonra bırrktım çalısıydm yapamdım gerkcekten ama 3.gun benımm tamm popmn ustunde vardı baya annem masj yaptı sonrada ıste bende surdrdm ettım vs vs neyse sonuc olarak 3.gun ablama bak dedım ınanmadı gerckten yok olmustu masaj yapılan yerler prusz olmustu yaa deneyın ne olcak kı vucudnuz belkı bı sonuc verıcek yanı

denemeye değer ... ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur .. kaç gün kullanıcazz .. hiç ara vermeden mi kullanacağız.. günde 1 defa mı yapcazz .. kaç gün devam etcezz ?? bunları yazarsan deneyelim.. ardından nemlendirici falan sürülebilir mi ??

o pek qiremio bende anlatabilirim cnm qünde sabah akşam yapacaksınız ilk msjında öle qörünüo bende iki kere kullanıom qeçmezse dewamlı kullan yıkadıktan sonra bişe bi kremi kullanmadım

İşe yarıyorsa bence bu öneri için ayrı bir topik açalım.
Kullananlar sonuçları paylaşır daha çok deneyim paylaşımı sağlamış oluruz.

Bir de aspirinler çeşit çeşit. Coraspin falan da var. Sen hangisinden kullandın? Çok eskilerde hani suyu ağzına alıp yutana kadar dağılıp tadı acılaşan aspirinler vardı ondan mı yoksa diğer modernize edilmiş olanlardan mı?

ipeğimu sana özelden mesaj atıyorum gelmiyoo..mesaj kutun doluymuş galibaa ... boşaltırsan iyi olur ..öptüm byess

o pek qiremio bende anlatabilirim cnm qünde sabah akşam yapacaksınız ilk msjında öle qörünüo bende iki kere kullanıom qeçmezse dewamlı kullan yıkadıktan sonra bişe bi kremi kullanmadım

tamam cevap için sağol canım ... bu konuyu başlık olarak açalım ipeğimunun dediği gibi orda yazalım faydalı olup olmadığını .. konu sahibi açsa daha iyi olurr

tamam cevap için sağol canım ... bu konuyu başlık olarak açalım ipeğimunun dediği gibi orda yazalım faydalı olup olmadığını .. konu sahibi açsa daha iyi olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…