Binnaz Abla

Kadın adım atınca ama kıymeti olmuyor.
Tabi kadın hatalıysa atabilir .
Ama genel anlamda erkek problemli oluyor yada sıkılıyor o yüzden kadın adım atınca egoları daha da şişiyor cepte görüyor kadını değersizleştiriyor .
Ben hep böyle gördüm aksini hiç görmedim.
Erkekte avcı ruh var çünkü kovalamayı seviyor maalesef özellikle Türk erkeği hala ininden çıkamadığı için tabi.
Yoksa Avrupa'da ilişkiler böyle olmuyor oturuyorlar karşılıklı karar veriyorlar ayrılığa.
Hatta sorunları konuşup kurtarmaya çalışıyorlar olmadı ayrılıyorlar falan filan
Bizde ilişkiler çok toksik

Aynen ben istemeden olsa soguyorum hevesimi kaciriyor yavas hareket eden veya cabalamayan erkek, hic sevmem.

Aynen ben istemeden olsa soguyorum hevesimi kaciriyor yavas hareket eden veya cabalamayan erkek, hic sevmem.
Ay erkekler kız gibi artık.
Tavlarken koşuyor peşinde sonra bir haller oluyor kadın aşık olunca kıymeti kalmıyor.
O yüzden biraz zorlamak hemen teslim olmamsk gerekiyor oyunu kuralına göre oynamak.
Ben çok duygusal yapılıyım kolay bağlanıyorum sonra kıymetşm kalmıyor heralde.
Ama kolay da soğuyorum oda var işte.
Ay bilmiyorum kızlar hayırlısı olsun.
Şu an erkek görmek istemiyorum o derece soğudum

Erkeklerde erkeklik hormonu azaldi, bunun da etkisi ar. Arastirma yapilmis testesteron seviyeleri onceki yy'a gore dusmus baya. Eski erkeklere bakarsan gercekten erkek gibiler, simdikiler dedigin gibi hem biraz kadinsal davranislar hem de olgun degiller, cocuk gibi hareketler. Kararli, cesur degiller, cabasizlar falan. Gerci son donemde kadinlar da sebep bu duruma, erkegin adim atmasi gerekir kesinlikle ben de oyle dusunuyorum, ama duzgun erkek az ona gore duzgun kadin daha fazla bu yuzden kadinlar arasi rekabet olusuyor ve erkegin pesinden kosuyor kadinlar son donemde. Erkekler de su gelsin, olmadi bu gelir diye iclerinden seciyorlar, o yuzden bir kisi icin cabalamiyorlar.

Kesinlikle öyle .
Atıyorum adamı gözüne kestiriyor koşuyor peşinde kadın .
E öyle olunca erkeklerde nazlı yani.
Kimse için çabalamıyot zaten trip naz kapris asla çekmiyor .
Çünkü sırada bekleyen var yani yalnız kalmıyor zaten.
Ama doğanın bir dengesi var yine de erkek emek vermediği çabalamadığı kadına değer vermiyot kadın çabalıyor sonra adam gidince şu kadar emek verdim onun için şunu yaptım bunu yaptım oluyor.
Erkeğe alan açmıyorsun ki çabalaması için .
2-3 sene ilişki yaşanıyor kadın kendini tüketiyor ilişki için sadece ama ortada birşey yok.
Erkek vakit geçiriyor sadece emek vermediği kadınla da evlenmek istemiyor .

ben nişanlımla 2 yıl ayrı kalmıştım hiç umursamadı pislik hiç çabalamadı bile
sordum madem seviyodun neden yapmadın bunları diye bana çok net söyledi sen 1 kelime bile yazmadın 1 kere bile aramadın sormadın 1 adım atsan 40 adım atardım dedi :) ben o dönem tabiki çok seviyodum ama hep aklımda herke gibi şey kalmış erkek kaçanı kovalar sessiz kalırsam kazanırım felan filan öyle öyle 2 yılımızı aslında ben kaçırdım şimdi beraberiz mutluyum çok ama o iki yıla çok üzülüyorum çünkü dediği gibi iki yıl sonunda tek adımıma herşeyi yaptı

Yani bilemiyorum canım ayrılık sebebine bağlı.
İnat yapmış belki de o .

Aynen vadeleri bekleye bekleye kaçirdik hepsini

Cok guldum bu yoruma bizde 2 hatta 2.5 sene falan ayriydik. Sadece bi mesaj attim. Adam zaten onu bekliyormus
Bu konularda kadin/ erkek ayirmiyorum ben ya. Erkek severse kovalar kismini da pek anlayamiyorum. istemiyosam ve o kovaliyorsa taciz gibi geliyor mesela bana. Naz yapmak falan ne biliyim… artik kalmadi boyle seyler ama yine de her iliski, karakter farkli tabi

Bayadır girmiyordum bu topic e.bayadır da fal baktirmiyorum ve iyi geliyor.cunku binnazda çok param gitti ve gerçekten bı tane bile iyi yorumcu yok.zaten insan caresizken fala ihtiyaç duyuyor.bana şöylesi iyi geliyor; çat çat gerçekleri söylesin ben de ona göre aksiyon alayım fakat binnazda öyle bir falcı yok ki hepsi belirsiz konuşup ortada bırakıyor ve kararsız kalıyorsunuz.bu da süreci uzatıyor,gerçeklerden uzaklaştırıyor sizi.bende olan bu,size başka türlüsü iyi geliyordur bilemem.bazi insanlar o ne düşünüyor,eee kisa vadede ne olacak gibi şeyleri merak ediyorlar.beni kesmiyor öylesi.bana diyecek ki kızım boşver o adam sana yaramaz şöyle şöyle sana uymayan tarafları var,benim için yeterli. bulursam bu tarz hoşuma gitmese bile kötü şeyleri açıkça söyleyebilecek bir yorumcu buraya yazarım.binnazda yok onu biliyorum.hep bı umut,hep bı laf çevirmece, bı daha bı daha gidiyorsunuz o yüzden,netlik kazandırana kadar.ozellikle Tarot türü fallarin sürekli baktirilmasi sakıncalı.normalde bı karar alınırken danisilabilecek ya da çok tereddütt kaldiginizda başvurulacak bir yöntem fakat bunun için de ehil kisilerle muhatap olmak gerek.fala ihtiyaç duyulmayacak mutlu günler dilerim herkese.sevgiler.

kızlar merhaba , ben melis çiçek ' e yine ulaşamıyorum , takip ettiğim instagram hesabı vardı tarotolojicom olarak adı değişmiş görünüyor , bir de bu isimle link var www.tarotoloji.com diye açılıyor , kurumsal bir sayfa .Tıkladım da yine onu göremedim , bilgisi olan var mı veya nasıl ulaşabilirimmmmmm acillll yazdım oradan da ama cevap veren olmadı yada görülmedi bilmiyrm

Kızlar uzun zamandır uğramıyordum buralara. Online fal işlerini bıraktım çünkü Siteye de şöyle bir bakındım. Sektör çok kan kaybetmiş Ama size bir tavsiyeyle geldim. Arkadaşım evlilik yolunda olduğu adamla ayrılmıştı. Hoop fal batağına düştü Telefonla bakan birini buldu. Neyse bayram sonrası için yüzük göründüğünü ve evleneceğini söylemişti. Biz pek ihtimal vermedik 5 ay gibi bir süre geçmişti çünkü. Bu cumartesi nişanı var Hal böyle olunca ben de baktırdım tabi. Şu ana kadar baktırdığımız tarzda bir bakım ddeğil. Görüntülü konuşup,bakıyo. Enerji alamazsa bakmıyo onu da söylim. Öyle bir durumda paranızı geri gönderiyomuş.Bana işle alakalı söylediği bir şey bayram öncesi gerçekleşti. Genel anlamda benim memnun kaldığım bir fal oldu. Karşınızda da birini görüyor olmanız işin samimiyetini arttırıyo bence. Buraya herhangi bir bilgisini yazmıyorum. İsteyene dm den bilgisini verebilirim. Ama yine de fala ihtiyacımızın kalmadığı musmutlu günlerimiz olsun demeden geçemicem

kızlarr biz denedik bu kişiyii kadın tatlı birisi ama malesef fal konusunda pek iyi değilmiş arkadaşımda baktırdı hani psikolog gibi konuştu sadece diyo bi tutturduğu bişey olmamış geçmişle şimdiyle alakalıda harf söylemiş isim söylemiş tutmamış sonrasında genelde öneri yapmış hep
pati annesine çok tişkürr ederiz ilglenip verdiği için bilgileri

Kendimi de nasıl kötü hissettim yalnız anlatamam Bizimkileri nasıl bilmiş onun şokundayım biraz da. Kimine oluyo kimine hiç olmuyo .

Falci testeri gibi arkadas cevren var, sanslisin ne guzel hemen deneyip bilgi veriyorlar :)) Bizim icin de iyi oluyor tabii.

Falci testeri gibi arkadas cevren var, sanslisin ne guzel hemen deneyip bilgi veriyorlar :)) Bizim icin de iyi oluyor tabii.
sjksjk ay sorma ben hariç 3 arkadaşım var böyle ben önerdikce baktırıyolar onlar bide az baktırıyo diye sabırsızlıklar hemen deniyolar ben önce denersemde onlara söylüyorum sizede paylaşmış oluyoruz

Cok iyi aynen baktirmaya devam etsinler, paramiz cebimzide kaliyor :)) Insan merak ediyor cunku denemek istiyorum ama tutuyorum kendimi kendime kota koydum ayda max bir fal bazen 2 ayda bir oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…