- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.255
- 128
- 35
Kadın adım atınca ama kıymeti olmuyor.Ay bu durum karaktere göre değişiyo ya
Benim bi kankiciğim var çocuk kız beni ayrıldıktan sonra bi kere bile arayıp sormadı dedi 2 yılını direk çöpe attı kaldırıp sonra kız buna çok dil döktü istemedi
Ben biz kızların da erkeklerinde suskunluğunu anlamıyorum valla. ortada bi aldatma yalan dolan ş..refsizlik yoksa konuşcan adım atcan bunu anladım artkk
Aynen ben istemeden olsa soguyorum hevesimi kaciriyor yavas hareket eden veya cabalamayan erkek, hic sevmem.Küfür vs hakaret edenin peşinde giden tiplerde var ama ben genel konuştum bazı erkeklerin çizgileri var çirkefleşen kadından soğur.
Ama normal bir ayrılık olursa tartışma vs adam gelmiyorsa çabalamıyorsa istemiyordur.
Ben kılıf bulmaya çalışmam istemiyorsa ben hiç ıstemıyorum zaten öyle bir mekanizma geliştirdim yıllardan beri.
Böyle isteksiz yada ilgisiz olunca gidiyorum gururum devreye giriyor zaten soğuyorum o insandan.
Sonra dönenler oldu ama bir kete soğuyunca eskisi gibi olamadığım için kabul etmem çok uzun zaman geçince.
Ay erkekler kız gibi artık.Aynen ben istemeden olsa soguyorum hevesimi kaciriyor yavas hareket eden veya cabalamayan erkek, hic sevmem.
Erkeklerde erkeklik hormonu azaldi, bunun da etkisi ar. Arastirma yapilmis testesteron seviyeleri onceki yy'a gore dusmus baya. Eski erkeklere bakarsan gercekten erkek gibiler, simdikiler dedigin gibi hem biraz kadinsal davranislar hem de olgun degiller, cocuk gibi hareketler. Kararli, cesur degiller, cabasizlar falan. Gerci son donemde kadinlar da sebep bu duruma, erkegin adim atmasi gerekir kesinlikle ben de oyle dusunuyorum, ama duzgun erkek az ona gore duzgun kadin daha fazla bu yuzden kadinlar arasi rekabet olusuyor ve erkegin pesinden kosuyor kadinlar son donemde. Erkekler de su gelsin, olmadi bu gelir diye iclerinden seciyorlar, o yuzden bir kisi icin cabalamiyorlar.Ay erkekler kız gibi artık.
Tavlarken koşuyor peşinde sonra bir haller oluyor kadın aşık olunca kıymeti kalmıyor.
O yüzden biraz zorlamak hemen teslim olmamsk gerekiyor oyunu kuralına göre oynamak.
Ben çok duygusal yapılıyım kolay bağlanıyorum sonra kıymetşm kalmıyor heralde.
Ama kolay da soğuyorum oda var işte.
Ay bilmiyorum kızlar hayırlısı olsun.
Şu an erkek görmek istemiyorum o derece soğudum
Kesinlikle öyle .Erkeklerde erkeklik hormonu azaldi, bunun da etkisi ar. Arastirma yapilmis testesteron seviyeleri onceki yy'a gore dusmus baya. Eski erkeklere bakarsan gercekten erkek gibiler, simdikiler dedigin gibi hem biraz kadinsal davranislar hem de olgun degiller, cocuk gibi hareketler. Kararli, cesur degiller, cabasizlar falan. Gerci son donemde kadinlar da sebep bu duruma, erkegin adim atmasi gerekir kesinlikle ben de oyle dusunuyorum, ama duzgun erkek az ona gore duzgun kadin daha fazla bu yuzden kadinlar arasi rekabet olusuyor ve erkegin pesinden kosuyor kadinlar son donemde. Erkekler de su gelsin, olmadi bu gelir diye iclerinden seciyorlar, o yuzden bir kisi icin cabalamiyorlar.
ben nişanlımla 2 yıl ayrı kalmıştım hiç umursamadı pislik hiç çabalamadı bileKesinlikle öyle .
Atıyorum adamı gözüne kestiriyor koşuyor peşinde kadın .
E öyle olunca erkeklerde nazlı yani.
Kimse için çabalamıyot zaten trip naz kapris asla çekmiyor .
Çünkü sırada bekleyen var yani yalnız kalmıyor zaten.
Ama doğanın bir dengesi var yine de erkek emek vermediği çabalamadığı kadına değer vermiyot kadın çabalıyor sonra adam gidince şu kadar emek verdim onun için şunu yaptım bunu yaptım oluyor.
Erkeğe alan açmıyorsun ki çabalaması için .
2-3 sene ilişki yaşanıyor kadın kendini tüketiyor ilişki için sadece ama ortada birşey yok.
Erkek vakit geçiriyor sadece emek vermediği kadınla da evlenmek istemiyor .
Yani bilemiyorum canım ayrılık sebebine bağlı.ben nişanlımla 2 yıl ayrı kalmıştım hiç umursamadı pislik hiç çabalamadı bile
sordum madem seviyodun neden yapmadın bunları diye bana çok net söyledi sen 1 kelime bile yazmadın 1 kere bile aramadın sormadın 1 adım atsan 40 adım atardım dedi :) ben o dönem tabiki çok seviyodum ama hep aklımda herke gibi şey kalmış erkek kaçanı kovalar sessiz kalırsam kazanırım felan filan öyle öyle 2 yılımızı aslında ben kaçırdımşimdi beraberiz mutluyum çok ama o iki yıla çok üzülüyorum çünkü dediği gibi iki yıl sonunda tek adımıma herşeyi yaptı
Aynen vadeleri bekleye bekleye kaçirdik hepsiniya canım o yorumlar bence şöyle. şimdi falcı diyoki görüyorum seni çok seviyo dönücek. zaten yüzde elli ihtimal var. 100 kişiye bakıyo ellisine dönücek diyor dönenlerde oha çıktı diyordönmeyenler oha bildi dönmedi diyor. o yorumları yapanlarda onlar.
bakma biz kızlar biraz erkeklere göre daha ketumuz gereksiz gurur yapıp yazmıyoruz aramıyoruz ama değer veren seven erkek patır patır yazıyo arıyor. bazen kendimizede çok kızıyorum zamana bırakıp uzaklaştırıyouz kendimizdengeçmişte bende yapmıştım hep sonrası pişmanlık
Cok guldum bu yorumaben nişanlımla 2 yıl ayrı kalmıştım hiç umursamadı pislik hiç çabalamadı bile
sordum madem seviyodun neden yapmadın bunları diye bana çok net söyledi sen 1 kelime bile yazmadın 1 kere bile aramadın sormadın 1 adım atsan 40 adım atardım dedi :) ben o dönem tabiki çok seviyodum ama hep aklımda herke gibi şey kalmış erkek kaçanı kovalar sessiz kalırsam kazanırım felan filan öyle öyle 2 yılımızı aslında ben kaçırdımşimdi beraberiz mutluyum çok ama o iki yıla çok üzülüyorum çünkü dediği gibi iki yıl sonunda tek adımıma herşeyi yaptı
ay kalsın 800 liraya fal bakıyo bi zahmet çıksın yaselam kizlar, binnaz ablada cok fal baktirdim. Aden Sezer 'in soyledikleri bende cikiyoo
kızlarr biz denedik bu kişiyii kadın tatlı birisi ama malesef fal konusunda pek iyi değilmişKızlar uzun zamandır uğramıyordum buralara. Online fal işlerini bıraktım çünküSiteye de şöyle bir bakındım. Sektör çok kan kaybetmiş Ama size bir tavsiyeyle geldim. Arkadaşım evlilik yolunda olduğu adamla ayrılmıştı. Hoop fal batağına düştü Telefonla bakan birini buldu. Neyse bayram sonrası için yüzük göründüğünü ve evleneceğini söylemişti. Biz pek ihtimal vermedik 5 ay gibi bir süre geçmişti çünkü. Bu cumartesi nişanı var Hal böyle olunca ben de baktırdım tabi. Şu ana kadar baktırdığımız tarzda bir bakım ddeğil. Görüntülü konuşup,bakıyo. Enerji alamazsa bakmıyo onu da söylim. Öyle bir durumda paranızı geri gönderiyomuş.Bana işle alakalı söylediği bir şey bayram öncesi gerçekleşti. Genel anlamda benim memnun kaldığım bir fal oldu. Karşınızda da birini görüyor olmanız işin samimiyetini arttırıyo bence. Buraya herhangi bir bilgisini yazmıyorum. İsteyene dm den bilgisini verebilirim. Ama yine de fala ihtiyacımızın kalmadığı musmutlu günlerimiz olsun demeden geçemicem
Kendimi de nasıl kötü hissettim yalnız anlatamamkızlarr biz denedik bu kişiyii kadın tatlı birisi ama malesef fal konusunda pek iyi değilmişarkadaşımda baktırdı hani psikolog gibi konuştu sadece diyo bi tutturduğu bişey olmamış geçmişle şimdiyle alakalıda harf söylemiş isim söylemiş tutmamış sonrasında genelde öneri yapmış hep
pati annesine çok tişkürr ederiz ilglenip verdiği için bilgileri
Falci testeri gibi arkadas cevren var, sanslisin ne guzel hemen deneyip bilgi veriyorlar :)) Bizim icin de iyi oluyor tabii.kızlarr biz denedik bu kişiyii kadın tatlı birisi ama malesef fal konusunda pek iyi değilmişarkadaşımda baktırdı hani psikolog gibi konuştu sadece diyo bi tutturduğu bişey olmamış geçmişle şimdiyle alakalıda harf söylemiş isim söylemiş tutmamış sonrasında genelde öneri yapmış hep
pati annesine çok tişkürr ederiz ilglenip verdiği için bilgileri
sjksjk ay sorma ben hariç 3 arkadaşım var böyle ben önerdikce baktırıyolar onlar bide az baktırıyo diye sabırsızlıklar hemen deniyolarFalci testeri gibi arkadas cevren var, sanslisin ne guzel hemen deneyip bilgi veriyorlar :)) Bizim icin de iyi oluyor tabii.
Cok iyi aynen baktirmaya devam etsinler, paramiz cebimzide kaliyor :)) Insan merak ediyor cunku denemek istiyorum ama tutuyorum kendimi kendime kota koydum ayda max bir fal bazen 2 ayda bir oluyor :)sjksjk ay sorma ben hariç 3 arkadaşım var böyle ben önerdikce baktırıyolar onlar bide az baktırıyo diye sabırsızlıklar hemen deniyolarben önce denersemde onlara söylüyorum sizede paylaşmış oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?