Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çıkmadı erkek arkadaşımla ayrılığı göremedi böyle devam eder dedi sadece.Falcı Mars ın sevmiyor deyip de tersini yaşayan var mı?
Ayrılınca hemen başka biri derler zaten.Arkadaşlar olumsuz konuşanları ciddiye bile almayın, istediği kadar iyi falcı olarak nam salmış olsun. Ben Binnaz'ın puanı ve kredisi en yüksek falcılarına fal gönderdim. Uzun zamandır ayrı olduğumuzu söylediğim anda olumsuz senaryoya başladılar; başkası için ayrıldığını, bir daha geri dönmeyeceğini, ikimizin de başkalarıyla devam edeceğini vs söylediler. En son elfin demet de zehir zemberek bir fal yollayınca tamamen soğumuştum. Sonuç olarak biz aylardır beraberiz, ayrılık sebebimiz zaten söyledikleri şeyler değildi, ikimiz de hayatımıza başkalarını almadık, hiçbir falcının iyi kötü dediği çıkmadı, en güvendiğim -Binnaz dışında- bir falcı vardı onun söylediklerinin kıyısından bile geçmediAyrıca eskisine göre çok daha ciddiyiz ve iyi anlaşıyoruz, birlikte çok güzel günler geçirdik falcıların hiçbirinin söyleyemediği gibi. Bu yüzden sizi iyi ya da kötü etkilemelerine izin vermeyin, umut olması için yazdım
![]()
Ayrılınca hemen başka biri derler zaten.
Mutlu olmana sevindim .
Umarım herkesin olumlu falları çıkar olumsuzlar patlar.
Evet çünkü erkekler kısa süre olunca dönme ihtimali daha yüksek oluyor o yüzden öyle diyorlar.Bir de dikkat ettim ayrılalı kısa zaman olmuşsa dönecek diyorlar
Eğer uzun zaman olmuşsa dönmeyecek, senin hayatına başkası girecek şöyle böyle birisi diye tarife başlıyorlar
Benim başta ayrılık süresi kısaydı herkes olumlu konuşuyordu, süre uzadıkça hepsi birden ağız değiştirdi![]()
Mayis ayini bekliyorum.. “hayir olmaz farkli sehirlerdeyiz” desem de vazgecmedi ve bir durumun olurundan bahsetti.. o yuzden henuz gerceklesti/ gerceklesmedi diyebilecegim bir durum yok. Sizde nasildi? Anlikta da begendiniz sanirim?Kızlar selam, Falcı Mars'a baktıranlara sorum; marsın ön görülerini yaşayan oldu mu aranızdan yoksa sadece anlıkta mı iyi kendisi?
Bana da 1-4 ay arası bir vade verdi. Anlık olarak da bazı bildiği şeyler oldu. Durum güncellemesini belirtirim çıkarsaMayis ayini bekliyorum.. “hayir olmaz farkli sehirlerdeyiz” desem de vazgecmedi ve bir durumun olurundan bahsetti.. o yuzden henuz gerceklesti/ gerceklesmedi diyebilecegim bir durum yok. Sizde nasildi? Anlikta da begendiniz sanirim?
Canlı olarak birkaç dakikalık baktırmıştım, alakasız şeyler söylemişti memnun kalmadım benBinnaz ablada Serdar Sel nasıl? Katina falı 5000 kredi. Bana pahalı geldi. Baktıran var mı?
Teşekkür ederim.Canlı olarak birkaç dakikalık baktırmıştım, alakasız şeyler söylemişti memnun kalmadım ben
Ekim ayinda fal baktirmişim fal patlamiş :)Milan Cansin nasıl?
Adam hikaye yazdı yani bilemiyorum.
Gerçek mi değil mi de.
O kadar net konuştu ki bu kadar ayrıntıyı biliyorsa helal olsun ne diyeyim
Sallıyor ya hikaye yazıyor.Ekim ayinda fal baktirmişim fal patlamiş :)