Binnaz Abla

Arkadaşlar bilmiyorum yasak mı ama instagramda herabakımdunyası var. Analiz yapıyor akıl okuma ve ben gercekten onun dediği şeyleri bizzat baktırdıgım kişinin ağzından duyuyordum. Çok iyi ihtiyacı olanlar varsa.

Ben bağ kesme için bir şey sormak istiyorum; bağ kesme meditasyonu yaptıktan sonra o kişiyi daha çok düşünür oluyorum bunun sebebi nedir ?

Kızlar şuanda ülke olarak gerçekten çok zor bir süreçten geçiyoruz ve bu süreçte hala utanmadan para kazanma ve fal bakma derdine düşen yorumculara asla fal baktırmamalıyız diye düşünüyorum. Lütfen boykot edelim. Binlerce insan öldü ve hala sitede fal bakan insanlar var. Depremin yaşandığı ilk günden beri vicdansızca fal bakan tüm yorumcuları yazıyorum. Umarım siz de onları bir daha tercih etmezsiniz.

- Zişan Işık. ( Duyarlı geçinen ama tek derdi siteden para kazanmak ve puan ortalamasını yüksek tutmak olan, olumsuz yorum sildiren yorumcu.)

- Baha Süer. ( Ne halt ettiği belli olmayan kişi. Deprem zamanı bile biyografisine absürt şeyler yazıyor. )

- Maya Demir

- Gizem Arslan

- Doğa Dan

Daha ekleyeceklerim de olacak.

Ben Doğa Dan için kredi yüklemiştim falımı iade etmiş tekrar attım ikinciyi de iade etmiş enerji uyuşmazlığı falan diye 🫠 kredilerim ortada kaldı kimi önerirsiniz binnazdan

Ben uzun zamandır fal baktırmaya ara vermiştim ama geçen aylarda tekrar baktırmaya başladım. Vadesi olan olmayanları yine bir özetlemeye geldim.

Katre Güneş: Canlıda fal baktı, durum için güzel tutarlı yorumları oldu. Vadeleri henüz gelmedi o yüzden bekliyorum. Ama olmaz diyemem dedikleri için. Çok övülmüştü, o kadar wow olmadım.

Firuze Ahu Tanyeli: Aylar önce beraber olduğum insan için bunla olmaz dedi, oldu. Şimdi hala olmaz diyor beraberiz. Yani karşımdaki insan için de o kadar kötü konuşmuş ama hiç o denli biri de değil, aksine yardımsever biridir. Herhalde enerjimiz tutmadı.

Zişan Işık: Bu süreçte 2 kere fal baktırdım. İlkinin vadeleri yaklaşık olarak tuttu, ikincisi için var ama genel olarak durumla ve süreçle ilgili yorumları tutarlı oluyor. O yüzden kendisine hep gidiyorum yıllardır.

Melek Yıldız: Uzun karakter analizi yapmış bence baya iyiydi, fiziksel özelliklere kadar baya bilmiş, ben şaşırdım. Eski sevgilimin bana geri dönmesini vs gibi şeyleri bilmiş. Vadeleri genel olarak uzak vadeler verilmiş o yüzden bir şey diyemeyeceğim gelecekle ilgili.

Asmin Acar: Kötü diyemem, iyi diyemem, çok şaşırtıcı şeyler duymadım.

Serdar Sel: Durum konusunda iyi, pembe yorumlar da yapmamış, kısa vadede her şey hoş olcak diyemem demiş. Dedikleri mantıklı, ama uzun vadede verdiği şeyler tutar mı göreceğiz. Çok net tarihler vermemiş bu arada, ama öyle bir beklentim yoktu biraz sürece odaklıydım.

Fatma Karaca: Ben gerçekten baya beğendim, hem uzun bir faldı, hem de güzel vadeler vermiş. İşimi, karşımdakinin yaşadığı yeri falan detaylı anlatmış. Durum konusunda çok doğru yorumlar yapmış ve akışı yorumluyor. Ben kesin ama kesin tekrar baktırırım, sadece biraz zaman geçsin diye bekliyorum.

Maviş Kalemli: Çok tatlı biri, uzun güzel açıklamalar yaptı baya iyi geldi açıkçası. Durum konusunda tutarlı yorumlar yaptı, güzel dualarla kapattık telefonu o yüzden arada bir arayabileceğim biri oldu.

Şimdilik benden bu kadar burayı vadelere göre güncellerim. Bir de yukarda Zeyder ile ilgili yorum görünce eski falını dinledim, Kasım'da bakmış. Ben o sırada ilişki için çok emin olmadığım için çok dikkat etmedim herhalde ama inanılmaz detaylar bilmiş. Eğer telefonu varsa bana da ulaştırabilir misiniz?

Kızlar selam, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Gerek fal siteleri gerekse insta olsun yüzlerce online fal denemesi sonrası sadece gilda koç’a baktırmak istiyorum şu anda. En çok onun yorumları doğru çıktı. Fazlasıyla uyumlanıyorum. En son ağustos ayında baktırmıştım. Binnaz desteğe yazdım, yorumcuya ulaşacaklarını ve en azından ne zaman online olacağını sayfasına yazacaklarını söylediler ama yok😔 sizden ricam baktırmak isteyenler tekniğe yazabilir mi? Belki ısrar çok olursa en azından girip girmeyeceğini yada ne zaman gireceğini yazar sayfaya.

Kızlar selam, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Gerek fal siteleri gerekse insta olsun yüzlerce online fal denemesi sonrası sadece gilda koç’a baktırmak istiyorum şu anda. En çok onun yorumları doğru çıktı. Fazlasıyla uyumlanıyorum. En son ağustos ayında baktırmıştım. Binnaz desteğe yazdım, yorumcuya ulaşacaklarını ve en azından ne zaman online olacağını sayfasına yazacaklarını söylediler ama yok😔 sizden ricam baktırmak isteyenler tekniğe yazabilir mi? Belki ısrar çok olursa en azından girip girmeyeceğini yada ne zaman gireceğini yazar sayfaya.
Ya bu sekilde donus aliniyor mu acaba? Bende gildayi bayadir bekliyorum ama online oldugunu gormedim. 1 kere baktirmistim ona kac zaman once

Ya bu sekilde donus aliniyor mu acaba? Bende gildayi bayadir bekliyorum ama online oldugunu gormedim. 1 kere baktirmistim ona kac zaman once
Ne şekilde iletişime geçiyorlar yorumcuyla bilmiyorum büyük ihtimalle maildir. Eskiden bu şekilde yardımları dokunuyordu ama gildayla ilgili sonuç alamadım son yazdoğımda. Israrcı çok olursa belki dönüş sağlayabiliriz🙏😊

Back
X