Binnaz Abla

Çıkmadı bana da cok olumsuzdu sordugum kisiyi bosverip alakasiz seyler anlatti falda dinlemedim bile sonucta ben o kisi icin yorum istemisim baskasini sormamisim ki sanirim olumsuz odakli ..
Ay çıkmaz inşş ne diyeyim.
Aşırı olumsuzdu vade bile vermedi kadın.
Asla olmaz hemen ayrıl dedi.
Adım falan gelmez bitmiş dedi.
Ama öyle olmadı çok şükür 🙏

Falsepetinin instagram sayfasında gördüm bugün ve yarın için indirim kuponu var black friday indirimimiymiş haberiniz olsun
Ekin altınışık'a,, nefes elçin ve eylül sayar'a fal attım bekliyorumm. Yorumlanınca buraya yazacağım

İyi dedigim uc gun yasiyo resmen. Zeyderin falini begenince bir daha gonderdim felaket.. felaket resmen… ve hala bir onceki falina gore gidiyor surec.. boyle bir durum olabilir mi ya son baktirdigim falin cikacagini sanmiyorum (agir sacmalamis) ama onceki falin baya bi olasiligi var. Bu arada iki falin arasi da 1 ay yani. İlkini begenince ve ciktigini gorunce olaylar tamamlanmadan bir daha gonderdim. Ve sanirim vade vermeyi de seviyo kendisi 😄 eyluldu subat oldu subatti mart oldu 😄 burayi okuyosa lutfen vade falan sallamasin ya 😄

Doğa dan baktiran varmi aranizda acaba bazilari cok övmüs eski yazilarda merak ettim 😊
bende de bi akc kez gecmiste bakdirmisdim, ilk falini cok begenmisdim hisli gibi gelmisdi ama daha sonra dedikleri olmadi malesef ve daha cok arkadas gibi bakiyor soruyor ona göre cevap veriyor. yakin zamandada daha bakdirmadim

Binnaz da Tunç Bilgin nasıl yüksek puan çözdüm. Aslında bunu Binnaz gibi yılların sitesine yakıştıramadım. 1 puan vermiştim. Uzerindne 1 hafta geçti girdim baktım puanım silinmiş. Yeniden puanlama alanım acılmıs yine 1 puana bastım ve asla olmuyor. Yani şişirme 5 puanı var bu kişinin bu site benim için bitmiştir

Eklentiler

• Screenshot_20221201-163627_Binnaz.webp
    Screenshot_20221201-163627_Binnaz.webp
    15 KB · Görüntüleme: 85
Tekrardan naktaya baktırdım ama kartları mı konuştu yoksa anlam veremedim yani vadeler uzadı önceki faldan çok memnun kalmıştım ama bu seferki için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanırsam çok sık aralıklarla baktırmamak gerek :)
Merhaba, ben Nakta'nın profilini bulamadım. Hangi uygulamada? Tellwe diye gördüm, ara vermiş gözüküyor

Selam. Kaç gündür yazacağım bir fırsat bulamadım. Kaç gecedir aklımı karıstırıyordu dusundum dusundum en son falı dinledim Rezzan ablamın bildiğini farkettim. Şöyle ben yıllar önce baktırıyordum rezzana ama nasıl iyi mi bildi mi hiç hatırlamıyordum fakat haziran ayında bir sans vereyim dedim tek fal attım o zaman nişan yüzük vs için subat demişti cok uzak gelmişyi cunkı o an hemen olsun istiyordum ve şu an nişan icin subatı kararlaştırdık 🙈 tekrar dinleyince bilmiş yazayım dedim bir de zeyder tabii kü o tarih olarak değil olay olarak bilmiş
Ama bunların dısında evleneceğim kişiyi söyleyen asla inanmadıgım ama dediği gibi olan serkan batu var 😭 maalesef uzun süredir yok cok aradım ama bulamadım
Merhaba, Rezzan abla Fal Alem'de değil mi? Ne falı baktırmıştınız acaba?

Merhaba, ben Nakta'nın profilini bulamadım. Hangi uygulamada? Tellwe diye gördüm, ara vermiş gözüküyor
Naktaya bir kaç kez baktırdım.
Öyle bildiği birşey yok.
Yani bide çok emin konuşur kendinden sanki karşı tarafla konuşmuş haber almış gibi.
Gelecekle ilgili söylediği hiç bir şeyi yaşamadım.
Kafa karıştırıcı bir şekilde fal bakıyor.
Birde ben böyle kendinden çok emin konuşan falcıları sevmiyorum.sonuçta fal bu yani geleceği bilen yok
Ben anlık enerjiler karşı tarafın duygu ve düşüncelerini öğrenmek için baktırırım.
Ayrıl diyen oldu ya bitir devam eden bir ilişki için söyleniyor şaka gibi.
Ben falcı dedi diye sevdiğim adamdan neden ayrılayım salak mıyım ben.
Baktırmak istiyorsan baktır ama dediğim gibi çok fazla takılma.

Back
X