Binnaz Abla

Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :) Benim çok şükür her şey yolunda hep uğruna fal baktırdığım kişi ile 17 ay sonra barıştık şuan 1.5 yaşında kızım var olayla birden gelişti :KK45:
ahahah gerçekten mi inanmıyorum allah bağışlasın :) çok sevindim iyi olmana bisürü şey olmasına :)):):):)

Çok teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :) Benim çok şükür her şey yolunda hep uğruna fal baktırdığım kişi ile 17 ay sonra barıştık şuan 1.5 yaşında kızım var olayla birden gelişti :KK45:
ben bekarım ya 2 senedir yoktum sanırım kimse için fal baktırmıyorum hayatımda kimse yok ahahah aşkla ilgili herhangi birşey de gelişmiyor işle gelişiyor beni çok mutlu ediyor spor aktiveteler falan zaman geçiyor:):):)

Dinliyorum şuan, Haziran ayında bakmış. Ayrılık nedenimizi bilmiş, hayatında başkası olduğunu bilmiş, yakinda ara ara sana bakacak demiş o siralar bende engelliydi ihtimal vermiyordum ama gercektende temmuz Agustos sosyal medyadan storylerime bakmisti, ayrilmamizda ben sucluydum yani afedersiniz bir b*k yedim, sizin son bir konusmaniz olacak eylül ekim gibi ama olmicaksiniz istemiyor dedi - ben yazdim asla yazmazdim ama duramadim ve tekrar deneyelim dedim ama istemedi ve bende üstelemedim rafa kaldirdim o konuyu, hani artik üzülmüyorumda o konu benim icin kapanmistir.
Kizlar cocuk durduk yere dün aksam yazdi Konusalim tamam diye 😂😂 ilginc olanda ben tam enerjimi bu konudan kesince hani artik amaaan senlemi ugrasicam dedikten sonra yazmasi😂 yani nakta flnda cikmamis oluyor bu durumda

Dün aksam yazdi iste bulusalim diye bende yarin zamanin varmi dedim hala cevap vermedi yani bugünde bulusmayiz bu saatten sonra trip atiyor kendisi 😂

çok kabaca yani sen sonuçta kötü bişey olumsuz bişey dememişsin. erkekler bazen boşluğa düşünce eski görüştüğü kadınlara sarıyo canım aman dikkat buna :)
Evet bazen öyle oluyor gercekten ama bizim iliskimizin bitmesinde ben sucluyum ona karsi cok büyük bi hata yaptim… ☹️💔 1 senedir ayriyiz
O yüzden zaten ben yazdim yoksa hata bende olmasa pesinden kosmazdim o kisinin

Canım senin adına çok sevindim mutluluğunuz daim olsun… hangi falcılar bu duruma az çok bilebildi sizce?

Selam. Kaç gündür yazacağım bir fırsat bulamadım. Kaç gecedir aklımı karıstırıyordu dusundum dusundum en son falı dinledim Rezzan ablamın bildiğini farkettim. Şöyle ben yıllar önce baktırıyordum rezzana ama nasıl iyi mi bildi mi hiç hatırlamıyordum fakat haziran ayında bir sans vereyim dedim tek fal attım o zaman nişan yüzük vs için subat demişti cok uzak gelmişyi cunkı o an hemen olsun istiyordum ve şu an nişan icin subatı kararlaştırdık 🙈 tekrar dinleyince bilmiş yazayım dedim bir de zeyder tabii kü o tarih olarak değil olay olarak bilmiş
Ama bunların dısında evleneceğim kişiyi söyleyen asla inanmadıgım ama dediği gibi olan serkan batu var 😭 maalesef uzun süredir yok cok aradım ama bulamadım

Kizlar cocuk durduk yere dün aksam yazdi Konusalim tamam diye 😂😂 ilginc olanda ben tam enerjimi bu konudan kesince hani artik amaaan senlemi ugrasicam dedikten sonra yazmasi😂 yani nakta flnda cikmamis oluyor bu durumda
kızlar üyeliğimi aktifleştirince naktanın adını da görünce bir naktaya baksam mı dedim yazdım daha önce bana kaba davranmıştı o yüzden baktırmadan tamm sağolun diyip çıkmıştım, şimdi de 250 tl olmuş çok fazla geldi, bir de bir arkşıma sordum yok naktadan olmaz dedi, hiç sevmiyorum onu dedi, şimdi de sen olumsuz yazınca aferin kızım doğru kararlar veriyorsun hiç bulaşma dedim:D:D

Selam. Kaç gündür yazacağım bir fırsat bulamadım. Kaç gecedir aklımı karıstırıyordu dusundum dusundum en son falı dinledim Rezzan ablamın bildiğini farkettim. Şöyle ben yıllar önce baktırıyordum rezzana ama nasıl iyi mi bildi mi hiç hatırlamıyordum fakat haziran ayında bir sans vereyim dedim tek fal attım o zaman nişan yüzük vs için subat demişti cok uzak gelmişyi cunkı o an hemen olsun istiyordum ve şu an nişan icin subatı kararlaştırdık 🙈 tekrar dinleyince bilmiş yazayım dedim bir de zeyder tabii kü o tarih olarak değil olay olarak bilmiş
Ama bunların dısında evleneceğim kişiyi söyleyen asla inanmadıgım ama dediği gibi olan serkan batu var 😭 maalesef uzun süredir yok cok aradım ama bulamadım
Taşikardi sen de mi evleniiyorsun:))))))))))))))))))))))) çok güzel tüm eski üyeler hayatlarını kurmuş kuruyor vay be forum artık hamilelikler düğün hazırlıkları sayfasına kayıyorrr:)))))))))

serkan batu benim hafızamda vade erteleyen batu :KK70: bana atıyom martta bakıyodu nisan diyodu nisanda olmayınca haziran diyodu haziranda olmayınca temmuz :KK70: ama hakkını yemiyeyim bende küçük şeyler bilen tek falcıydı vadesi çıkmazdı asıl sorduğum soru alakalı hiç çıkmazdı ama verdiği küçük detaylar ama önemli olan küçük detaylar çıkardı. bu arada şöyle şöyle bir şey yaşıyacaksın derdi pat olurdu :KK70: şöyle biri var mı bilmiyorum ama bu tipte birindende haber alıcaksın derdi evet öyle olurdu. bende çok aradım ama bulamadım onu bırakmış sanırım aslında klasik istanbul taksim falcısı gibiydi tarzı.
yazdığını görüncede rezzanı dinledim en son temmuzda bkatırmışım sanırım cııkkk çıkmamış bana hiç :KK43:

Taşikardi sen de mi evleniiyorsun:))))))))))))))))))))))) çok güzel tüm eski üyeler hayatlarını kurmuş kuruyor vay be forum artık hamilelikler düğün hazırlıkları sayfasına kayıyorrr:)))))))))
Allah nasip ederse yaza inşallah 😍😍🙈🙈 yaaa benım durumlarım o kadar karsıık sacmaydı ki neler yasadım anlatamam sonra zaten su an hayatımda olan kisiyle tanıstım ve bunu bilen cok az kişi vardır bambaska yerden geldim bu noktaya o yüzden serkan batu evet vade tutmuyordu ama bunu asla yeni biri olamyacak derken bilmesi benim için özeldi yeri ama piyasada yok 🙈
Allah herkesi güzel insanlarla karsılastırsın❤️❤️❤️❤️

serkan batu benim hafızamda vade erteleyen batu :KK70: bana atıyom martta bakıyodu nisan diyodu nisanda olmayınca haziran diyodu haziranda olmayınca temmuz :KK70: ama hakkını yemiyeyim bende küçük şeyler bilen tek falcıydı vadesi çıkmazdı asıl sorduğum soru alakalı hiç çıkmazdı ama verdiği küçük detaylar ama önemli olan küçük detaylar çıkardı. bu arada şöyle şöyle bir şey yaşıyacaksın derdi pat olurdu :KK70: şöyle biri var mı bilmiyorum ama bu tipte birindende haber alıcaksın derdi evet öyle olurdu. bende çok aradım ama bulamadım onu bırakmış sanırım aslında klasik istanbul taksim falcısı gibiydi tarzı.
yazdığını görüncede rezzanı dinledim en son temmuzda bkatırmışım sanırım cııkkk çıkmamış bana hiç :KK43:
Rezzana bende yok begenmedim demiştim o an ama dun gece tekrat dinledim yazmadan önce bu tarihi tek söyleyen oymus 🙈🙈 sbk cidden cok farklıydı benım icin üzüldüm gitmesine .

Back
X