Binnaz Abla

Valla bekliyorum 2 saate bakacağım dedi 2 saat oldu cevap yok yorumlasın yazacağım buradan
Ben önerdim ya memnun kalmazsanız üzülürüm; ama bu iş enerji işi; mesela bana da çok övülen birkaç falcının hiçbir dediği çıkmadı ve son derece vasat yorumlardı. Vallahi bende size birşeyler bilecekmi diye meraktan uyuyamadım :)

Yok estağfurullah öyle düşünmeyin, dediğiniz gibi enerji işi bu işler Zaten benim fal ne kadar detaylı olabilir ki konu sağlık olunca.. Ya pozitif ya negatif tarzda yorum yapacak. İnşallah bilir diyelim ve hayırlı haberler alırım olumlu yani falı yorumlasın yazacağım hemen buradan. Çocuğa mama verdim,uyuttum, eşim zaten uyudu. Ben de falı beklemekten uyuyamadım

uyuyun isterseniz; sabah dinç kafayla dinlersiniz yorumu; 4 kişi varmış şuan sırada girip baktım :)
Falım geldi, dinledim. 16 dk yorumlamış ve gerçekten özenliydi. Ben memnun kaldım. Astrolojik olarak harita inceliyor, yıldızname deyince ben şu eski Arapça yazılarla bakılan şeylerden sanmıştım o ayrı. Daha önce baktırdığım astrologlar da venüsümle ilgili sıkıntıları söylemişti, rahimle bağlantılı yani konu. Her neyse gelelim fala, evet olumlu konuştu. Sonuç Temiz gelecek dedi. Asıl olarak sindirim sistemi ve bağırsak problemleri yaşayabilirsin 2022 yılında diş, diz, kemik problemlerin olabilir rahimle ilgili önemli bir şey yok görmedim dedi. Şubat ortası mart başı gibi korkuların tetikleyebilir yine böyle ufak bir operasyon olabilir ama korkma önemli bir şey olmayacak dedi. Ve sağlıkla ilgili olumsuzluk görmediği için başka konularla ilgili de değinmiş sağolsun. Bu yıl yer değişikliği olabilir demiş çok olası değil ama bekleyip göreceğiz bunu. Eşimin işle ilgili sorunları var bunu söylemiş doğru en azından an'ı biliyor. Nisan mayıs ayları iyi gelecek demiş, iş hayatına hızlı bir dönüş yapacaksın demiş. Gerçekten bugün dedim kendi kendime ücretsiz izin alacaktım 2. dönem için ama başlasam mı çalışmaya dedim. Dönebilirim işe geri bakalım.. Evde durdukça vesvese yapar oldum bunu da belirtmiş. Yani önerin için çok teşekkür ederim ben Asu Orman'dan memnun kaldım İyi geceler

Sen kimi önerirsin peki fal sepetinde? Şöyle uygun kredili ama mantıklı yorum yapan.
ortalama 200-300 krediye Aslı Gül ve Zeynep Gürhan var bir de Bilge Saygın var. İlk ikisi hala daha fal kredilerini arttırmıyor ve ne zaman baksam sırada 3-4 kişi fal baktırıyor. Ben Aslı ve Zeynebe kahve attım gaayet memnun kaldım, deneyebilirsin. Bilgeyi de yakın zamanda denemek istiyorum

Dün burada bir arkadaşın tavsiyesi ile Aslı ormana baktırdım. Yıldızname baktırıp memnun kalmış, ben de yıldızname attım. Sanırım fal hakkımı doldurdum malum geçen gün de zeliş can 'a tarot atmıştım. Asu ormandan memnun kaldım, bir önceki mesajımda anlatmıştım falıyla ilgili. 55 tl yani 550 kredi ödedim. Aklında olsun sen de deneyebilirsin. Yazdığın yorumcular da benim aklımda kalsın baktıracak olursam önce onlara gideyim, teşekkür ederim öneriler için

merhaba kizlar ben geldim

size bugün binnaz abla, byv bide falalemdeki tecrübelerimi anlaticam.

binnaz abla:

K.Duran: bosuna paranizi harcamayin size durumunuza göre olumlu seyler anlatiyor cok pembeci.. ona fal attigmda yeni ayrilik olmusdu ve dedikleri ozamana göre iyi gelmisdi ama simdi dinleyince baya sallamis ve beni "teseli etmis" duymak istediklerinizi söylüyor, vadeleri zaten hic tutmadi.

Z.Yildiz: ayni yukaridaki abla gibi.. hissiyati fln yok sorunuza göre yürüyor ve duymak istediklerinizi söylüyor.. teseli ediyor daha türkcesi.. tavsiye etmem

Has.Dogan: buda bol keseden sallamis.. fal degilde arkdasla sohbet gibi tarzi yapmis hic begenmem.. bunun icin para harcamaya gerek yok kizlar.. bunuda tavsiye etmem

Seb.Isik: ayni Has.Dogan gibi dedikleri hic tutmadi ve anlatma seklini begenmedim.. cok pembeci

Sev.Öztürkoglu: cok karisik yaziyor klasik fal cümleleri, buna iki kez atmisdim, ilk falda tip ve harf uydurdu diye ama bosa umutlanmisim sallamasyoncu vadeleri coktan patladi gitti...

Pin.GökceAstr: kisa bir yorum yapmis ve tutturamamis.. yok iyi olcak bekle vsvs. gibi seyler.. buda soruma göre yürümüs.

Ef.Yildiz: durum analizi iyi ama saten durumu ben anlatmisdim sorumda sadece benim dediklerimi sorularimi kendi cümleleriyle degsik degsik anlatmis.. vadeleri tutmadi saten. tavsiye etmem

Sib.Tarkan: acayip olumsuz konusdu..seni istemiyor düsünmüyor gibi seyler söyledi bidaha asla gelmicek vs. hepsi oldu ama saten durugörü bakdirmisdim ama bi b... bildigi yok salliyor hic tavsiye etmem.

Nib.Yildiz: bu ablanin hisleri oldugna inaniyorum.. birazcik uykum gelmisdi falima bakarken ama dedigi seyleri yasadim ve vadesi tuttu.. deniyebilirsiniz..

Nat.Derinsu: durum analizi iyi ama dddigim gibi saten sorunu sorunca durumu analiz ediyorlar buna para harcamaya gerek yok ama hisleri var dedigi bikac seyleri yasadim ve vadeyide tutturdu.. birazcik pahali ama deniyebilirsiniz..

Mer.Göktürk: bol keseden sallayanlardan vadesi vs. hic birsey tutmadi.. durumunuza göre birseyler anlatiyor ya tutarsa misali... degmez

Mavi.Cankay: patladi degmez

Sah.Kaya: bi kac birsey bildi ama vadeleri ve olucak dedigi seyler olmadi..

MayaDemir: bu ablayi bayadir yakalamaya calisdim.. kizlar cok abartiliyor hic degmez benden söylemesi.. lafi geveleye geveleye birseyler anlatmis bide anlatis tarzida biraz zor anlasiliyor... dedigi seyler olmadi ve vadeleri de patladi saten..

NilGünes: sanki falima zorla bakmis gibi hissetim.. dedigi vadelerde birseyler oldu ama tam oldu da diyemem.. denilebilir..

Zah.Güney: klasik fal cümleleri hic demez

ZisanIsik: durum tespiti ve bildikleri bi kac birsey oldu ama yok böyle olucak söyle olucak dedigi seyler olmadi vadesi patladi saten...

BusrNurKaradag: bi kac birsey tutturdu ama vadesi tutmadi..denilebilir ama fazla takilmayin..

Hülmir: mantikli yorum yapan bi abla.. dedigi cogu seyi yasadim ama vadeleri tutramadi.. saten vadelere cok takilmayin bence ama dedigi bi kac birsey oldu.. tesadüfmü hismi bilemicem.. denilebilir...

Züm Lal: tavsiye edicegim nadir kisilerden biri, tarzini begendim klasik cümleler kurmuyor.. tam böyle fal budur dedigim bir fal bakmisdi bana tarot atmisdim.. ve dedikleri tek tük sey oldu ve dedigi gibide ilerliyor...

HüseyinCan: bence denenmesi gereken bi yorumcu.. kredisi düsük yani ben bakdirdigimda düsükdü... baya birsey bilomisdi beni etkiledi falliyla. tavsiye ediyorum..

Firuze ahu tanyeli, ilkay mirat,seher anteres saime güvencer, misirra isik, alina cagavi, elfin demet: uzak durun
tam bir faladdin yorumu.. insan birsey bile mi tuturamaz ? bide durumunuza göre yürüyen yorumcular..

alcin ilbilge: denilebilir bi kac birsey bilmisdi ama vadeleri gecdi diye bilirim..

Öznür Isis: tatli bir yorumcu ama bana fal bakiyor hissi vermedi acikcasi daha cok fikirlerini ve umduklarini söyledi. insh dedigi gibi olur ama falci diyemem... deniyebilirsiiz

Vesile Basak: nadir iyilerden biri dedigi seyler olmusdu ve vadeleride tutttu ve gecenlerde 2. falimi attim bakalim gelisme olursa yazarim... yada hatirlatin

Hira Soydan: bu ablanin hisleri var kesinlikle.. bi kac kez chzatlesdik katina fln bakdi ve basarili biri. tavsiye edicegim nadir kisilerden biri...

AsmAcar: buna ilk fal bakdirdigimda cok pembeci fln dedim ama özelikle bana bi gün verdi o gün yazicak dedi ve kizlar harbiden o gün yazdi. dedigi seyler tek tük de oldu ama daha sonra 2. 3. kez fal attim ve dedigi gibi tam ilerlemedi bakalim bi ara daha atmayi düsünüyorum ama sadece chat fali bakiyor ve biraz lafi uzatuiyor vakit gecsin diye... denilebilir ama chat yapiyor dedigim gibi..

byv:
orda sadece birine bakdirdim adi falci sema mi neydi.. aman kizlar uzak durun.. acayip negativ seyler söyledi ve olumsuz da konusmadi yani ama insanin piskolojinisini bozucak seyler söylüyor benden söylemesi hic degmez nokta atislarida sifir saten.. 100 tl parama üzüldüm..

saten o sayfaya ilkay güre bakdirmak icin üye oldum ama birtürlü yakalayamiyorum ablayi.. beklemedeyim edit yaparim..

gelelim en son siteye

falalem:

rezzan abla: cok ümit etmisdim acikcasi ama böyle wooow diyecek bir fal degildi.. cok büyütmüsüm .. yani yorumlari fln okuyarak saten bakdirmisdim.. nokta atislari yokdu desem dogrudur. gerekmez bence

zeyder: bencede degmez yani gerek yok nokta atisi sifir klasik seyler iste

Medyum fatima: bence denilebilir ama cok bekletiyor.. aceleniz yoksa attin. wowww demedim ama tatmin oldum..

kizlar bunlar benim deneyimlerim... tabikii bendeki gibi sizde olucak diye birsey yok.. gecde olsa fark ettimki.. hep kötü oldugmda yani kendimi iyi hissetmedigmde fal atmisim. nacizane tavsiyem benim gibi bu batakliga düsmeyin cünki cok falciyim diye cirit atan var online.. kanmayin. paraniza yazik olur.. bana oldu siz olmayin yukarida bakdirilicak kisileri söyledim ama bunlar daha önce belirtigim gibi benim tecrübelerim.. yardimci olabildiysem ne mutlu bana :) sorulariniz varsa cevaplarim

saygilar ve sevgiler

Sibel Tarkan bende biliyordu Asmin acar patlamıştı fal gerçekten enerji işi demekki

Fal sepeti Asu Orman online oldu, yıldızname yolladım. İyi şeyler duymak istiyorum artık.. Sağlığınızın kıymetini bilin hanımlar, aşk, meşk hepsi hikayeymiş.. 30 yaşım bana bunu öğretti.
Çok geçmişler olsun, sağlık en önemli şey imzamı atarım buna da. Umarım en kısa zaman sağlığına eskisinden daha iyi kavuşursun ve böyle de bir şey yaşamıştım ya hayatımda diye sadece sende bir anı olarak kalır.

Amin çok teşekkür ederim

Aman süper haber sevindim sahiden. Temiz çıkacak tabi allahımın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…