Binnaz Abla

Kızlar falsepetinde nadide Hanzade kim ya bir baktım 7 kişi sırada bekliyor daha önce yorum alan var mi
Kardesim baktirdi ona ,nokta atislari olan bir faldi ama gelecek ile olan vadesine daha var.O kadar cok yazmislarki yorumlarda ; dedigi cikiyo ,tarihi sasmiyo vs diye ,biz de merak ediyoruz acikcasi.5 tam puan almis ortalamasi .Eger baktiranlardan cikan varsa ,buraya yazarsa seviniriz.Güzel seyler söyledi cunku :)

hediye falımı alıp saçmalamıştı. 1 puan verince de iade yapıp puanını yükseltmişti. enteresan bir yorumcu. ona yapılan yorumları ve sürekli dolu olmasına asla anlam veremiyorum. falsepetinde puanlamasına asla inanmadığım bir yorumcu.
hatta onun fal sırasının çoğunluğunun hediye falı olduğunu düşünüyorum....
Ona kardesim de baktirdi. Anlikta ve kisi analizinde nokta atislari vardi.Gelecek ile ilgili net konusup vade verdi .dedigi cikti ,vadesi sasmaz diye inanılmaz fazla yorumlar var altında, o yuzden baktirdi kardesim ama bilemiyorum.Bu kadar insan da birlesip ne bileyim yalan yere yorum nasil yazar ? Özgür can var mesela orda oylum genc ,cok kötüler hatta kötü ötesi ve yorumlarda zaten yaziyo kötü diye tek yildiz ile belirtmisler.Bilemiyorum vadesine var ,yaşayarak görmek lazim.Sorular disinda hic bi sey söylemiyo farkli zaten.

Kızlar selam. Binnaz’da Ece gülener’e baktıran var mı daha önce, ve söylediklerini bire bir yaşayan tarihleriyle? Yaklaşık 2 aydır ondan yorum alıyorum 2 haftada bir, ve bana çok tutarlı geldi söyledikleri ama bilemiyorum yine de fazla hayalimdeki gibi söyledi sanki. Henüz gerçekleşen bir şey yok bekliyorum bakalım. Varsa bu yorumcuyla deneyimi olan, ve binnaz ın kendi sitesinde Ece gülenere yapılan yorumlar kadar başarılı bulan ve söyledikleri gerçeklişiyor diyen?
ben haziranda baktırmıştım. Kişilik analizi fena eğil ama vade baya patladı

Ona kardesim de baktirdi. Anlikta ve kisi analizinde nokta atislari vardi.Gelecek ile ilgili net konusup vade verdi .dedigi cikti ,vadesi sasmaz diye inanılmaz fazla yorumlar var altında, o yuzden baktirdi kardesim ama bilemiyorum.Bu kadar insan da birlesip ne bileyim yalan yere yorum nasil yazar ? Özgür can var mesela orda oylum genc ,cok kötüler hatta kötü ötesi ve yorumlarda zaten yaziyo kötü diye tek yildiz ile belirtmisler.Bilemiyorum vadesine var ,yaşayarak görmek lazim.Sorular disinda hic bi sey söylemiyo farkli zaten.
o kadar insan birleşip yalan yorum yazmıyordur tabii ama falsepeti sadece olumlu yorumları bırakıyor olumsuzları siliyor hatta falcıya 1 puan verdiğinizde falcı iade ediyor. falsepeti güven veren bir uygulama değil maalesef

o kadar insan birleşip yalan yorum yazmıyordur tabii ama falsepeti sadece olumlu yorumları bırakıyor olumsuzları siliyor hatta falcıya 1 puan verdiğinizde falcı iade ediyor. falsepeti güven veren bir uygulama değil maalesef
Yorumlari bazen tek tek okudugum oldu ,Hatta burda iyi diye konusulan yorumcularin altinda cok tek yildiz gördügum de oldu .Mesela Nas kendine has yorumcusunun ,ozgur ,oylum genc in altinda cok olumsuz yorum gordum.kismet artik ,karsilikli enerji uyumlamasi da cok önemli tabii.Ama cogunlugu iyi yorum yazan ,puani yuksek olan,cevrimici olmasi icin sıra beklenen yorumculara direk cekiliyor insan otomatik.

ben haziranda baktırmıştım. Kişilik analizi fena eğil ama vade baya patladı
Evet vade konusu bende de de tutmadı haklısın. Ama kadın dedi ki kendi kendine bana, canlı baktırdım zaten tek seçenek biliyorsun ve katina bakıyor sadece, “benim zamanlarım pek tutmaz, çıkmaz” dedi resmen bana. Ama zaman soruyorsan hissettiğim bu falan dedi.😀
Ama dediğiniz gibi kişilik analizi baya iyiydi, zaman konusunu da geçtim hadi her baktırdığımda benzer hatta çoğu aynı şeyler söyledi o yüzden tutarlı geldi bana hatta kesin olacak diye de iddialı yerleri vardı. Onca olumlu yorumu var, 8 yıllık orada ve çoğu kişi bakımlarının çıktığını söylüyor o Ece’nin yalan yorum olamaz diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.😅

Bir de Serap nur aslan var ona da aralıktan beri uzun aralıklarla baktırıyordum,baya ona takmıştım nedense onun dedikleri mantıklı ve gerçekçi daha kabul edilebilir gelmişti bana vade de tutmadı asla, patladı hep. Ama genelde dediği gibi oldu ilginç bir şekilde. Kendinden de çok emin konuşuyordu ve kredisini baya arttırmış şimdi 5dk dan az yorum alırsan da yorum yapamıyormuşuz, o yüzden olumlu/olumsuz yorum yapmaya hakkım olmuyordu son zamanlarda uzun uzadıya baktırmadığım için ona.

Bir de bilgilendirme yapmak isterim sizi, benim gibi binnaz abla, bayaaaa uğrak yeri olanlar ve bu ara oradan yorum almadan duramayanlar için. Gizem Tuna diye biri var kendisi oldukça atmasyon, o sitede ondan daha sallamasyon fal bakımı yapan görmedim. Yeni bir yorumcu arayışı içindeyken bir gün, Yanılıpta ve yorumlara aldanıpta oradaki (bazen onlarda yanıltıcı olabiliyor), yazmış kadın profilinde yok enerjimiz uyuşmamışzdır eğer istediğiniz gibi olmadıysa falıız ya da duymak istediklerinizi duyamadıysanız gibisinden. İyi de hiç bir şeyi bilememeyi bırak içinde bulunduğum durumu bilmeyi bırak, geçmiş yaşanılmış şeyi bile yalanladı 😃 O kadar şuursuzca yapılmış bir yorumdu, geçmişte olmamış şeyleri bile böyle böyleymiş olmuş diye bana anlatırken o 9 dklık ses kaydında, yuh dedim artık bari geçmişi bilseydin, ve benim ne yaşadığımıda en iyi ben bilirm herhalde😂
La fontenden masallar bile denemeyecek kadar kötü uzak durun, krediniz gitmesin.
Bir de onun dışında Umut taciri olanlar var bana kalırsa:
Zeynep Kara : kadın fala başlamadan önce “canım yalnız bir şey isteyeceğim, sakın yanlış anlama ama , kredin az kredini yükseltebilir misin” diyerek başlamıştı oradan daha kaybetti zaten de hadi yanılıp ne hikmet var bu falcıda da bunu isteyebiliyor dedim, aldım, yükselttim tam 2 kez baktırdım kredimi yükselterek telefonda bakıyor, ve birden kredim bitince paldır küldür kapadı doğru düzgün de bir şey söyleyemeden + verdiği tarih asla tutmadı asla! Sonra canlıdan yazmış bana, ayy kocam geldi de hemen kapamak zorunda kaldım diye çüş dedim artık ya, bu da falcı gizli gizli yapıyor herhalde koca korkusuna😂 böyle bir şey de ilk kez görmüş duymuştum + daha fazla kredi koparsın diye sanırım, rituel çalışalım senle bir ara yine gel de, yok şuna buna ihtiyacın var senin diyerekten söğüşleme çabalarına girince anında uzaklaşma.

Asmin acar: o da bir benzeri, kendine çok güveniyor, falım kesin çıkacak diye de, kredi ve yorum dilenene uyuz oluyorum sanırım kendi içimde, isteklerini yine de yerine getirsem de diğerleri gibi seviyeli olmadıkları için, hoşlanmıyorum.
sürekli kredini arttır diyen bir tipti o da, bunlar kredilerimizi görebiliyor o zaman diye bana ilk düşündüren kişiydi hatta.😃
Aklınızda olsun bu yorumculara baktırmak isterseniz canlar.

Kardesim baktirdi ona ,nokta atislari olan bir faldi ama gelecek ile olan vadesine daha var.O kadar cok yazmislarki yorumlarda ; dedigi cikiyo ,tarihi sasmiyo vs diye ,biz de merak ediyoruz acikcasi.5 tam puan almis ortalamasi .Eger baktiranlardan cikan varsa ,buraya yazarsa seviniriz.Güzel seyler söyledi cunku :)
Ben de çıkmadı

Evet vade konusu bende de de tutmadı haklısın. Ama kadın dedi ki kendi kendine bana, canlı baktırdım zaten tek seçenek biliyorsun ve katina bakıyor sadece, “benim zamanlarım pek tutmaz, çıkmaz” dedi resmen bana. Ama zaman soruyorsan hissettiğim bu falan dedi.😀
Ama dediğiniz gibi kişilik analizi baya iyiydi, zaman konusunu da geçtim hadi her baktırdığımda benzer hatta çoğu aynı şeyler söyledi o yüzden tutarlı geldi bana hatta kesin olacak diye de iddialı yerleri vardı. Onca olumlu yorumu var, 8 yıllık orada ve çoğu kişi bakımlarının çıktığını söylüyor o Ece’nin yalan yorum olamaz diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.😅
Hadi ya :KK70: o zaman dilerim vadesi geç de olsa çıkar bende de. Bende aslında Haziran sonu demişti 2 haftayı geçti sonuçta o yüzden vadesi baya baya patlamış gibi geliyor

Hadi ya :KK70: o zaman dilerim vadesi geç de olsa çıkar bende de. Bende aslında Haziran sonu demişti 2 haftayı geçti sonuçta o yüzden vadesi baya baya patlamış gibi geliyor
Ben de az önce nefsime yenik düşüp yeniden baktırdım eceye, (bir nevi guilty pleasure im haline geldi resmen 🤣) ve benzer şeyleri söyledi yine bana, ağustos eylül gibi dedi olacağını söylediklerini ama yine de emin olamiyorum, çünkü geçen sefer söyledikleri söyledği tarihte henüz olmadığını söylediğimde ona, çok şaşırdı ve bu falın çıkmadığı görülmemiştir deyip duruyordu bunu hatırlattım ona ve evet öyle dedi, ama bende çıkmadı işte diyorum, yani herkeste çıkıp bir bende ters tepiyorsa ben de mi enerji eksikliği bir sorun var yahu dedm😂
Bekleyip görücez artık bakalım ama seninkinin vadeside 2 hafta olmuş henüz patlayalı dur bakalım en azından bu ay sonuna kadar müddet ver kendine, Eğer yine olmazsa tırt demektir.

Kızlar heja dharmaya baktiran var mı binnazda? Geçmiş analizleri kişi analizleri fena değildi merak ettim nasıl sizce çıkan falı var mı

X