Bir de bilgilendirme yapmak isterim sizi, benim gibi binnaz abla, bayaaaa uğrak yeri olanlar ve bu ara oradan yorum almadan duramayanlar için. Gizem Tuna diye biri var kendisi oldukça atmasyon, o sitede ondan daha sallamasyon fal bakımı yapan görmedim. Yeni bir yorumcu arayışı içindeyken bir gün, Yanılıpta ve yorumlara aldanıpta oradaki (bazen onlarda yanıltıcı olabiliyor), yazmış kadın profilinde yok enerjimiz uyuşmamışzdır eğer istediğiniz gibi olmadıysa falıız ya da duymak istediklerinizi duyamadıysanız gibisinden. İyi de hiç bir şeyi bilememeyi bırak içinde bulunduğum durumu bilmeyi bırak, geçmiş yaşanılmış şeyi bile yalanladı
O kadar şuursuzca yapılmış bir yorumdu, geçmişte olmamış şeyleri bile böyle böyleymiş olmuş diye bana anlatırken o 9 dklık ses kaydında, yuh dedim artık bari geçmişi bilseydin, ve benim ne yaşadığımıda en iyi ben bilirm herhalde
La fontenden masallar bile denemeyecek kadar kötü uzak durun, krediniz gitmesin.
Bir de onun dışında Umut taciri olanlar var bana kalırsa:
Zeynep Kara : kadın fala başlamadan önce “canım yalnız bir şey isteyeceğim, sakın yanlış anlama ama , kredin az kredini yükseltebilir misin” diyerek başlamıştı oradan daha kaybetti zaten de hadi yanılıp ne hikmet var bu falcıda da bunu isteyebiliyor dedim, aldım, yükselttim tam 2 kez baktırdım kredimi yükselterek telefonda bakıyor, ve birden kredim bitince paldır küldür kapadı doğru düzgün de bir şey söyleyemeden + verdiği tarih asla tutmadı asla! Sonra canlıdan yazmış bana, ayy kocam geldi de hemen kapamak zorunda kaldım diye çüş dedim artık ya, bu da falcı gizli gizli yapıyor herhalde koca korkusuna
böyle bir şey de ilk kez görmüş duymuştum + daha fazla kredi koparsın diye sanırım, rituel çalışalım senle bir ara yine gel de, yok şuna buna ihtiyacın var senin diyerekten söğüşleme çabalarına girince anında uzaklaşma.
Asmin acar: o da bir benzeri, kendine çok güveniyor, falım kesin çıkacak diye de, kredi ve yorum dilenene uyuz oluyorum sanırım kendi içimde, isteklerini yine de yerine getirsem de diğerleri gibi seviyeli olmadıkları için, hoşlanmıyorum.
sürekli kredini arttır diyen bir tipti o da, bunlar kredilerimizi görebiliyor o zaman diye bana ilk düşündüren kişiydi hatta.
Aklınızda olsun bu yorumculara baktırmak isterseniz canlar.