Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüzZeydere bende baktirdim kişi analizleri gerçekten iyiydi vade çıkar mi çıkarsa yazarım.
1 sene sonra mi ayyDün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüz
Ayyy aynen daha öncede demiştim zaman konusunda yanılıyor ama maalesef ne dediyse oluyor.1 sene sonra mi ayy
Bir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.Dün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüz
aynen ben de dinleyip not alıyorum ona rağmen unutuyorum notlara bir daha bakma ihtiyacı hissediyorumBir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.
Bir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.
Bu arada ben dinlediğim falıda bir daha dönüp asla dinlemem kim olursa olsun. Belki sorularım çok net oldugu ıcındir. Daha doğrusu kucuk seyleri onemsemiyorum aman ne bilecek ne söylecek vs vs diye değilde soru odaklı bakıyorumBir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.
Peki bu 1 yıl sonra yaşadığınız olaya Zeyder ne kadar zaman vermişti? Bana zaten hali hazırda 1 yıl dedi umarım 5 yıl sonra yaşamamDün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüz
Bu olay bende şöyle oluyor, eğer falcının anlık yorumları çok tutarlıysa ve yakın vadede (1-2 hafta) söylediklerinden de çıkan olduysa dikkatimi çekmiş oluyor ve unutmuyorum. Bazıları zaten o kadar saçmalamış oluyor ki ne demişti acaba çıktı mı diye dönüp bakmıyorum bile.Bir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.
Ahahhahaah umarım güzel bir olaysa en kısa zamanda yaşarsınız... Yani şöyle şöyle olur mu ihtimali var mı demiştim işle alakalı bir durum bu arada.. olacak demişti ama sonra hayatımdaki gidişat değişti vs vs çok ilgilenmedim o konuyla 2 3 gun önce öğrendim ki dediği gibi olmuş.Peki bu 1 yıl sonra yaşadığınız olaya Zeyder ne kadar zaman vermişti? Bana zaten hali hazırda 1 yıl dedi umarım 5 yıl sonra yaşamam
Neden açıklama yapıyorsun ki? Ne var bunda, hafızan kuvvetlidir belki. Yada söylediği şey senin çok önemlidir, tek odak noktandır, e haliyle insan unutmaz5 yıldır ona fal baktırdığım için olabilir. Ve kayıtlar hala duruyor ses kayıtları ekran atabilirim gerçi kanıtlama mecburiyetim yok ama imalı şekilde konustunuz gibi geldi açıklama gereği hissettim... Evet stabil bir sorun varsa ve buyuk bir seyse 1 yıl sonra onun oldugunu duyuyorsan bi düşünürsün acaba bunu diyen olmuş muydu diye. Ve o soruyu herkese sormadıgım için fallarda gayet normal hatırlamam diye düşünüyorum..
Ayy çok haklısınız teşekkür ederim birden kötü hissettim kendimi açıklama gereği duydum.Neden açıklama yapıyorsun ki? Ne var bunda, hafızan kuvvetlidir belki. Yada söylediği şey senin çok önemlidir, tek odak noktandır, e haliyle insan unutma
Evet epey güzel bir olay hem de Hayırlısı olsun bakalım gelişme olursa buralardayız zatenAhahhahaah umarım güzel bir olaysa en kısa zamanda yaşarsınız... Yani şöyle şöyle olur mu ihtimali var mı demiştim işle alakalı bir durum bu arada.. olacak demişti ama sonra hayatımdaki gidişat değişti vs vs çok ilgilenmedim o konuyla 2 3 gun önce öğrendim ki dediği gibi olmuş.
binnaz.com da bakıyor o. sanırım başka yerde yok.firuze şen nerde bakıyor ?