Binnaz Abla

Merhaba, firuze şene ben de baktırdım ve 1.5 yıl önce biten hala ara ara iletişimde olduğum kişiyle birliktelik gördü. Şahsen ben inanmıyorum ama bunu yaşayan oldu mu?

Nisandan beri baktırmıyordum bir baktırayım dedim
falalemden rezzan ve zeydere baktırdım
ikisine de çok az ayrıntı verdim. İkisi de olumlu konuştu, anı bilemediler vadeleri tutar mı çok umutlu değilim ama tutarsa güncelleme yaparım

Zeydere bende baktirdim kişi analizleri gerçekten iyiydi vade çıkar mi çıkarsa yazarım.
Dün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş 🙈 biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüz

Dün gece kafamda bir olay duymustum yeni onu dusunurken aklıma zeyderin bu olacak dediği geldi bende yazayım diyordum 1 sene sonra olmuş gerçi ama olmuş 🙈 biri daha demiştino olayı ama hatırlayamadım henüz
Bir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.

Bir yıl sonra olan bir şeyin zeyder bunuda demisti diye hatırlamak çok büyük hafıza gücü gerektirir bravo..bende birsürü fal baktiran birisi olarak falları dinlerim unuturum ki bir kaç kez dinledigjm halde.
aynen ben de dinleyip not alıyorum ona rağmen unutuyorum notlara bir daha bakma ihtiyacı hissediyorum

5 yıldır ona fal baktırdığım için olabilir. Ve kayıtlar hala duruyor ses kayıtları ekran atabilirim gerçi kanıtlama mecburiyetim yok ama imalı şekilde konustunuz gibi geldi açıklama gereği hissettim... Evet stabil bir sorun varsa ve buyuk bir seyse 1 yıl sonra onun oldugunu duyuyorsan bi düşünürsün acaba bunu diyen olmuş muydu diye. Ve o soruyu herkese sormadıgım için fallarda gayet normal hatırlamam diye düşünüyorum..

Bu arada ben dinlediğim falıda bir daha dönüp asla dinlemem kim olursa olsun. Belki sorularım çok net oldugu ıcındir. Daha doğrusu kucuk seyleri onemsemiyorum aman ne bilecek ne söylecek vs vs diye değilde soru odaklı bakıyorum

Peki bu 1 yıl sonra yaşadığınız olaya Zeyder ne kadar zaman vermişti? Bana zaten hali hazırda 1 yıl dedi umarım 5 yıl sonra yaşamam 😁

Bu olay bende şöyle oluyor, eğer falcının anlık yorumları çok tutarlıysa ve yakın vadede (1-2 hafta) söylediklerinden de çıkan olduysa dikkatimi çekmiş oluyor ve unutmuyorum. Bazıları zaten o kadar saçmalamış oluyor ki ne demişti acaba çıktı mı diye dönüp bakmıyorum bile.

Peki bu 1 yıl sonra yaşadığınız olaya Zeyder ne kadar zaman vermişti? Bana zaten hali hazırda 1 yıl dedi umarım 5 yıl sonra yaşamam 😁
Ahahhahaah umarım güzel bir olaysa en kısa zamanda yaşarsınız... Yani şöyle şöyle olur mu ihtimali var mı demiştim işle alakalı bir durum bu arada.. olacak demişti ama sonra hayatımdaki gidişat değişti vs vs çok ilgilenmedim o konuyla 2 3 gun önce öğrendim ki dediği gibi olmuş.

5 yıldır ona fal baktırdığım için olabilir. Ve kayıtlar hala duruyor ses kayıtları ekran atabilirim gerçi kanıtlama mecburiyetim yok ama imalı şekilde konustunuz gibi geldi açıklama gereği hissettim... Evet stabil bir sorun varsa ve buyuk bir seyse 1 yıl sonra onun oldugunu duyuyorsan bi düşünürsün acaba bunu diyen olmuş muydu diye. Ve o soruyu herkese sormadıgım için fallarda gayet normal hatırlamam diye düşünüyorum..
Neden açıklama yapıyorsun ki? Ne var bunda, hafızan kuvvetlidir belki. Yada söylediği şey senin çok önemlidir, tek odak noktandır, e haliyle insan unutmaz 🤟

Ahahhahaah umarım güzel bir olaysa en kısa zamanda yaşarsınız... Yani şöyle şöyle olur mu ihtimali var mı demiştim işle alakalı bir durum bu arada.. olacak demişti ama sonra hayatımdaki gidişat değişti vs vs çok ilgilenmedim o konuyla 2 3 gun önce öğrendim ki dediği gibi olmuş.
Evet epey güzel bir olay hem de 🥰 Hayırlısı olsun bakalım gelişme olursa buralardayız zaten 😁

Kızlar selam. Binnaz’da Ece gülener’e baktıran var mı daha önce, ve söylediklerini bire bir yaşayan tarihleriyle? Yaklaşık 2 aydır ondan yorum alıyorum 2 haftada bir, ve bana çok tutarlı geldi söyledikleri ama bilemiyorum yine de fazla hayalimdeki gibi söyledi sanki. Henüz gerçekleşen bir şey yok bekliyorum bakalım. Varsa bu yorumcuyla deneyimi olan, ve binnaz ın kendi sitesinde Ece gülenere yapılan yorumlar kadar başarılı bulan ve söyledikleri gerçeklişiyor diyen?

X